Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
moc ráda bych vás poprosila o radu. Je mi 34 let a mám úplně šedivé vlasy. Původní barva je špinavá blond a jsem světlý typ, takže s šedivými vlasy vypadám tak na 50 let
před měsícem jsem byla u kadeřnice na barvení, vlasy byli super, barvička krásně chytla, měla jsem takovou tmavší blond ať nejdou po dvou týdnech vidět odrosty, byla jsem moc spokojená, ale barva se mi bohužel po cca třech umytích zcela vymyla a já jsem opět šedivá a nešťastná… U kadeřnice jsem jen za barvení nechala 1000 korun, jsem na rodičáku, takže si fakt nemůžu dovolit chodit co tři týdny ke kadeřnici na barvení. A proto vás moc prosím o radu, jakou značku barvy si mám koupit aby mi dobře překryla šediny v odstínu světlounce hnědé nebo tmavé blond a hlavně se jen tak nevymývala. Koukala jsem i po eshopech na kadeřnické barvičky, ale vůbec se v tom nevyznám jak bych pak tu barvu namíchala. Byla bych ráda i za radu nějaké kadeřnice… Moc vám holky děkuji za každou radu… ![]()
No v prvni rade bych sla k te kadernici a barvu reklamovala, pokud jsi zadala permanentni barvu a zakryti sedin tak neexistuje, aby se za par dni uplne vymyla. Pokud je to slusna kadernice a ty jsi staly zakaznik, tak by mela prijit na chybu a provest opravu zadarmo.
Hezky den vsem, poradte prosim barvu z drogerky na blond vlasy, ktera opravdu zakryje sediny. Bezne chodim ke kadernici, ale ted bohuzel…