Bakalářská práce obhajoba - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bakalářská práce obhajoba
Ahoj, jsem trochu v depce ani ne za měsíc mne čeká obhajoba bakalářky a státnice v jeden den. Učím se co to jde. Pomalu bych měla mít otázky už jednou projeté a teď pojedu podruhé.
Trápí mne ale bakalářka, o bod mi utekla dvojka a to jak z posudku vedouci tak i oponenta. Udělala jsem erratu což jsou opravy ale vedoucí mi k tomu nic moc neřekla ani neporadila. A mám trochu strach že to neobhájím. Do toho se cítím fakt trapně protože mám pocit e jsem jedina na světě co měla s tou bakalařkou problrm i se psaním. Chtěla bych jit pak studovat na vos zdravotni na dentální hygienu, ale s tim jakmam problemy s bakalařkou mam trochu strach, že nezvládnu ani tu vošku.
Studuju teďkom na lekářské bakaláře a všechny předměty mám hotové a nedělaly mi vcelku problém ale trochu jsem zápasila s bakalařkou a mám pocit že ve vysledku jsem asi jedina…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ne, opravdu nejsi jediná s problémy při závěrečné práci. Na obhajobu se dobře připrav, pokud ti lepší hodnocení uteklo o bod, tak je tam snad celkem šance, že ti tu dvojku nakonec dají. Neobhajitelné to asi není, to by vypadalo hodnocení jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja asi neznam nikoho, kdo by nemel problem s bakalarkou/diplomkou. Kdo by byl spokojeny s tim, co odevzdal. Stihal to presne tak, jak jsi naplanoval. A psani mu slo od ruky jak nic. A vubec povazoval zaverecnou praci, obhajobu a statnice za neco, co da s prstem v nose i po prokalene noci.
Zrovna ted mame v praci dva stazisty, kteri dopisuji diplomku a jsou z toho celkem zoufali. Taky jsem byla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Afrikana spíš mne mrzi ze ja měla snahu to nějak opravit, ale vedoucí mi jen ve výsledku vynadala a řekla že neví a řekla vesoucí oboru že jsem nedávala na její rady, ač jsem se to snažila xkrát přepsat ale nedokázala mi přesně říct co je špatného na tom..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Even987 píše: Více
Proč jsi to opravovala? Však to máš normální hodnocení. Já když si vezmu, co jsem odevzdal, tak bych si naliskal. Ale obhájil jsem za A snad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Even987 Rozumim. Holt nekdy si clovek s vedoucim prace nesedne a nenadelas nic, i kdyby ses rozkrajela. Udelala jsi, co jsi mohla, a jsem si jista, ze tu praci obhajis
Pokud ti dvojka utekla o bod, neni to zadna tragedie. Kdyby to nebyla prace na urovni k obhajobe, urcite bys to uz vedela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu tě uklidnit, že s bakalářkou nebo diplomkou bojoval každý. Já jsem psala jak slimák, prostě pro mě bylo hrozně těžké dát do kupy X informací a splácet z toho smysluplný text + dodržovat citace. A to nemluvím o tom, že má člověk nervy, když komunikuje s vedoucím práce. Někteří vedoucí jsou hrozně kriticti a člověk musí všechno opravovat, někteří mají na párku a člověk vlastně pracuje samostatně, někteří jsou fakt hnusni a vlastního studenta mají tendenci potopit… Důležité je se prostě psychicky obrnit a nepos*rat se z toho. ![]()
- Citovat
- Upravit