Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucynka25 Dobře, trochu mám obavy, aby mi to slušelo, mám dlouhé tmavé vlasy celý život. Ale chtěla bych něco nového, tohle se mi líbí, že můžu mít u hlavy tmavé a přitom něco nového
taky sem pak hoď před a po
@Klarka1993 jj, já už teda fotku před mám asi o stránku před ![]()
@Klarka1993 jak jsi dopadla??pochlub se, ja jdu zitra.
Jsem trochu nervozni, uz jsem se asi 6let nebarvila
Já mám a je to bájo. Odrůstá to nenápadně, takže nic drastického. Akorát teď moc nemám čas chodit do salonu, tak jsem otevřela YouTube a vymyslela to nějak sama doma podle toho. A relativně se povedlo ![]()
Jsem taky zvědavá, já jdu příští středu, už teď mám nervy. To jsou ta velká očekávání a zklamání…
Ahoj holky já půl roku nosila balayage a ted jsem se vratila zase k meliru, je to fajn je to moc pěkné ale nemužu souhlasit s tim že to vydrzí i rok, naopak to potrebuje pravidelnou dochazku, protože po mesici už máte tmavší barvu(která je u hlavy)u uší a vypadá to fakt jak odrust, aspon ja jsem ren pocit měla, navic se vlasy stále odbarvuji i odrosty a sem tam přibere i odbarvené vlasy, tim pádem jsou dost zničené(a to chodim i na olaplex).
@niki V vypadalo to krasne ale
ja mam vlasy zatim prirodni, tak jsem zvedava jak to dopadne
.
@nicetan nedovedu si predstavit ze si tak složitou techniku barvení delam sama doma, hoď foto ![]()
@lucynka25 tak ať to dopadne dle tvých predstav
.Jo kadernik byl šikovný, ale prostě aby se dosahlo vysledku tak to dvakrat stahoval ty konce a to dost vlasy ničí.
@niki V
ja jdu do toni and guy, tak snad by to mělo dopadnout dobře
manžel moc nadšený není, nemá rád změny, nejradši by byl kdybych se ani nestříhala nikdy
blázen ![]()
Pak hodím fotku ![]()
Já jsem nosila balayage rok aniž bych se barvila. Je pravda, že to dělal moc šikovný kadeřník a stálo to fakt hodně. Ale všichni mi to i po tom roce chválili, jak to vypadá přirozeně a dokonce jsem rozdala i pár kontaktů na svého kadeřníka. Po roce jsem byla na oživení a aby to udělal znovu, takže mám na pár měsíců minimálně zase klid. ![]()
Tak jsem moooc spokojena, je to paradne prirozeny, super.
Zepredu davat foto nebudu s oblicejem ![]()