Bankerat aukce půjček

82
16.5.14 09:33

bankerat aukce pujcek

Ahoj, mate nekdo zkusenosti s aukcemi pujcek Bankerat? Pujcil jste si nekdo takto penize? pokud ano, jak to dopadlo? neni to podvod? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35857
16.5.14 10:09

Promin, ale kdyz ti nikde nechteji pujcit, nemyslis ze zo ma nejaky duvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.5.14 10:17

@Pulpy nepůjčovala bych si. Je to podvod, stejně jako všechny obdobné společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6236
16.5.14 10:32
@martina.se píše:
@Pulpy nepůjčovala bych si. Je to podvod, stejně jako všechny obdobné společnosti.
:roll: proč hned podvod? Tam si přece půjčují lidi navzájem a sama si můžeš určit úrok který budeš splácet 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.5.14 20:00

@pikola ja se jen ptam, jestli tyto aukce opravdu funguji. neptam se, zda mi tam pujci nebo ne. to snad zjistim sama, az jestli to zkusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
21.5.14 09:22

bankerat

Zda tyto aukce fungují není zcela jasné. Nedají se totiž najít důvěryhodné reference. Jak investoři, tak zájemci o půjčky tak nemají moc jistoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.15 21:59

Fungují. měli jsme od nich (přez ně)půjčky dvě.
Je fajn, že si nastavíš urok a podobně, jak sama chceš.

• Citovat
  • Upravit
6611
23.1.15 22:11

Hmm kdysi jsem dal poptávku, chtěl jsem nižší úrok než v bance a samozřejmě se nikdo neozval. Prostě tamní pujčovatelé cílí na trubky kterým nikde jinde nepůjčí. na krátkou dobu a mastný úrok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.15 07:49
@Anonymní píše:
můžete napsat víc prosím? jakou částku, zda opravdu nekontrolují registry atd atd?

Registry nekontrolují - nebo některý investor ty výpisy chce, ale to si tam můžeš navolit, co chceš dokládat. Ale zjistí si, jestli máte třeba exekuci - nicméně pujčí i s tou exekucí. Zajištění byla směnka, rozhodčí doložka. Částku si sama napíšeš, kolik potřebuješ a uvidíš jestli ti někdo dá nabídku.

• Citovat
  • Upravit
606
29.3.15 20:28

Ahoj, mate nekdo novou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.4.15 13:34

Já mám ze začátku roku - Velmi NEGATIVNÍ - prosím vás přečtěte si smlouvu, je to honba za chudáky. Našla jsem už sice trochu pozdě, ale mnohem solidnější stránky pro aukce půjček, ale nebudu dělat reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.4.15 11:54

No to mě fakt baví jak tady většina lidí píše že se jedná o podvod :lol: je to prostě aukce půjček, to pak můžete napsat že i třeba Aukro je podvod. Já jsem si nedávno zažádala o půjčku, s Bankeratem skvělá domluva, půjčku už mám schválenou, už se jen čeká až věřitel podepíše smlouvu. Až budu mít další podrobnosti můžu je sem hodit. Rozhodně je to lepší než třeba půjčka od Providentu, kde požadují návštěvu u Vás doma při sepsání smlouvy, pro někoho to může být nevýhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.4.15 19:17

nastrčený nováček pavla.36

O důvod víc, dát ruce pryč!!!
To mě fakt baví, jak se někdo registruje a hned tady běží pochválit konkrétní firmu a světe div se, to je náhodička, zrovna si tam jakože půjčuje.:D
Kolik za to bankoš dává? taky půjdu dělat takovou lacinou a průhlednou reklamu :D.
V čem by měla být pro lidi nevýhodná návštěva doma? Jedině v tom, že na uvedené adrese nebydlí a podvádí. To je pak opravdu nevýhodné pro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.4.15 08:44

Proč hned dělat reklamu? Mě za to nikdo neplatí a nikoho do ničeho nenutím :D jen nechápu některé nesmyslné komenty, chtěla jsem to uvést na pravou míru, ono je snadné něco pomluvit aniž bysme věděli jak to funguje že? Omlouvám se že jsem se Vás dotkla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.4.15 21:36
@pavla.36 píše:
Proč hned dělat reklamu?

ee, to už nezachráníte, prokouknuto, usvědčeno. :arrow:

Příspěvek upraven 01.05.15 v 15:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit