Balayage - vlasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.12.25 20:55

@Kriss Tina dneska jste byla u kadernice? Kolik to trva hodin? Ja moc jako nevim mam tmave hnede vlasy..zesvetleni to je jako treba i do zrzava? Nebo jen svetlejsi hneda? Nebo jak chci?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.25 20:57

Muzu se prosim pridat…nikdy jsem si vlasy nebarvila a uvazuju o tom, ale nemam vlasy moc hezky, mam je jemny, proridly po detech…mivala jsem hezkou oriskovou barvu prirozene, ale tak divne mi nahore ztmavly, dole vysisovane, nelibi se mi to a chtela bych s tim neco udelat, ale zas mam strach, jestli je nebudu mit znicene jeste vic a nebude to cele horsi. A uz mi rostou spatne a pomalu, takze by se mi nedaly za pul roku dohromady jako driv…co myslite?

• Citovat
  • Upravit
16433
29.12.25 23:07
@Anonymní píše: Více

Navstiv kvalitni kadernici, ta ti vlasy neznici. A na miste se domluvite, jaky zpusob barveni by ti slusl. Jdi do toho, ale s overenou kadernici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.25 07:13

@smile_xxx tak ja nevim ja myslela ze u ni zacnu a po par mesicich si dam doma barvu treba na cele vlasy :roll: Protoze na to furt nemam chodit za tolik ke kadernici pravidelne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.25 07:57
@Winter garden píše: Více

Jo to mam, byla jsem u ni jednou a moc hezky me ostrihala na doporuceni kamaradky, ktera tam chodi roky a ma vlasy vzdycky udelany krasne. Tak ja se s ni proste zkusim domluvit jak a co aby to dopadlo dobre. Musim nejak dopredu? Je velky rozdil v casech barveni? Oni maji rezervacni system, tak to asi nemuzu tam jen tak neco zakliknout kdyz nevim co se bude presne delat…

• Citovat
  • Upravit
16433
30.12.25 08:34

Kdyz se budes objednavat, tak se te zepta, jestli jen strih nebo i barvaa sama si rezervuje cas. Normalne ji reknes, ze chces barvu, alenejsi rozhodnuta jakou a jakou technikou, ona ti rekne casovy odhad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
30.12.25 09:09

Ne ja si to delala sama doma, ale ja sem vyučena kadeřnice, tak je to neco jiného, nez kdybych vubec nevedela co delam :mrgreen: trvalo mi to chvilku, za hodinku hotovo. Hele u toho baylage je vyhoda ze to v podstatě nemusis pravidelně dobarvovat, mas zesvětlené jen konecky, ja to obnovuju tak 2-3× do roka, lepsi nez barvit celou hlavu, delat melíry apod, to pak musis chodit častěji, ale tohle vypadá dobre i kdyz se rozhodneš ze uz to nechces a necháš to proste postupne odrůst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.25 09:20

@Kriss Tina prosim a muzete mi jeste vysvetlit jak to je s tou barvou? To si vyberu odstin napriklad „zrz“ a tim se udela baylage? Nebo zevetlovacem bezbarvym? Ja to nechapu. dekuji.

• Citovat
  • Upravit
37132
30.12.25 09:26

Záleží jaké jsou původní vlasy, většinou se to odbarví a pak se na to da nějaký tonovac nebo přeliv, aby se dosáhlo požadované barvy. Ja si to delam do blond, takze to proste odbarvím obyc odbarvovacem a pak uz to jenom stahuju do studenějšího odstínu fialovým šamponem. Ale jde udělat jakákoliv barva, ségra si dělala třeba takovou meruňkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová