Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše: Více
Já byl přitom vždy docela pokrokový člověk.
Platební kartu jsem měl asi v době, kdy jsi ještě nebyla plnoletá. V kufru auta jsem vozil takovou bednu co byla mobil, ještě jsem k tomu měl na autě druhou anténu.
Když jsem ovšem v trochu mladším věku odjel na několik dní na služební cestu, prostě jsem nebyl.
Kdybych se ti tu měsíc nepřihlásil, taksi budeš myslet, že jsem umřel ![]()
@Josef_t píše: Více
To jako fakt? Ženy bez karet co si stopnou někoho na pumpě? Tomu se mi teda věřit nechce ani náhodou.
@Liberalissima píše: Více
A měl by stát a padat na tom, kolikrát v týdnu k ní přijedou vnoučata?
Jak jsem psala, pokud její život na chlapovi nestojí a nepotřebuje ho víc, než jednou za měsíc na víkend, tak je to její volba a proč ne. Pokud tohoto muže, se kterým je 15 let, chce mít i nadále, asi bude muset najít lepší rovnováhu mezi rodinou a ním, jinak jí uteče. O ničem jiném to není, volba je stále na ní.
@Anna766 píše: Více
Ta co ji myslím, má vlastně všechno ![]()
Telefon, kartu i tu drzost to udělat…
@Venetia píše: Více
Když přijdeš domů ve stavu bez nálady :
no to je to co nějak neumis pochopit…kdyz přijdu domu nenaladena, tak jsem rada, ze tam nikdo není a muzu si dělat co chci(to same nemoc )…nikdy jsem nepotřebovala, aby mi někdo dělal čaj a ni kafe… vysvětli, v cem je dulezite delani čaje…zase věc co zmiňuješ opakovaně.
Obavám, se ze by mne prave v klidu nenechal
Kolikrát v životě sis nezvládl udělat čaj?
@Venetia píše: Více
V tomto jsem spíš taky ten co potřebuje zalézt někam do kouta, když mu není dobře.
Netvrdím, že jsou lidé, kterým dělá samot dobře, ale většina to tak nemá ![]()
ja uz jsem bohužel tak odpojena, ze si to neumím představit
Ted je v planu mozna nejaky víkend…a ja uz vůbec nevím, jestli bych tak dlouhou dobu s nějakým chlapem vydržela a co bysme dělali ![]()
Vždycky jsem to tak mela…mne by vyhovoval chlap co chodi domu az večer… nebo někam vyjíždí… a doma je jen občas
@Anna766 píše: Více
No, nevím.
Určitě to v dnešní době vnímáme jinak, ale do jaké míry je dnešní doba opravdu nebezpečnější než tomu bylo v minulosti ![]()
Chápu tvoje vlhké vzpomínky na mládí, ale dnes se to většinou řeší tak, že manželovi zkrátka zavoláš a přijede si pro tebe.
Nějak ti to drama nejde.