Babička - vnoučata - partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Snopy123
10.3.25 14:48

@Keyllah Proč by spolu nemohli být partneři pro život? Tak mají vztah na dálku. Máme člena v rodině, který se už nechce vázat pobytem. To tedy neznamená, že na druhou polovičku kašle. Pomůže zajistit, tráví spolu dovolené, víkendy, rodiny se vzájemně znají. Jsou spolu jako na život, jen nechtějí sdílet společnou domácnost. Oběma je dnes 60+ a žijí spolu roky. A bereme je jako par.

Příspěvek upraven 10.03.25 v 14:49

• Citovat
  • Upravit
53190
10.3.25 14:48
@Anna766 píše: Více

A čím konkrétně on její rodinu nerespektuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106396
10.3.25 14:50
@PinkiePieCutie píše: Více

Tak každý to vidí že své strany.
Já to vidím tak, že to babička značně přehání..třeba podle té dovolené…podle mne není úplně běžné jezdit s vnoučaty na dovolenou…to už jsou babičky údernice
Nevíme kolik času vnoučatům věnuje a kolik jemu…a jakým způsobem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
10.3.25 14:51
@Al35 píše: Více

On žádná vnoučata nemá. N dovolenou jezdily jeho děti.

• Citovat
  • Upravit
148927
10.3.25 14:52
@unuděná píše: Více

Tak jestli nevíš, tak si jdi přečíst úvodní příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
10.3.25 14:53
@Snopy123 píše: Více

tak tady spíš půjde o to, co si každý představí pod pojmem „partner pro život“. Já pod tím mám někoho, kdo se mnou bude trávit čas, bude se mnou v dobrém i ve zlém a překvapivě bude i s mojí rodinou a já s jeho. Pro zakladatelku je jeho nechuť k vnoučatům asi dost podstatná, když to tu píše a tak s tím zřejmě bude mít problém a proto zvažuje, zda to tedy pro ni je či není partner pro život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
10.3.25 14:56
@Al35 píše: Více

Já jsem z toho pochopila, že on ještě vnoučata nemá, tak nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
10.3.25 14:57
@Keyllah píše: Více

Taky myslím, že jí dochází, že to vůbec není o vnoučatech. Že ten vztah každý vnímá úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
10.3.25 14:59
@Josef_t píše: Více

jj, já si myslím, že si to představovala tak, že prostě až přijdou vnoučata, její nebo jeho, tak je sbalí a pojedou do zoo, na koupačku, prostě jako prarodiče a vnoučata, šťastná rodinka…a ted, když to nastalo, tak on už to tak bud necítí, nebo nikdy necítil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.3.25 15:01
@Anna766 píše: Více

Já tam vidím chlapa, co zkusil s jejími vnoučaty trávit dovolenou a následně o to už nestojí. Jako on ví, že jsou u mě na prvním místě, kdyby cokoli, v tom mi nebrání. Nebrání jí se s nimi stýkat a trávit dovolené, jen JÍ vadí, že on se nechce zapojit do „zábavy“ s jejími vnoučaty. Svým způsobem spíš ona nerespektuje jeho rozhodnutí, že o její vnoučata ve svém volném čase nemá zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106396
10.3.25 15:02

Každý nepotřebuje tak intenzivní kontakt, přesto má vztahy dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106396
10.3.25 15:04

Jsou spolu 15 let, tak jim to zřejmě fungovalo
Nemusí spolu být denně, aby měli vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
10.3.25 15:04
@Venetia píše: Více

ano, chápu, že s někým ten intenzivní kontakt fakt nepotřebuješ a vztahy jsou dobré právě proto, že se s dotyčným až tak často nestýkáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
10.3.25 15:05
@Venetia píše: Více

však ano, víkendový vztah na výlet či sex, je pořád vztah…ale bavili jsme se o tom, jestli je to partner pro život a do konce života, či nikoli. Pro mě ne, pro tebe klidně ano. A o tom to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.3.25 15:06

Ono to není o tom, co pro tebe nebo pro Venetiu, ale co pro zakladatelku, chápeš? A dokud nám to nenapíše, vaříte tu z vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová