Barvení hlavy v 5. měsíci

8.2.16 12:39

barvení hlavy v 5 měsíci

Ahoj
Chtěla bych se zeptat, zda-li je možné se během těhotenství barvit hlavu.
Bohužel nemám zkušenosti, někdo mi říká, že je to absolutní blbost, že v tom jsou látky, které miminku nesvědčí a někdo mi zase tvrdí, že to nemá žádný vliv.
Tak nevím, nerada bych něco podcenila, jsem ve 4.měsíci, tak prosí o všechny rady a tipy ;)
předem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
115
8.2.16 12:43

Ahoj, ja som si barvila vlasy. Keby nie, vyzerala by som jak strasiak, mam sedive vlasy len na vrchu hlavy. Mala sa narodila v terminu, zdrava, nic jej nechybalo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
8.2.16 12:44

Do těla se ti nedostane nic, toho bych se nebála. Jestli ti vadí ten zápach z barvy nebo z toho máš obavu, tak doporučuju se barvit u otevřeného okna. Jediné, co se prý občas stává, že někomu barva nechytne nebo chytne jinak než obvykle. Asi kvůli hormonům, přece jen to ovlivňuje i vlasy. Já čekám druhé dítě a vlasy si normálně barvím a tenhle problém jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
8.2.16 12:44

Já jsem se barvila do 5 měsíce, pak nevím proč mi přestala chytat barva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
8.2.16 12:46

Já používám hennu, tak to to jde kdykoli :p… upřímně osobně jsem si nelakovala ani nehty a používala vegan a podobnou kosmetiku… jsou těhotný kadeřnice, kosmetičky a tak, co s tím přicházej normálně do styku a většinou je to v pohodě, tak asi i to barvení… ale v pátým měsíci to asi nebude jednorázová akce, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
8.2.16 12:51

Můžeš, je to zcela bezpečné, ptala jsem se na to kdysi gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
8.2.16 12:53

Ahoj, vlasy si barvím asi od 18let :think:.V těhotentsví jsem si vlasy barvila(barva v akci do 70kč)nikdy jsem neměla žádné problémy. U kadeřnice mě to občas štípalo..ale jednoho dne manžel dovezl barvu od..no a ted si nevzpomenu :-(, byla v akci..jinak je drahá..barvila jsem si je sama asi v 7 nebo 8měs. hruza štípalo mě to, bolela mě hlava jak prase!!myslela jsem si, že si vlasy vyškubu…musela jsem si to umít a hned to bylo lepší. Asi 14 dní jsem nemohla ležet na polštáři, protože mě to na pár místech totálně bolelo, pak se mi dělaly i strupy :-(( prostě hruza jo už vím Sayoss nebo jak se to píše..

• Citovat
  • Upravit
340
8.2.16 12:53

Můžeš, bez problémů. Taky jsem si to zjišťovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
8.2.16 12:54

Ja chodila ke kadernici na barvu stejne jako pred tim. Borhyovou jsem taky nevidela v tv s odrostama a to ma deti 2… Ale kvuli zmene hormonu ti nemusi chytnout stejne jako pred tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
8.2.16 13:00
@mamina Leňa píše:
Ahoj
Bohužel nemám zkušenosti, někdo mi říká, že je to absolutní blbost, že v tom jsou látky, které miminku nesvědčí a někdo mi zase tvrdí, že to nemá žádný vliv.
Tak nevím, nerada bych něco podcenila, jsem ve 4.měsíci, tak prosí o všechny rady a tipy ;)
předem děkuji :)

Ja bych to nedelala. Jde o to, ze nevis, jak bude plod reagovat na latky obsazene v barve. Muze to byt alergicka reakce. Tu muzes koneckoncu mit i ty, protoze v tehotenstvi to telo funguje jinak. Je to na tobe, nic se stat nemusi, ale klidne muze a za to by mi obarvena hlava nestala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
8.2.16 13:01

Barvit se muzes uplne v klidu jen některým to v tehotenstvi hůř chytá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
8.2.16 13:05
@Makronka222 píše:
Ja chodila ke kadernici na barvu stejne jako pred tim. Borhyovou jsem taky nevidela v tv s odrostama a to ma deti 2… Ale kvuli zmene hormonu ti nemusi chytnout stejne jako pred tim.
:mrgreen: Tak treba ji dali paruku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
8.2.16 13:08

Já jsem v době těhotenství nosila melír, dobarvovala jsem dvakrát pokaždé. Ale je fakt, že melír se na rozdíl od barvy nedává na kůži. Takže jsem to považovala za naprosto bezpečné. Barvu mi kadeřnice pak nedoporučila ani během kojení. Sama je těhotná a pokud vím, tak se nebarví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
8.2.16 13:29
@mamina Leňa píše:
Ahoj
předem děkuji :)

V tehotenstvi jsem se barvila nejakou spesl barvou, pamet uz mi neslouzi, snad dohledam.

• Citovat
  • Upravit
753
8.2.16 13:30

Barvim si hlavu co 3 týdny(jsem 38tt), jinak mám šediváky až do Prahy :D normálně běžnou barvou ;) jak byhc za těch 9 měsíců vypadala? jako babička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí