Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky mám dotaz zda by na brusle byl lepší kořárek babypoit traper a nebo golfky babypoint solar, jsou skoro stejné krom držadla a já nevím co by bylo lepší.
http://www.kocarkynec.com/…ve-hole.html
http://www.slune-cz.cz/…oint-traper/
Nebo jestli nevíte o něčem lepším, ale ne moc drahém.
no, na brusle bych teda volila něco méně golfkoidního, tohle jsou oba spíše golfáčky, těžší a větší pravda, ale na brusle jsou spíše kočárky stabilní, sportovnějšího rázu, třeba s brzdou, .. tady se budeš kopat do kol, .. nevím, osobně bych na brusle nevolila ani jeden.
ale třeba je to tím, že jsem začátečník..
(moje kamarádka bruslila i s Jané nomadem, ale i když to umí, brusilo se jí s ním hodně špatně. tak pak měli na tyhle akce ještě spor´táka speediho.. od quinny. váží zhruba stejně jako tyhle golfáčky
a použitý by se dal sehnat i levně. jsou to držáky, takže použitého bych se nebála..)
V podstatě souhlasím s Natašou, máme Babypoint Solar a vůbec si dovedu představit s ním bruslit
Spíš bych zvolila asi stabilní sporťák se spojenou rukojetí.
Děkuju za rady, akorát mám problém, tříkolka mi doma neprojde, manžel je zásadně proti nim, že se prý lehce převrátí, takže musím volit ze čtyřkolých a to mi přijde horší. Já sporťák doma mám pěknej a bytelnej, ale nemá otáčecí kolečka, což by na bruslích mohl být problém. Takže vymýšlím jinou variantu.
Teď jsem ještě natrefila na X-LANDER XA. Co myslíte? To by bylo lepší? ![]()
určitě by to bylo lepší..ale je to sporťák.. a jestli máš doma bytelný sporťák, budeš mít dva bytelné sporťáky..
myslím, že fixní kola na brusle nemusí být špatná, kamarádka bruslí s X3 (xlander s klasikou fixní 4 kola) a OK. někdo u trojkolky aretuje kolo. já jezdila s crrozerem, taky fixní kolo.. není to tak zlý..
můj muž měl taky mimochodem námitky proti trojkolce a nakonec si ji tak zamiloval..i tchýni se to nezdálo ale uznala že se s tím jezdí líp.. moje máma totéž.. jenže trojkolka nesmí být právě levná (třeba hauck poad.), protože pak nedrží stabilitu.. ty drahé kočáry stabilní jsou..
Ty jo já se asi picnu. ![]()
No tak já nevím, asi bude nejlepší nejdřív zkusit to co mám, když říkáš, že se to dá, ale nevím nejsem si jistá, kočár sám o sobě 18kg a k tomu malej 9kg a na bruslích, to nevím.
Ale zkusím to a pak uvidím.
A co do té tříkolky, mě taky nevadí a některé mi fakt přijdou dobré a stabilní, takže je možný, že by to u nás dopadlo stejně, tak se na to mrknem taky a uvidíme.
Díky moc za rady ![]()
Já sama jsem taky nikdy nechtěla trojkolku. Když synek začal vyrůstat z hlubokého kočárku a já se začínala dívat po sporťácích, tak jen po čtyřkolkách. Pak jsem se sousedkou pokecala a pozkoušela jejího Slaloma - trojkolku, starší model a změnila na trojkolky názor. Manžel byl taky proti, ale já jsem mu řekla, že s kočárkem budu jezdit já, on jezdí jen v neděli, páč jinak není doma a že si vyberu podle sebe a basta. A jsem velmi spokojená, nakonec i manžel uznal, že se s ní jezdí dobře a babička s dědou, kteří kroutili hlavou, co je to za módu trojkolky, kočár má mít čtyři kola, tak teď jak rádi vozí a chválí si ho. Nikdy jsme neměli problém se stabilitou, ani v terénu.
Já jsem měla taky doma sporťák bytelnej bez otáčecích koleček, ale nedá se to srovnat. Tank jsem schovala do sklepa (pro případ) a jezdíme s novým. V pohodě řídím jednou rukou, v druhé deštník (teď skoro denně
), zmrzlinu nebo tašku s nákupem. V obchodě vytočím na jednom místě, nikde nezavazím, je to vymožennost ty otáčecí kolečka/kolečko.
Hm tak jo, tak se zkusím mrknou i na třikolky. ![]()
A počasí je hrozný, my jsme doma, máme tu ještě kamarádku s měsíčním miminkem a tak radši ven moc nechodíme.
Snad se to už umoudří!
na ty brusle se opravdu mrkni na speediho.. má nějaké nevýhody, to jo, ale je fakt stabilní a proti slalomu cenově dostupnější.. a hlavně - má ruční brzdu na zadní kola, což je na brusle neocenitelné..
vzhledem k 9kg, co má tvoje dítko, je už asi starší, ne? pak je speedi dobrej.. má jen 11.5kg sakumprásk (opravdová váha, ne udávaná prodejci..).. ještě má teleskopickou rukojeť, takže nehrozí kopání do kol..
přesně jak píše bianca, trojkolky většinou odsuzují ti, kdo je nikdy nezkusili.. a když je dobrá trojkolka, jezdí s ní rádi skoro všichni.. ![]()
jinak - Bianco - přesně tvůj argument jsem tehdy použila i já
ty s ním jezdit nebudeš, já ho budu skládat a jezdit a tak.. tak si vyberu já
![]()
Jj je už starší, máme 11měsíců. ![]()
Ten odkaz vypadá dobře, zauvažujeme nad tím, ale budem muset volit z druhé ruky. Tak snad seženeme něco slušného.