Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Titty píše: Více
Já tomu teda nerozumím…
To jako že postarší ženy tolik děsí praní jedněch ponožek za čtrnáct dní navíc. ![]()
On toho chlap v tomto věku moc nepotřebuje, není malé děcko. ![]()
@Mango_Lassi píše: Více
Ty ani nemáš na to pochopit, jak se píše fake news. ![]()
Klidně budu žít s tím, že si o mně myslíš, že jsem blbá, to mě netrápí.
Mně zase přijde divné, proč se tak rozčiluješ, že nějaký anonymní příběh může a nemusí být skutečný.
Definice fake news podle wikipedie:
„Fake news (doslovně „falešné zprávy“) jsou žánr tzv. žluté žurnalistiky (bulvární či neetické novinařiny) úmyslně šířící dezinformace či hoaxy za účelem ovlivnit a zmanipulovat příjemce.“
Pořád tu souvislost mezi šířením dezinformací a hlídáním vnoučat nevidím. ![]()
Nesmis to tak prozivat a brat za bernou minci jak vypadá zivot tam venku. Vetsina lidi to tady ma jako guilty pleasure
a ty nazory v diskuzich jsou zajimave.
tak ale své děti, své chlapy a babičky snad názor máš, ne?
vždyť tady už se až tak nebavíme o zakladatelce, ale o tom, jak to máme doma my, jak to vnímáme a jaký na to máme názor
to nemá s fejk news co dělat…
@Titty píše: Víceže?
Zde se hodi:
To, že jsi paranoidní, neznamená, že po tobě nejdou.
@Josef_t píše: Více
Mně by v případě sestěhování spíš vadilo, že se musím někomu přizpůsobovat. Denní režim, vaření, uspořádání domácnosti. Jak to myslíš, praní jedněch ponožek za čtrnáct dní? Kdyby spolu ti dva bydleli, tak je to asi víc, ne?
Původně jsem chtěla do příspěvku bábovku zahrnout ![]()
Taky nechápu…jinde se běžně diskutuje i pod články…prostě jde o téma, ne o to, jestli se to určitě stálo
Tak hlavně, že ty jsi nejchytřejší
Musíš mít těžký život s těma blbama všude kolem
Nevím, jak koho…ty ponožky jsou to nejmenší…to by měl zvládnout i chlap
Za sebe si myslím, že zlenivi…a je po aktivitách
Chtějí spolubydleni, protože partnerka má řešit nějaký jejich problém.
prosim te, o tom co mlade holky delaji vis prd.
Jako promin, ale to byla zase snuska domnenek.
Dospělý chlap není malé děcko, nemusíš ho kontrolovat u jídla, kontrolovat kdy si bere čisté prádlo. Řada žen to tak ovšem chápe, že když si domů nastěhují muže, tak ho musí zahrnout péčí, srovnat a začít vychovávat
Řada mužů se naopak tohoto přístupu žen obává a proto s tím společným životem taky nespěchají.
Denní režim
. Je to jen o dohodě. Když se rozumně dohodnout, spíš by to soužití mělo být pro oba snadnější.
@Venetia píše: Více
Jako někdo z Marsu to neumím posoudit.
Zopakuji svoji teorii.
Mladá děvčata dříve vyspívají, koukají po starších klucích, taková osmnáctiletá holka si může vybírat.
Pak se to začne pomalu otáčet, kdy už to koukání po starších není výhodou.
A protože muži jsou slabé povahy, více jich podléhá různým ismům, víc se jich pouští na dráhu zločinu a taky více umírají na různé nehody. Od určitého věku začne být velký nepoměr těch vhodných partií. Většina těch volných pak má nějaký problém.
Pro kolik z těch žen co žijí samy je to skutečně dobrovolná volba Pro kolik je to jen to, že partner se kterým by mohly sdílet domácnost prostě. ![]()
@PinkiePieCutie píše: Více
A ty zase prd víš co dělají a potřebují nerudní dědkové ![]()
Jen jsem otočil ten nesmysl co jsi napsala ty.