Babylove plenky. Změna výrobce - tragédie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
6.6.12 23:05

a stejný asi těžko budou, jinak by tam nebyl cenový rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81498
6.6.12 23:09
@kosatka píše:
a stejný asi těžko budou, jinak by tam nebyl cenový rozdíl

to jde o velikost balení, ne? Krabicové j větší, tak je cenově výhodnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
6.6.12 23:09
@kosatka píše:
a stejný asi těžko budou, jinak by tam nebyl cenový rozdíl

Cenový rozdíl? Já vždycky kupovala balík za poloviční cenu než krabici (teda bez kupónků) :think: A v krabici byly 2 balíky :nevim: A přišly mi stejné.
Teď je teda už nepoužívám, protože prckovi lépe sedí Belly, tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
6.6.12 23:12

zase Polsko, jo? Nee to není možný. Babylove plíny mám ráda až se dostanu do DM tak je koupím a pak posoudím. Ale nejprve se podívám na výrobce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
6.6.12 23:40

Já teda jednorázovky používám jen na noc a na ven, ale teď zrovna častěji i doma, jinak látku…ale jednorázy zásadně Babylove a mně se zas v poslední době zdá, že divně smrdí, což předtím tak nebylo…a taky je z toho malý opruzený a to taky nebýval…takže mě to štve :cert: Měla jsem i ty jejich Nature nebo jak se jmenují, ale ty se mi nelíbily, hrozně rychle protékaly… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
6.6.12 23:44

@luca tomankova
Jj,je to možný, bžel. Teď jsem se dívala na původní i novou krabici a opravdu ta původní je Německo a nová Polsko :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
6.6.12 23:48

Jste mě pěkně nahlodaly. Já se chystala si je začít kupovat i do zásoby, že byly vychvalované a teď teda nevím, když mám rodit v srpnu, jestli je skladovat a shromažďovat. Jestli se mi po tom Sam osype a já budu mít doma několik krabic nebo balíků tak jsem v čudu. :nevim: :think: Holt, nejspíš se koupí dvě balení od každé značky a budem testovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
7.6.12 00:26

Taky se přidávám s negativní zkušeností, BL jsem používala takřka od narození malého a nikdy nebyl problém. Teď mi přijde, že ty gumičky netěsní a ten okraj je krátký, protože se mi skoro pokaždé přes noc pročůrá, sem tam i přes den (používám je jen na ven, jinak mám látkovky). Naštěstí z toho žádné opruzení nemá. Prodavačka v DM mi taky říkala, že už si pár maminek stěžovalo, a že mám volat na jejich linku, prodavačkám prý nevěří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
7.6.12 01:04

Momentálně mám rozbalené jiné pleny (bella happy), ale nepřišlo mi, že by babylove byly nějaké horší, možná mám starší balení, je pravda, že jsem je brala už dávno.
Díky za upozornění, zaměřím se na to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
7.6.12 07:03

Mam doma novou varku - kupovanou tento tyden a plenky jsou porad stejne. Vyrobce na obalu vzdy uvadeli dva - bud PL nebo SE - ja teda kupuji v tech krabicich.

• Citovat
  • Upravit
22236
7.6.12 08:31

Teď jsem koukala na krabici a máme také pšonďácké. A já divila, že co se děje, že má malá teď pár dnů zadek jak pavián. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
7.6.12 08:36

My máme teda na krabici napsaný „Vyrobeno v EU“ (což znamená beztak polsko) na starejch bylo německo… Naprdli nás, ale zásadní otázka je, jestli se třeba pampersky vyrábí někde jinde než v Polsku? :think: Nebo vůbec nějaký plíny… S BL jsme sice spokojení, ale polský výrobky podporovat nechcem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
7.6.12 08:42

Tak jsem poslala do DM dotaz, co se s těma plenkama děje. Uvidíme, co napíšou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11054
7.6.12 09:55

Tak to asi i kosmetika BL půjde brzy do kopru :zed: a kaše :zed: a příkrmy :zed: Pardon za odbočení, ale určitě se zaměřím i na tyto etikety :cert: Co se to děje, to není možné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
7.6.12 10:28

Už mi odepsala z DM, docela rychlost. Takže pleny inovovali, haha.

Velice nás mrzí Vaše zklamání z inovovaných plenek značky babylove, o to více, že se jedná o výrobek naší vlastní značky. Váš e-mail vnímáme jako podnět ke zlepšení a zkvalitnění našich výrobků, proto jsme ho předali kompetentnímu oddělení. Pokud s plenami nejste spokojena, můžete je samozřejmě vrátit v kterékoliv prodejně, a budou Vám vráceny peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí