Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Králičice píše:
@jenny.fields - děkuji.. je to věda..
Právě, že je to strašně jednoduché. Pokud směs, tak Krizovou esenci, která zklidní a má to správné složení.
Pokud je potřeba řešit nějaký problém, tak vždy přesně vybrané- to může každý sám a nebo s terapeutem.
@jenny.fields predpokladam ze to asi nema cenu shanet levneji jak kolem tech 350kc ze? At neztracim cas ![]()
A jeste, myslite, ze to mam hlasit pred zakrokem anesteziologovi, ze to dceri davam? Prece jen se bude ptat, co uziva… ![]()
@Mishka85 píše:
@jenny.fields predpokladam ze to asi nema cenu shanet levneji jak kolem tech 350kc ze? At neztracim cas
Myslím, že za těch 350 kč je to nejlevnější, pokud chceš originál. Občas to dokáže objednat lékárna, dodavatel je Fénix, ale tam to bude o chlup dražší.
Ohledně anesteziologa…asi bych to řekla a doufala, že bude patřit k těm osvícenějším.
Jakože by byl schopen mi to i zakázat jí dát? vždyť je to jen na přírodní bázi ne?
@Mishka85 píše:
Jakože by byl schopen mi to i zakázat jí dát? vždyť je to jen na přírodní bázi ne?
Zcela přírodní a zcela neškodné. Akorát že tohle může být jak červený hadr na býka pro některé doktory pro které je vše kromě léků špatné. Byt o to ví nula.
Například z mojí praxe, doktorka zakázala brát některé bachovy esence těhotné, protože tyhle kytky nejsou vhodné v těhotenství. Jenže Bachovy esence nejsou výtažek, je to vyrobeno podle homeoprincipů. je to neškodné.
Jasne, nekdy jsou fakt v tomhle ti doktori blbci…jednou na pohotovosti, kde jsem byla kvuli kasli mi doktorka rika: a co ns to berete? Doufam ze ne neco prirodniho! Jsem se musela trhdy fakt nahlas smat
ikdyz ono je to spis k placi..
@Mishka85 Jsou vtipní. Přitom zřejmě dost doktorů ti mezi 4 očima řekne, že drtivá většina léků bez receptu na kašel je na nic.
Tak mám první bachovky - právě krizovou esenci rescue remedy od Nelsona, zatím 10 ml.. Přiznám se, že že jsem vyzkoušela chuť a hodně příjemná..Uvidíme, jestli zaberou, až budu ve skutečném stresu
což doufám nebudu dlouho..
@jenny.fields - no, objednala jsem je proto, že se mnou teď víc mlatily hormony, blíží se porod..tak chci být připravena..
Tak mám za sebou cca 14 dnů pravidelného užívání krizové esence a za mě zázrak..Sice jsem ještě neporodila, ale objevily se zdravotní problémy dcerky, problémy, které jsem mohla vyřešit jen já a i když mi bylo chvílemi úzko, mám pocit, že vše řeším s větším nadhledem a rychle se uklidním..
Jen se chci ujistit - na kojení vliv nemají, že ne? ![]()