Babička - vnoučata - partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
14.3.25 09:51
@Josef_t píše: Více

A nestačil by normální pracující chlap? Ti taky chodí domů až večer ne? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107602
14.3.25 09:53
@unuděná píše: Více

raději uz nikdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.3.25 09:54
@Venetia píše: Více

Jasný, tvoje volba :kytka: Chápu, že než protivného dědka, co doma celý den prdí do gauče, tak raději budeš sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107602
14.3.25 10:04

no doma vůbec…ale asi bych nedala ani ty víkendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.3.25 10:05

No to je samozřejmě tvoje věc. Já si nedovedu představit, že v 50 zabalím partnerský život a vše, co k němu patří, a dožiju s kočkou a pletacíma jehlicema :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
14.3.25 10:10

A co má chudák dělat, když ho protivná babka pořád sekýruje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.3.25 10:13
Úplně romantická představa :mrgreen: Nezbývá než doufat, že když nebudu protivná sekýrující babka, nezůstane mi doma líný a nevrlý dědek :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
14.3.25 10:35

Jasně že ne.
Bude to jen dědek. Budete spolu chodit do parku krmit holuby, jezdit na výlety s klubem důchodců a jednou týdně podniknete válečnou výpravu do kauflandu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.3.25 10:37

Noční můra!! :mrgreen: Doufám, že se spíš potatí a v důchodu nám postaví dům/chatu, bude jezdit pořád na kole a chodit se mnou na pivo a kostky do hospody :lol: Ovšem teď si dělám kapitánské zkoušky, takže nás stejně dobře vidím na nějaké té plachetnici s kafíčkem v zapadajícím slunci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
14.3.25 11:08

Kapitánský zkoušky jsou dobrý počin. :palec:

Pro tebe je změna jen v tom, že nebudeš natírat zábradlí na chatě, ale na plachetnici.
Pak to kafíčko u západu slunce dostane tu správnou chuť :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150036
14.3.25 12:10

Kapitánské zkoušky? Ty bláho… co to obnáší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.3.25 12:13
@Anna766 píše: Více

Je to složitější, záleží, co a kde chceš řídit ;) Já osobně dělám jen na sladkou vodu (ne moře, oceány), zato bez omezení velikosti plachet a motoru. Takže školení, praktický nácvik řízení motorové lodě, praktický nácvik řízení velké plachetnice a pak teoretické zkoušy na úřadě. A cca 10k. Platí do konce života jako řidičák :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150036
14.3.25 12:19

To jsi dobrá :palec: a máš využití? Jezdíte na vodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.3.25 12:22
@Anna766 píše: Více

Já jsem celoživotní vodák, myšleno tedy kajakář, kanoista, ale loni jsem právě přičuchla k tomu plachtění a hrozně se mi to líbilo. Navíc je to takové propojení mých zájmů a manželových (on je zase na ty vzdušné sporty). Synovi se na plachetce taky moc líbilo. Tak uvidíme, jestli si střihneme rodinnou dovolenou na lodi. Není to úplně levná záležitost, ale v porovnání s cenami ubytování v hezkých lokalitách to zase takový rozdíl není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dynamitka
14.3.25 12:34

toto je přesně pro mě značka ideál :srdce:, upřímně, kolikrát mi vadí doma už i vlastní manžel, říkám si, že by bylo mnohem lepší, kdybychom žili každý odděleně a občas takto něco podnikli :lol:, kdybych zůstala sama, chlapa domů už nikdy více, se svými splíny, jak tady někdo říkal, že je fajn, když někdo doma je stále, si umím poradit sama, nepotřebuji foukat bebíčka :nevim:, a paradoxně mě toto naučil manžel, který prostě není pečující typ a nějaké moje občasné splíny ho úplně moc nezajímají, tak jsem se naučila být v tomto 100% samostatná jednotka :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová