Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Titty píše: Více
P. S.
Kdyby to byl pravdivý příběh, a byla to opravdu babička, která v předchozích diskuzích řešila vnoučata, tak by to tu alespoň vysvětlila, nemyslíš??
Ještě než se zakladatelka smazala, tak tu aktivně chodila, 100% si to tu četla, padalo tu napříč celou diskusí nespočet otázek na zakladatelku, ale zůstali bez odpovědi i přesto, že si je četla. Důvod to určitě má, a to ten, že je to troll.
@werajsik @Mango_Lassi ale dovedu si představit, že se někdo smaže i v případě, že není troll. Jen není zvyklý na emiminí diskuze a nezvládne sledovat to podrobné rozebírání svého vztahu s přítelem a s vnoučaty. Nebo si uvědomí, že i u takto anonymní diskuze ji někdo může poznat.
Já jsem jednu dobu hodně ubrala ze své aktivity v diskuzích, když mě tu poznala sousedka. ![]()
Tohle je docela jedno.
Prostě nevidím důvod se bavit o někom na základě jediného příspěvku.
Ale zase vidím, že spousta lidí má už svůj dopředu hotový názor a je schopna ho uplatnit i na neexistující příběh. Říká se tomu, sice to není pravda, ale mohla by být. Fascinující příběh o tom, jak se rodí celé fejk news.
@Mango_Lassi píše: Více
Tak tohle je celkem reálné téma že života… I kdyby jen na pokec
@Venetia píše: Více
Vůbec jsi nepochopila co jsem napsala, protože jsi typická ukázka toho, jak se tvoří fejk news. Na lidech jako jsi ty.
Každá z vás si tady tvoří a potvrzuje vlastní virtuální realitu, warita zase třeba vyliva svou frustraci na muže, ty zase vylivas svou frustraci na děti. Přičemž s příběhem zakladatelky to nemá společného vůbec nic.
Příspěvek upraven 11.03.25 v 11:24
A myslis, ze se nenajde chlap, ktery by chtel vztah se vsim vsudy, ale zaroven by nebyl na prizez a dokazal se o tebe taky postarat? Kavicka do postele, masaz sije, etc?
Takže jsme zase u té nedělní bábovky ![]()
Já si spíš myslím, že to vždy bud složitější.
V tomto zřejmě hypotetickém případu nevíme nic o ex-partnerech, o tom co se během patnácti let stalo, protože to je dost i na běžné manželství, natož v nějakém volném svazku.
Pohled z jeho strany, dost pravděpodobně by to byl úplně jiný příběh, kde by nějaká vnoučata vůbec nevystupovala.
Nějak nechápu, co ti na tom vadí. Není to jedno, jestli je ten příběh skutečný?
Souvislost s fake news mi nějak uniká. ![]()
Já nesdílím tvůj zápal pro boj s virtuálními trolíky.
A spíš ocením dobré téma, a toto téma je myslím zvolené dobře, protože to ukazuje vztahy zase z trochu jiného úhlu pohledu.
PS: jen pro ukojení mé zvědavosti. Co se s takovým odhaleným a uloveným virtuálním trollem dělá. ![]()
Protože se tu nikdo nebaví o skutečné realitě, jen si promitaji nějaké svoje vlhké sny.
Já třeba na problém zakladatelky nemám ŽÁDNÝ názor. Ten názor bych si vytvořila postupně, podle více informací, které zakladatelka stejně už nikam nedala.
Ale tady je prostě vidět, že tohle není žádná skutečná diskuze, kde jde o výměnu a utvaření názorů, tady si každý chce jen svůj vlastní názor potvrdit.
Nemám žádný pevný názor na babičky ani na děti ani na chlapy. Respektive bych si ho bývala vytvořila na tento konkrétní specifický příběh, ale ono není na co.
A že nechápeš souvislost s fejk news. No co už, asi nemáš na to pochopit.
@PinkiePieCutie píše: Více
A nebude to spíš naopak ![]()
Mladá děvčata mají na každém prstu deset nápadníků, tajné deníčky se plní, „body count“ roste rychleji jak burza…
Až pak nakonec zůstane jen jeden milenec na baterky. A nikdo kdo by s ní sázel salát, či procházel zelené turistické stezky.
Osobně si myslím, že to bude někde na půl a o tom jak je člověk nastavený ![]()
Moc to prozivas. Ja si rada podiskutuji na ruzne tema, klidne vymyslene. Tady jsem zase ziskala nove pohledy od ostatnich, jak to kdo ma, jak by to kdo resil.
Za fake news bych to neoznacila. To by kazde hypoteticke tema, co vedu s kamoskami melo byt fake news?
@Tarena píše: Více
Jen mě fascinuje, jak jsou lidi blbí. Nic víc, nic míň. Čisté pozorování.