Baby partner - uz nikdy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
2.5.07 21:10

Baby partner - uz nikdy

Ahoj,
rada bych se podelila o neprijemnou zkusenost pri nakupovani pres internet u firmy Baby partner. Shanela jsem bryndaky s rukavy a tam jsem objevila super, ktere v jinem obchode nemeli. Objednala jsem si klasicky pres nakupni kosik, ale nic se nedelo. Po trech telefonatech jsem se konecne dozvedela, ze meli problemy s internetem a objednavku neobdrzeli, at ji poslu na konkretni mailovou adresu. Poslala jsem a po trech dnech mi volali, ze zbozi nemaji skladem, ale pristi tyden urcite prijde a oni ho poslou. Po tydnu, dvou ani trech se nic nedelo, tak jsem tam volala, ale bez kloudne odpovedi. Napsala jsem mail na adresu objednavky, at mi poslou vysvetleni. Po tydnu jsem napsala mail na info adresu, kterou maji na strankach. Je to vic jak tyden od druheho mailu a nikdo neodpovedel. Hlavne ze inzeruji v casopisech pro maminky, ale nejsou schopni vyridit jednu objednavku a dva maily. Zitra si zavolam rediteli firmy a poslu mu tento mail. Objednavku samozrejme zrusim. Dejte si pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
3.5.07 11:23

Já s nimi mám naopak zkušenou dobrou, na mail reagovali a objednávku dodali do detailu dobře. Jednání bylo dobré a vstřícné.

Petra

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák