Babička - vnoučata - partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14537
11.3.25 12:39
@Titty píše: Více

Já tomu teda nerozumím…

To jako že postarší ženy tolik děsí praní jedněch ponožek za čtrnáct dní navíc. :nevim:

On toho chlap v tomto věku moc nepotřebuje, není malé děcko. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12100
11.3.25 12:46
@Mango_Lassi píše: Více

Ty ani nemáš na to pochopit, jak se píše fake news. :lol:

Klidně budu žít s tím, že si o mně myslíš, že jsem blbá, to mě netrápí.
Mně zase přijde divné, proč se tak rozčiluješ, že nějaký anonymní příběh může a nemusí být skutečný.

Definice fake news podle wikipedie:
„Fake news (doslovně „falešné zprávy“) jsou žánr tzv. žluté žurnalistiky (bulvární či neetické novinařiny) úmyslně šířící dezinformace či hoaxy za účelem ovlivnit a zmanipulovat příjemce.“

Pořád tu souvislost mezi šířením dezinformací a hlídáním vnoučat nevidím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11286
11.3.25 12:48

Nesmis to tak prozivat a brat za bernou minci jak vypadá zivot tam venku. Vetsina lidi to tady ma jako guilty pleasure :mrgreen: a ty nazory v diskuzich jsou zajimave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41980
11.3.25 12:48

tak ale své děti, své chlapy a babičky snad názor máš, ne? :think: vždyť tady už se až tak nebavíme o zakladatelce, ale o tom, jak to máme doma my, jak to vnímáme a jaký na to máme názor :think: to nemá s fejk news co dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41980
11.3.25 12:51
že? :mrgreen: pokud by tedy měla zakladatelka šířit ty „fejk news“, tak tě nějak ovlivnila? dezinformovala? :think: mě třeba vůbec, neb tady píši o tom, jak to mám doma já, jak bych to vnímala a co bych dělala…o tom, co by dělala zakladatelka, už ani nenapsala, tak mě to ani nemůže nijak ovlivnit, což by stejně neovlivnilo :mrgreen: jakože Máňa z Horní Dolní se rozejde s Pepou protože nechce hlídat její vnoučata, tak se někdo bude po ní opičit? :mrgreen: asi ne, že? vlastně to dost možná bude většině lidí i jedno :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11286
11.3.25 12:54

Zde se hodi:

To, že jsi paranoidní, neznamená, že po tobě nejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12100
11.3.25 12:55
@Josef_t píše: Více

Mně by v případě sestěhování spíš vadilo, že se musím někomu přizpůsobovat. Denní režim, vaření, uspořádání domácnosti. Jak to myslíš, praní jedněch ponožek za čtrnáct dní? Kdyby spolu ti dva bydleli, tak je to asi víc, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109767
11.3.25 15:33

Původně jsem chtěla do příspěvku bábovku zahrnout  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109767
11.3.25 15:35

Taky nechápu…jinde se běžně diskutuje i pod články…prostě jde o téma, ne o to, jestli se to určitě stálo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109767
11.3.25 15:38

Tak hlavně, že ty jsi nejchytřejší
Musíš mít těžký život s těma blbama všude kolem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109767
11.3.25 15:41

Nevím, jak koho…ty ponožky jsou to nejmenší…to by měl zvládnout i chlap

Za sebe si myslím, že zlenivi…a je po aktivitách

Chtějí spolubydleni, protože partnerka má řešit nějaký jejich problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
11.3.25 16:00

prosim te, o tom co mlade holky delaji vis prd.

Jako promin, ale to byla zase snuska domnenek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
11.3.25 23:38

Dospělý chlap není malé děcko, nemusíš ho kontrolovat u jídla, kontrolovat kdy si bere čisté prádlo. Řada žen to tak ovšem chápe, že když si domů nastěhují muže, tak ho musí zahrnout péčí, srovnat a začít vychovávat :roll: Řada mužů se naopak tohoto přístupu žen obává a proto s tím společným životem taky nespěchají.

Denní režim :think:. Je to jen o dohodě. Když se rozumně dohodnout, spíš by to soužití mělo být pro oba snadnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
11.3.25 23:51
@Venetia píše: Více

Jako někdo z Marsu to neumím posoudit.

Zopakuji svoji teorii.
Mladá děvčata dříve vyspívají, koukají po starších klucích, taková osmnáctiletá holka si může vybírat.
Pak se to začne pomalu otáčet, kdy už to koukání po starších není výhodou.
A protože muži jsou slabé povahy, více jich podléhá různým ismům, víc se jich pouští na dráhu zločinu a taky více umírají na různé nehody. Od určitého věku začne být velký nepoměr těch vhodných partií. Většina těch volných pak má nějaký problém.

Pro kolik z těch žen co žijí samy je to skutečně dobrovolná volba Pro kolik je to jen to, že partner se kterým by mohly sdílet domácnost prostě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
11.3.25 23:57
@PinkiePieCutie píše: Více

A ty zase prd víš co dělají a potřebují nerudní dědkové :jazyk:

Jen jsem otočil ten nesmysl co jsi napsala ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová