Bachovy esence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16988
6.1.16 09:08

@jenny.fields - děkuji.. je to věda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
6.1.16 09:33
@Králičice píše:
@jenny.fields - děkuji.. je to věda..

Právě, že je to strašně jednoduché. Pokud směs, tak Krizovou esenci, která zklidní a má to správné složení.
Pokud je potřeba řešit nějaký problém, tak vždy přesně vybrané- to může každý sám a nebo s terapeutem.

:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
7.1.16 20:44

@jenny.fields predpokladam ze to asi nema cenu shanet levneji jak kolem tech 350kc ze? At neztracim cas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
7.1.16 20:50

A jeste, myslite, ze to mam hlasit pred zakrokem anesteziologovi, ze to dceri davam? Prece jen se bude ptat, co uziva… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
7.1.16 21:49
@Mishka85 píše:
@jenny.fields predpokladam ze to asi nema cenu shanet levneji jak kolem tech 350kc ze? At neztracim cas :)

Myslím, že za těch 350 kč je to nejlevnější, pokud chceš originál. Občas to dokáže objednat lékárna, dodavatel je Fénix, ale tam to bude o chlup dražší.

Ohledně anesteziologa…asi bych to řekla a doufala, že bude patřit k těm osvícenějším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
8.1.16 13:34

Jakože by byl schopen mi to i zakázat jí dát? vždyť je to jen na přírodní bázi ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.1.16 20:37
@Mishka85 píše:
Jakože by byl schopen mi to i zakázat jí dát? vždyť je to jen na přírodní bázi ne?

Zcela přírodní a zcela neškodné. Akorát že tohle může být jak červený hadr na býka pro některé doktory pro které je vše kromě léků špatné. Byt o to ví nula.
Například z mojí praxe, doktorka zakázala brát některé bachovy esence těhotné, protože tyhle kytky nejsou vhodné v těhotenství. Jenže Bachovy esence nejsou výtažek, je to vyrobeno podle homeoprincipů. je to neškodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
10.1.16 19:30

Jasne, nekdy jsou fakt v tomhle ti doktori blbci…jednou na pohotovosti, kde jsem byla kvuli kasli mi doktorka rika: a co ns to berete? Doufam ze ne neco prirodniho! Jsem se musela trhdy fakt nahlas smat :) ikdyz ono je to spis k placi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
10.1.16 20:07

@Mishka85 Jsou vtipní. Přitom zřejmě dost doktorů ti mezi 4 očima řekne, že drtivá většina léků bez receptu na kašel je na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
10.1.16 21:25

Jj to mame vxzkouse. A prosta cibule je nejefektivnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16988
14.1.16 14:13

Tak mám první bachovky - právě krizovou esenci rescue remedy od Nelsona, zatím 10 ml.. Přiznám se, že že jsem vyzkoušela chuť a hodně příjemná..Uvidíme, jestli zaberou, až budu ve skutečném stresu ;) což doufám nebudu dlouho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
14.1.16 14:57

@Králičice Držím palce, aby stres nepřicházel:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16988
14.1.16 15:26

@jenny.fields - no, objednala jsem je proto, že se mnou teď víc mlatily hormony, blíží se porod..tak chci být připravena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
14.1.16 16:35

@Králičice Aha:)
Tak držím palce§

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16988
6.2.16 11:03

Tak mám za sebou cca 14 dnů pravidelného užívání krizové esence a za mě zázrak..Sice jsem ještě neporodila, ale objevily se zdravotní problémy dcerky, problémy, které jsem mohla vyřešit jen já a i když mi bylo chvílemi úzko, mám pocit, že vše řeším s větším nadhledem a rychle se uklidním..
Jen se chci ujistit - na kojení vliv nemají, že ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková