Barvení obočí doma nebo v salonu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9281
5.7.26 20:10
@Hanča1234 píše: Více

Však já taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
5.7.26 20:10

@Kelsey1 ale obočí ten tvar mám děsný, jenže já to nikdy neřešila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
5.7.26 20:11

To není o talentu. Jen musíš mít kvalitní výrobky. A nenechat to tam dlouho. To fakt vychytáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
5.7.26 20:13

Ony se dělají i nějaké šablonky, podle kterých to barvíš. Ale třeba na moje obočí v době barvení mi žádná ta šablonka neseděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
5.7.26 20:19

@Markéta188 na moje divno obočí nejde nic 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
5.7.26 21:29

Barvim doma cca co 4-6 tydnu. Otazka 5 minut. Ale vetsinou barvim v sobotu, abych se do pondeli zbavila pripadnych barevnych stinu na kuzi. Chodila jsem do salonu vc. Laminace, ale vadila mi tmava barva a samotna laminace nevydrzela dele nez tyden, barva drzela podobne jako pri domacim barveni. Tak je to 10 korun doma vs.900 b salonu 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
5.7.26 21:30

@Lollia já neumím upravit tvar, to je největší problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
6.7.26 00:10
@Menton píše: Více

Také si barvím obočí doma odstínem pro blondýny a vypadá to přirozeně. Vydrží cca 4 týdny. Měla jsem i pernament, ale barva časem degraduje a nemám odvahu si ho nechat udělat podruhé, protože nevěřím, že dva pigmenty na sobě nevytvoří nějaký bizarní odstín, nedejbože šedý 8o Mám ráda upravené, přirozené, ale zvýrazněné obočí. Rámuje obličej, je to nutnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
6.7.26 07:28

Tyjo, to by mě nikdy ani nepadlo se zeptat, asi jsem epilepticka na nic :D vždyť je to jen tetovani :nevim:
Ja jsem byla a naprosto v pohode. Tu LED terapii po zákroku čistě teoreticky ani mít nemusíš, některé salony to ani nedělají-slouží ke zklidnění a podpoře hojení.
Ale já si rada obočí zcesavam podle účesu, obcas nahoru, obcas ne, takze ty permanentní mi noc nevyhovují, navic ty stroupky mě štvou, taky me štvalo, ze jsem to nemohla moc omývat, jsem zvykla si porad omývat obličej, když nemam make-up.
Ja chodím na laminaci i s barvením. První den, dva je ta barva tmavší, ale rychle se to vymývá, tak pak je to v pohode, jen je blby, ze to vydrží tak dva týdny. U me je teda výhoda, ze kamarádka bydlí vedle a je kosmeticka, dela mi to zadarmo. Každý 2 týdny bych za to 1000 nedala.
Ale jestli chceš perm., ja bych se toho nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
6.7.26 07:31

@Anezka1990 se ptát nemusíš, ona se ptala sama a lhát nebudu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
6.7.26 07:33

Tak to je svědomitá, s tim jsem se ještě nesetkala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
6.7.26 07:35

@Anezka1990 stejně jako na pedikůře se mě ptala jestli nejsem diabetik nebo neberu léky na ředění krve.
Mimochodem u tetování se u nás v salonu i podepisuje že nemáš nemoci jako je epilepsie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
6.7.26 07:49

O tetovacích salonech a podpisu vím, jsem potetovaná hodně, beru to na sebe.
Ale naprosto chápu, že nechceš zatajovat, nebo z toho můžeš mít strach, to je v pořádku a u většiny je to i normální, ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
6.7.26 08:22

@Anezka1990 sem posera😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
6.7.26 10:14
@Veveří píše: Více

Degraduje černá. Proto ho normální kosmetička na to obočí ani nedoporučuje. Dávají se jen hnědé odstíny.
Ja ho mám už podruhé a zatím fajn.

Jinak pokud na obočí zůstane pigment, tak se dá odstranit, takovým roztokem…
Není to 100% nenávratná věc.

Dřív se obočí opravdu vyloženě tetovalo černou a odstraňovalo jen laserem. Dnes je to už zase o kus jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí