Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maartina7 píše: Více
Přesně jak píše @Mango_Lassi
Tohle obyčejně řeší matky, nikoliv babičky. Ale samozřejmě vyloučené to není. Na druhou stranu zakladatelka je aktivní, stále sem chodí, určitě si to tu čte a přesto mlčí, nenapíše vysvětlení.. Tož tak.. ![]()
@werajsik píše: Více
Mně právě přišlo z formulace dotazů, že to není vlastní dítě (byl dán lék místo dala jsem lék nebo šestiletý chlapec misto syn - připadalo mi to, jak dotazy třeba od nevlastní matky nebo pravě babičky)
Zas trapný troll, co založí diskuzi a už ho nikdo nikdy neuvidí..
@Venetia píše: Více
Patnáct let to třeba dobře fungovalo, protože
a) ona mu vycházela vstříc a na dovolené s jeho dětmi smažila řízky
b) nic po něm nechtěla ![]()
Osobně mi patnáct let bez sestěhování přijde divné.
Opravdu spíš jako nějaká forma kamarádství s výhodami.
@Josef_t Pepo, už všichni přišli na to, že trol tady akorát troluje.
Máš jako obvykle pomalé vedení.
@Josef_t píše: Více
Ve veku 50+ ze strany zen hodne preferovaný vztah
Muzi to mají jinak…proto to seznamování moc nejede
@Venetia píše: Více
Zajimave, jak se ty role otaci, ze?
Dokud byl chlap mlady, preferoval volnost, aby ho nikdo nekontroloval a on mohl delat co chce kdy chce. Ale na stara kolena se ma nekdo o nej laskave starat. A zena to ma naopak. Jkao mlada by chtela hnizdit a neco budovat a na stara kolena chce mit klid a ne se starat o nerudneho dedka.
@PinkiePieCutie píše: Více
bohužel je to tak…pohybuju se mezi těmi stariky…virtualne teda…a je to sileny
jeden sexuální frustrat vedle druhého…nebo pak ti toužící po vztahu se vsim všudy s vidinou servisu
Zeny si naopak chtějí k tomu sexu uživat i aktivity různého typu…ale pak se vrátit do svého
@Josef_t píše: Více
Co blázníš, proč by si ženská, která už má dospělé děti, k sobě stěhovala chlapa? Tohle je ideální model, jen randit a nemuset se starat.
@werajsik píše: Více
Tak podle těch dotazů mi to přijde, že se opravdu ptá na vnoučata, zrovna za tímhle bych trolla nehledala.
Jen je zvláštní, že už se neozvala, ale i to může mít nějaký důvod.
@Titty píše: Více
Zbytečné úvahy… Zakladatelka se po „odhalení“ smazala… Takže varianta troll je správná.
@Titty o čem se tu chceš bavit, když zakladatelka nereaguje a smazala se?
Tohle celé je vymyšlené, ale podle reakcí soudím, že je to jedno, hlavně že je o čem pokecat
i když to celé je fejk vlastně
Teoreticky je to možné, ale řeší problémy, které obvykle řeší ženy, které mají dítě každý den na starosti a těmi jsou obvykle matky.
Navíc ačkoli je na EM aktivní, diskuze se vůbec neúčastní.
Takže tady jen tak stejně vaříme z vody.