Babské rady na rýmu?

792
26.8.12 22:36

Babské rady na rýmu?

Nemáte nějak babské rady, co na rýmu? Kapky mi teda moc nezabírají… malej má 3roky, díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2183
26.8.12 23:04

Vatu do uší, zavázat krk a po lžičkách cibulový sirup s medem. popíjet vlažné čaje nejlépe bezový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
26.8.12 23:04

Takže rýmu má asi prcek, že…no asi odsávat, jak to jde, nejlepší je odsavačka na vysavač, ale to se nemůže až tak často, aby se nepoškodila sliznice, nám kapky taky moc nepomáhaly, podkládat hlavičku, aby se líp dýchalo, jinak teda nevím, co poradit, mě malá měla rýmu hned od narození 14 dní, chytla ji od brášky, ale ona to snášela dobře, ani při jídle ji to až tak nevadilo, asi se to musí prostě vydržet, přejde to.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.8.12 23:05

Že léčená trvá týden a neléčená 7 dnů. :lol: Jestli je to teda obyčejná rýma, tak ty nosní kapky jsou podle mýho jen úlevový prostředek, než že by to tu rýmu vyloženě vyléčilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
26.8.12 23:11

Jinak prckovi stříkám nebo vytírám nos vincentkou či sprej sterimar a odsávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
26.8.12 23:16

Aha, malej je už větší, všimla jsem si teď, to už by mohle umět smrkat, tak hodně smrkat, z kapek je nejlepší asi olynth, kapu to vždycky, až když malej usne, on to nemá rád, aby se vyspal, jinak třeba při koupání do vody eukalyptový kapky, nohy do horký vody se solí, ale stejně si myslím, že si to budete muset protrpět, aspoň mě kromě kapek nic nepomáhá :twisted:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
26.8.12 23:36

Namazat máslem kořen nosu :mrgreen:, fakt babská rada, ale uvolní to nos, mám to vyzkoušené a docela dobrý, ale rýmu tím asi úplně nevyléčíš, chce to kombinovat s něčím „chemickým“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
26.10.12 10:28

Ja pouzivam OSCILLOCOCCINUM…super vec :palec:.
Ako Nasivin ci ta morska voda u nas nemali ziaden ucinok.
Taktiez vela ludi tu odporuca ALLIUM CEPA AKH, ale to som este neskusala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
26.10.12 11:51

Já někde četla babskou radu na rýmu, ale hned na začátku. Do odvaru ze šalvěje namočit kousek vaty a několikrát denně tím vytřít nos.Ale bylo tam, že je to na začínající rýmu. Zatím jsem nevyzkoušela - šalvěj mám teprve nasazenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.10.12 12:11

Tak to já uz mám slavej sklizenou, nasusenou, tak se bude hodit, jeste je dobrá jako kloktadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
26.10.12 12:13

@eldarka jako kloktadlo mám vyzkoušenou a pomáhá. Kdo se hodně potí tak se v ní může koupat.Jen do toho nosu jsem to netušila 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veromila
19.1.15 17:38

Ahoj, obnovuji asi starou diskusi ale prosím taky o radu(ty předchozí mi nepomohly - nemám doma ani bylinky ani malej nesnese stříkat do nosu) Slyšela jsem cosi o cibuli k postýlce? Znáte to někdo? Malýmu (3roky)se rozjela docela běžná rýma v průtokáč, zarudlé oko…bez teplot…možná si říkáte proč nejdu k lékaři, no to je věc číslo dvě. Máme doktorku, která „neřeší“.má teplotu? ne? tak to neřešte…mě tento přístup dosud vyhovoval, nejsem typ co hned dává panadoly a nurofeny sotva dítě zakašle nebo zapláče…ale když už to trvá měsíc, tak už bych to aspon trochu řešit chtěla :-)Zítra chci volat jiný doktorce o druhý názor…Jo a taky co se maže pod nos, když ho má už od smrkání celý červený? určitě ho to pálí…Díky za názory rady a nápady. :-) :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA