Baby Annabell - ano nebo ne ?

6101
14.11.17 12:57

Baby Annabell ano nebo ne ?

Ahoj, vim ze tyhle temata tu jsou, ale vetsinou jsou starsi. Zajimal by me nazor na klasickou baby annabell? Jste s ni spokojene? Byla jsrm rozhodnuta koupit baby born, ale recenze jsou silene. Tak uvazuju o Annabellce, jen me vadi ze se nemuze koupat. Doma mame chou chou ale to telucko a zvuky jsou sileny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
365
14.11.17 13:34

Ahoj, když jsem kupovala dceři panenku, tak jsem se rozhodovala mezi annabell, chou chou a baby born- na konec jsem nekoupila ani jednu :lol: Když jsem si je pak na krámě prohlížela- nelíbila se mi ani jedna v obličeji :mrgreen:

Nakonec jsme koupili tuto a je suprová! :palec: :D

https://www.dracik.cz/…e-panenka-2/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
14.11.17 13:34

Hele my mame a moje zkusenost je taková, ze j lepsi Bambolina, stoji kolem litra, jenadherna, da se koupat a cura. Jen teda nema zvuky, ale moje deti to bavi chvilku a pak to stejne akorat prudi a vypiname to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
14.11.17 13:53

Máme už 10 let doma baby annabell a pořád funguje jen má měkké těličko což nám ale nevadilo. V zimě jsme ji dali pláštěnku, botky měli jsme i sánky na ní a lítala sní dcerka normálně i ve sněhu a funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6101
14.11.17 14:04
@LuSof píše:
Ahoj, když jsem kupovala dceři panenku, tak jsem se rozhodovala mezi annabell, chou chou a baby born- na konec jsem nekoupila ani jednu :lol: Když jsem si je pak na krámě prohlížela- nelíbila se mi ani jedna v obličeji :mrgreen:

Nakonec jsme koupili tuto a je suprová! :palec: :D

https://www.dracik.cz/…e-panenka-2/

Ta vypada taky moc dobre, neposla by jste nake realne fotky? A kolik meri? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
14.11.17 14:14

@bibianka Ano :) Vše pošlu, ale až na večer. Jsem v práci :lol: Doma vyfotím-změřím :palec: Do 7-8/h to tu máte :-)

Vím, že není extra velká ani úplně malá, je akorát. Kupovala jsem ji dceři, když jí bylo 2,5 -nechtěla jsem aby byla těžká..Zvuk má příjemný-oproti jiným panenkám a hlavně se mi líbí, že vhledem k ceně 550 kč -má funkce tak akorát :) :D Je k ní flaška+ dudlík..Hýbe ústy, když pije a vydává i zvuk celkem reálný :lol: Malá si s ní ráda hraje - budou jí 4 a drží…Má jen tuhle- další neplánuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6101
14.11.17 15:45
@LuSof píše:
@bibianka Ano :) Vše pošlu, ale až na večer. Jsem v práci :lol: Doma vyfotím-změřím :palec: Do 7-8/h to tu máte :-)Vím, že není extra velká ani úplně malá, je akorát. Kupovala jsem ji dceři, když jí bylo 2,5 -nechtěla jsem aby byla těžká..Zvuk má příjemný-oproti jiným panenkám a hlavně se mi líbí, že vhledem k ceně 550 kč -má funkce tak akorát :) :D Je k ní flaška+ dudlík..Hýbe ústy, když pije a vydává i zvuk celkem reálný :lol: Malá si s ní ráda hraje - budou jí 4 a drží…Má jen tuhle- další neplánuji :)

Dekuju, kdyztak muzete treba i video nake, za ty penize mi prijde nastejno jako annabell, jen jestli neni mrnava no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí