Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahojky,
holčiny máte některá zkušenost s tímto aparátem?? chci ho koupit manželovi k narozkám, musí být ale v ceně kolem 1.000,– a musí být „dobrý“. Prostě koukala jsem do všech možných nabídek, třeba v electrowordu to nemají cenově špatný, ale nevím, co jak na uchu dobře sedí, jak dobře nebo špatně se to ovládá, funguje a co si tedy spíš vybrat.. no prostě PORAĎTE!
Nejlíp mi písněte značku a kde to seženu ![]()
Moc děkuju dobrou!
Nenicka
nějak se mi to neobjevuje, takže zkusím ještě takhle odpovědět a snad do diskuze naskočím ![]()
myslíš klasické HF do auta? já používám bluetooth headset, s tím můžeš tlf i doma, na ulici
tady je odkaz na jedno, abys viděla, co myslím
http://www.1m.cz/…oth-headset/
tohle je nějaké levné, netuším kvalitu, já mám dražší verzi, kupoval to manžel po svých zkušenostech, ten jich vystřídal už několik.
Je to super, když např. vařím, nebo dělám něco s malou, můžu tlf, v autě je to neoddiskutovatelné, tam bych bez něj netlf.
Výhoda-dá se použít pro víc druhů tlf, kdyby změnil přístroj, jen si to překonfiguruje-snadné, dle příručky, zvládnu i já.
Tlf ale musí mít bluetooth, což dneska většina má.
Jen když nemáš v autě nějaký držáček na mobil, je třeba ho dokoupit-nebo já když jedu autem kde to není, prostě si tlf někam položím a je to.
nedaří se mi přihlásit, tak anonymně.. emitom
ještě jednou:
http://www.levnepocitace.cz/…ni-provedeni
mrkni na toto, to jsme jeden čas taky měli, bylo moc dobré, to bych i doporučila.. a koukám, cena taky super!
dík moc, koukala jsem na to, vypadá to skvěle, jen nevím, jestli by to nemělo být kompaktní se značkou telefonu, co už má - Sony ericsson, teď ale nevím asi K750i ale nevím to přesně. Myslíš, že je to důležité?? Fakt tomu vůbec nerozumím… ale abych neudělala nějakou pitomost..
díky moc!
Nenicka
holky, tak konečná informace, má tento telefon Sony Ericsson T630 ![]()
http://www.mobilmania.cz/…default.aspx
tak doufám, že pro tento typ je handsfree ok
tam píšou, že to bluetooth má, tak by to mělo fungovat. zkus to omrknout-je to takové modré světýlko.
Já na tom vidím hlavně tu výhodu, že to můžeš použít nejen v autě (zrovna teď tlf a píšu oběma rukama na klávesnici) a hlavně když změníš přístroj, nemusíš koupit nové HF.
Jen mě napadlo, co nedávno říkala kámoška-že její manžel nosí brýle a tohle mu potom vadí. Já nosím brýle na řízení a přesto ho používám-asi je to o osobních pocitech.
holky, tak změna plánu. Řekla jsem o svém úmyslu raději manžovi, , aby si typ handsfree kdyžtak vybral sám a hotovo. No a o n si přeje novou ladičku na svou milovanou baskytaru
. Takže mám po žížalkách, ale nakonec to vypadá tak, že handsfree bude o měsíc později mně k narozkám ![]()
Moc díky, veškeré info využiju
papapa Nenicka
Ahoj. Já bych potřebovala vědět, když bych si koupila headset, šly by pouštět v telefonu písničky a poslouchala bych to v headsetu ? Syn pořát nadává že se mu přetrhávají kabely na sluchátkách a z vlastních zkušeností vím, že bezdrátové sluchátka nejsou kvalitní. Tak prosím poraďte
.