HANDSFREE

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
287
20.4.07 23:41

HANDSFREE

ahojky,
holčiny máte některá zkušenost s tímto aparátem?? chci ho koupit manželovi k narozkám, musí být ale v ceně kolem 1.000,– a musí být „dobrý“. Prostě koukala jsem do všech možných nabídek, třeba v electrowordu to nemají cenově špatný, ale nevím, co jak na uchu dobře sedí, jak dobře nebo špatně se to ovládá, funguje a co si tedy spíš vybrat.. no prostě PORAĎTE!
Nejlíp mi písněte značku a kde to seženu :-))

Moc děkuju dobrou!
Nenicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
287
20.4.07 23:48

nějak se mi to neobjevuje, takže zkusím ještě takhle odpovědět a snad do diskuze naskočím :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.4.07 08:05

myslíš klasické HF do auta? já používám bluetooth headset, s tím můžeš tlf i doma, na ulici

tady je odkaz na jedno, abys viděla, co myslím
http://www.1m.cz/…oth-headset/
tohle je nějaké levné, netuším kvalitu, já mám dražší verzi, kupoval to manžel po svých zkušenostech, ten jich vystřídal už několik.
Je to super, když např. vařím, nebo dělám něco s malou, můžu tlf, v autě je to neoddiskutovatelné, tam bych bez něj netlf.

Výhoda-dá se použít pro víc druhů tlf, kdyby změnil přístroj, jen si to překonfiguruje-snadné, dle příručky, zvládnu i já.

Tlf ale musí mít bluetooth, což dneska většina má.

Jen když nemáš v autě nějaký držáček na mobil, je třeba ho dokoupit-nebo já když jedu autem kde to není, prostě si tlf někam položím a je to.

nedaří se mi přihlásit, tak anonymně.. emitom

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.4.07 08:08

ještě jednou:
http://www.levnepocitace.cz/…ni-provedeni
mrkni na toto, to jsme jeden čas taky měli, bylo moc dobré, to bych i doporučila.. a koukám, cena taky super!

• Citovat
  • Upravit
583
21.4.07 08:10

tak už jde i to přihlášení, asi jsem to tím prolomila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
21.4.07 09:14

dík moc, koukala jsem na to, vypadá to skvěle, jen nevím, jestli by to nemělo být kompaktní se značkou telefonu, co už má - Sony ericsson, teď ale nevím asi K750i ale nevím to přesně. Myslíš, že je to důležité?? Fakt tomu vůbec nerozumím… ale abych neudělala nějakou pitomost..

díky moc!
Nenicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
21.4.07 10:23

holky, tak konečná informace, má tento telefon Sony Ericsson T630 :-)
 http://www.mobilmania.cz/…default.aspx

tak doufám, že pro tento typ je handsfree ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
21.4.07 10:30

tam píšou, že to bluetooth má, tak by to mělo fungovat. zkus to omrknout-je to takové modré světýlko.
Já na tom vidím hlavně tu výhodu, že to můžeš použít nejen v autě (zrovna teď tlf a píšu oběma rukama na klávesnici) a hlavně když změníš přístroj, nemusíš koupit nové HF.
Jen mě napadlo, co nedávno říkala kámoška-že její manžel nosí brýle a tohle mu potom vadí. Já nosím brýle na řízení a přesto ho používám-asi je to o osobních pocitech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.4.07 09:07

holky, tak změna plánu. Řekla jsem o svém úmyslu raději manžovi, , aby si typ handsfree kdyžtak vybral sám a hotovo. No a o n si přeje novou ladičku na svou milovanou baskytaru :-)). Takže mám po žížalkách, ale nakonec to vypadá tak, že handsfree bude o měsíc později mně k narozkám :-))

Moc díky, veškeré info využiju

papapa Nenicka

• Citovat
  • Upravit
nenapadamenic
28.4.12 20:00

Ahoj. Já bych potřebovala vědět, když bych si koupila headset, šly by pouštět v telefonu písničky a poslouchala bych to v headsetu ? Syn pořát nadává že se mu přetrhávají kabely na sluchátkách a z vlastních zkušeností vím, že bezdrátové sluchátka nejsou kvalitní. Tak prosím poraďte :) .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák