Barák na 1/3, najednou nesouhlasí...

Anonymní
7.12.14 16:09

Barák na 1/3,najednou nesouhlasí...

Dobrý den,
koupila jsem dům, ve kterém má každý ideální jednu třetinu. Jsme jeho majiteli 3 osoby. Jedna z nich má udělaný byt a druhý majitel má obchod s nářadím…Já jsme chtěla mít kancelář, tři byty na podnájem a udělat si z podkroví další patro, kde bych měla byt já. S tím, že jim by zůstaly garáže a já díky tomu spravila střechu. Souhlasili s tím a já si nechala vypracovat od architekta projekt a předložila jim ho..
Jenomže ted najednou s tím nesouhlasí, že se radili s právníkem. Že tam můžu mít kancelář-protože je to občanská vybavenost, ale žádný byt mi tam nepovolí-ani pro sebe, ani jak oni řekli na kšeft. Máme každý ideální třetinu, jenomže oni mají více metrů čtverečích. Prý existuje mezi nimi dohoda, smlouva(nevím jak se přesně jmenuje)a tu měli i s majitelem, který mi tu část prodal.Moje třetina je ve špatném stavu k rekonstrukci, oni mají vše zpravené..

Neměl tady někdo podobný problém a mohu se nějak bránit? Jediné co na ně mám je to, že garáže mají udělané na černo..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
7.12.14 16:47

Tak ty bys snad měla vědět, jaké tam jsou mezi majiteli dohody a jaké jsou v domě možnosti.

• Citovat
  • Upravit
27723
7.12.14 16:51

Tak podle mě jste to měli mít sepsané a né se jen tak dohodnout na " hubu" jak se říká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
7.12.14 16:56

Rozhoduje většina, takže to moc dobře nevypadá :-( a to jsou cizí lidé? Jinak pokud neustoupí, tak jedině se obrátit na soud. O nemovitosti rozhodujete společně, je fuk, kdo má kolik metrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
7.12.14 21:10

Tomu mooc nerozumím. máte ideální třetitu a přitom oni mají více metrů? :think:
jestli je to ideální, tak je jejich i to podkroví, tvoje ideální třetina i toho bytu i obchodu s nářadím. Nájemné máte nějak vypořádané či co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí