Babička - vnoučata - partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106279
12.3.25 09:02
@Josef_t píše: Více

nevim, jak to souvisí s tim co jsem napsala.
To je jasne, ze starší zeny jsou na tom podstatne hure…protoze chlapi co aspoň za něco stoji koukají po mnohem mladších.
Ja si ted tribe pisu se sedmdesatnikem :D Moc nechápu co od toho ceka. :D

Lidem co neumi zit sami opravdu nezávidím…v tomhle mam naprosto jasno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148779
12.3.25 09:44

Budeš se divit, ale je jich dost co chlapa domů nechtějí. Většinou jsou to ženy co už vychovaly děti, nebo je mají větší, nějaký sex ještě ano, starost o chlap každodenně už ne. Mají špatné zkušenosti s tím, že je to jen starost a nervy navíc. A svoboda jim chutná. Dokonce i ty starší, kamarádky maminka odpálkovala snad tři chlapy co to na ni zkoušeli stylem vy jste sama, já jsem sám, co kdybychom to daly dohromady :lol: paní zachovalá hezká skoro sedmdesátnice a dědkové by se chtěli sestěhovávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
12.3.25 09:53

@Anna766 Presne, vubec nedokazu pochopit, co by z toho ta pani mela. Uprimne - pokud bych se se stavajicim manzelem z nejakych duvodu rozesla, ani by me uz nenapadlo, se s nekym sestehovavat, prizpusobovat se nekomu dalsimu. Jeste kolik chlapu vyzaduje peci, ze. Generace, ktera mela jako svuj jediny konicek peci o ostatni, pomalu odchazi a zeny jsou financne samostatne. Neplyne z toho pro ne zadna vyhoda, lepsi je zustat kazdy ve svem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148779
12.3.25 09:59
@Capretta píše: Více
Žiju ve spokojeném vztahu, s mužem se máme rádi i po těch letech, ale kdybych zůstala jedno z jakých důvodů sama bez partnera, chlapa bych domů už nechtěla. A to myslím naprosto vážně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
12.3.25 10:48
@Venetia píše: Více

Třeba je to vitální sedmdesátník :-)

Ano, chlapi co za něco stojí koukají po mladších.
Ale je to úplně stejné jako u těch mladých, které taky raději koukají po starších - do určitého věku jejich opotřebovanosti :)

Zakladatelka už bohužel mlčí, takže těžko říct jaký její vztah vlastně je. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
12.3.25 10:57
@Anna766 píše: Více

A proč by se žena měla o chlapa starat, není to malé děcko. Už ten přístup je špatně.
Ale stejně je špatně to o čem píšeš „vy jste sama, já jsem sám“ není důvod k sestěhování. Jestli někdo potřebuje hospodyni, tak ať si ji zaplatí.

Ty důvody proč jít do vztahu a společného bydlení by měli být podobné jako když jim je dvacet. Prostě spolu chtějí být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148779
12.3.25 11:22

Protože je to společností tak nějak stále očekáváno, že se žena stará a postará. Rozhlédni se kolem sebe. Kolik mužů se stará o seniory v rodině? Kolik mužů se věnuje vnoučatům? Když ovdoví jeden z páru, kdo je víc obstarávaný rodinou, a řekněme si na rovinu opět ženskou stranou rodiny, vdovec nebo vdova?
Proto se určitá část žen dneska po rozchodu, rozvodu, ovdovění do dalšího sestěhovávání nehrne a já je dost chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
12.3.25 13:35

@Josef_t me spis zarazi, ze kdyz ho teda nemaji doma, tak na co jim ten chlap je? Ja vzdycky chtela partnera prave na traveni spolecnych chvilek. Pokecat, kouknout spolu na film, dat si spolu sklenicku, spolecne mazleni pred usnutim. Takove tyhle veci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
12.3.25 14:05

@PinkiePieCutie to zase chapu. Ty spolecne chvile zustavaji, ale mas k tomu vlastni prostor, ktery si organizujes tak, jak chces. Odpadaji kazdodenni kompromisy, sejdete se jen tam, kde sladeni uz jste. S mym soucasnym manzelem mi to za to stoji, ale velkou roli tam hraji nase spolecne deti. Kdybych zacinala znovu, budu uz prilis cynicka na to, abych se s nekym sehravala a necham to na tech sklenickach, vecerich atd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
12.3.25 14:50
@PinkiePieCutie píše: Více

To přece mají, ale ne každý den
Někam spolu vyrazí dle preferencí, pak zajdou na večeři, skleničku…pokecaji, pak doma můžou kouknout na film, sex…ráno snídaně…klidně podobné zopakovat…a pak zase ke svým povinnostem…a mít svůj klid…jsou si vzácnější a víc se těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
12.3.25 15:03

My s manzelem fungujeme dobre, acokilv mi vadi bordel po nem.

Kdybych zustala sama, tak bych si zase k sobe nekoho hledala. Urcite bych nechtela byt sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
12.3.25 15:05
@unuděná píše: Více

Já se přiznám, že nerozumím tomu, proč by život kterékoli dospělé ženy měl stát či padat na tom, zda má partnera nebo ne, a vše ostatní se tomu muselo podřizovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
12.3.25 15:13
@Anna766 píše: Více

Rozhlížím se a koukám, hodiny mi jsou asi o dvě minuty pozadu :(
Jsou případy, kdy se muži starají o seniory, ale jsou v menšině.
A z tvého pohledu jsem úplně vzorný dědeček ;)

Takže je otázka, do jaké míry to nejsou jen očekávání těch žen, že společnosti je to jedno a ti muži to často také neočekávají.

Myslím, že ten pocit přichází s věkem. Ve dvaceti žádná nejde do vztahu s tím, že mu odteď bude vyvařovat. To spíš přijde s dětmi a muž je do té péče nějak automaticky zahrnut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
12.3.25 15:16

@Josef_t já jsem na 💩 pečovatelka.
:mrgreen:
Jednou partner zapomněl doma svůj kufr na dovolenou. Nechal ho doma :lol:
Nehlídala jsem mu jeho věci nikdy. Ani teď to nedělám.

• Citovat
  • Upravit
13923
12.3.25 15:17
@PinkiePieCutie píše: Více

Souhlas.

Nejde jen o ty plánované akce, ale i ten denní provoz, chvíle, kdy třeba na někoho padne splín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová