Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám a je to skvělý, práce něco přes 4 hodiny a jsem hlavně ráda, že není vidět jak mi odrůstá barva, není to tolik patrné. Na léto mě to baví ![]()
Zdravím, balayage jsem teprve objevila a podle informací jsem tedy myslela, že se jedná i vyloženě o jiné přípravky a celkově jinou techniku, a proto to vlasy neničí. Ale jak to čtu tady, tak to vlastně vlasy může ničit stejně?
![]()
@Syuza
Je to v podstatě klasicky melir, jen udělaný aby to vypadalo přirozené.
@Syuza píše:
Zdravím, balayage jsem teprve objevila a podle informací jsem tedy myslela, že se jedná i vyloženě o jiné přípravky a celkově jinou techniku, a proto to vlasy neničí. Ale jak to čtu tady, tak to vlastně vlasy může ničit stejně?![]()
Stejne jako melir, ombre apod. Vsechno je to stejny princip…
@Syuza píše:
Zdravím, balayage jsem teprve objevila a podle informací jsem tedy myslela, že se jedná i vyloženě o jiné přípravky a celkově jinou techniku, a proto to vlasy neničí. Ale jak to čtu tady, tak to vlastně vlasy může ničit stejně?![]()
Me po balayge, vzdy strasne padaji vlasy. Ale chodim jednou za rok a 2 mes.pred beru Veniru.
Melirovaci barvy snad uz nikdo nepoužívá, ne? Strasne to ničilo vlasy. Vic nez klasicky barvy. Chce to proste najit kadernictvi se supr barvama, ktere jsou šetrně a balayage budou umet. Me stahovaci cernou a mam ombre/balayage a vlasy mam super. Alfaparf
super barvy, sampony
@scentini A připadá vám, že vyloženě ta „barva“, to zesvětlení opravdu vydrží tak dlouho? Mě štvou hlavně odrosty a to, že si nechci ničit vlasy, ale když to tu vidím… Myslela jsem opravdu, že to je něco lepšího / šetrnějšího a ne, že jde jen o to, že se to nedává shora.
@Kriss Tina Dám reakci, co jsem psala i výše. Mě štvou hlavně odrosty a to, že si nechci ničit vlasy, ale když to tu vidím… Myslela jsem opravdu, že to je něco lepšího / šetrnějšího a ne, že jde jen o to, že se to nedává shora.
@Syuza tak odbarveni dosahnes jedinnxm způsobem, kdyby existovalo neco šetrnějšího, tak se to bude pouzivat i na ty ostatní ukony, tady je rozdil fakt jen v tom postupu nanaseni. @Micaella22 jake barvy mas na mysli? Jasne stáhnutí cerne barvy jde i jinak nez odbarvovacem, ale udelat to na přírodní vlasy uz nejde.
@Syuza píše:
@scentini A připadá vám, že vyloženě ta „barva“, to zesvětlení opravdu vydrží tak dlouho? Mě štvou hlavně odrosty a to, že si nechci ničit vlasy, ale když to tu vidím… Myslela jsem opravdu, že to je něco lepšího / šetrnějšího a ne, že jde jen o to, že se to nedává shora.
Ja nemam jeste sediny, takze tohle je pro me idealni. Navic mam alergii na barvu. Jinak je to stejny jako melir, je to chemie. Me to vydrzi pekne tak 9-10 mesicu.
Dobry den,
zvazuji baylage. Prosim jak to chodi to si zvolim barvu a ta mi bude provedena? Nebo to je proste zesvetleni stavajicich vlasu a udela to nejaky efekt samo? Jste s touto technikou spokojene? Mam dlouhe nebarvene vlasy a mam trochu obavy. Potom si mohu barvit vlasy i doma treba za 2 mesice? Nemam uplne v planu chodit pravidelne na barveni do kadernictvi. Dekuji.
Tak barvu si vyberes no, zesvětlit vlasy se musí, ale pak se na to většinou dává nějaký tónovač.
Ja si to dělala zrovna dneska a spokojena jsem, je to takové nenáročné na údržbu, ale sama doma si to neudelas, zas je výhoda ze to je jenom na konečkách, takze nemusis chodit často do salonu.