Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Muzu se prosim pridat…nikdy jsem si vlasy nebarvila a uvazuju o tom, ale nemam vlasy moc hezky, mam je jemny, proridly po detech…mivala jsem hezkou oriskovou barvu prirozene, ale tak divne mi nahore ztmavly, dole vysisovane, nelibi se mi to a chtela bych s tim neco udelat, ale zas mam strach, jestli je nebudu mit znicene jeste vic a nebude to cele horsi. A uz mi rostou spatne a pomalu, takze by se mi nedaly za pul roku dohromady jako driv…co myslite?
@Anonymní píše: Více
Navstiv kvalitni kadernici, ta ti vlasy neznici. A na miste se domluvite, jaky zpusob barveni by ti slusl. Jdi do toho, ale s overenou kadernici.
@smile_xxx tak ja nevim ja myslela ze u ni zacnu a po par mesicich si dam doma barvu treba na cele vlasy
Protoze na to furt nemam chodit za tolik ke kadernici pravidelne…
@Winter garden píše: Více
Jo to mam, byla jsem u ni jednou a moc hezky me ostrihala na doporuceni kamaradky, ktera tam chodi roky a ma vlasy vzdycky udelany krasne. Tak ja se s ni proste zkusim domluvit jak a co aby to dopadlo dobre. Musim nejak dopredu? Je velky rozdil v casech barveni? Oni maji rezervacni system, tak to asi nemuzu tam jen tak neco zakliknout kdyz nevim co se bude presne delat…
Kdyz se budes objednavat, tak se te zepta, jestli jen strih nebo i barvaa sama si rezervuje cas. Normalne ji reknes, ze chces barvu, alenejsi rozhodnuta jakou a jakou technikou, ona ti rekne casovy odhad.
Ne ja si to delala sama doma, ale ja sem vyučena kadeřnice, tak je to neco jiného, nez kdybych vubec nevedela co delam
trvalo mi to chvilku, za hodinku hotovo. Hele u toho baylage je vyhoda ze to v podstatě nemusis pravidelně dobarvovat, mas zesvětlené jen konecky, ja to obnovuju tak 2-3× do roka, lepsi nez barvit celou hlavu, delat melíry apod, to pak musis chodit častěji, ale tohle vypadá dobre i kdyz se rozhodneš ze uz to nechces a necháš to proste postupne odrůst.
@Kriss Tina prosim a muzete mi jeste vysvetlit jak to je s tou barvou? To si vyberu odstin napriklad „zrz“ a tim se udela baylage? Nebo zevetlovacem bezbarvym? Ja to nechapu. dekuji.
Záleží jaké jsou původní vlasy, většinou se to odbarví a pak se na to da nějaký tonovac nebo přeliv, aby se dosáhlo požadované barvy. Ja si to delam do blond, takze to proste odbarvím obyc odbarvovacem a pak uz to jenom stahuju do studenějšího odstínu fialovým šamponem. Ale jde udělat jakákoliv barva, ségra si dělala třeba takovou meruňkovou.
@Kriss Tina dneska jste byla u kadernice? Kolik to trva hodin? Ja moc jako nevim mam tmave hnede vlasy..zesvetleni to je jako treba i do zrzava? Nebo jen svetlejsi hneda? Nebo jak chci?