Barvení vlasů na bílo

Anonymní
7.6.20 19:43

barvení vlasů na bílo

Ahoj, potřebuji poradit, mám teďka vlasy ve zlatavým odstínu blond (prostě taková ta medová) a chtěla bych to stáhnout na platinu/bílou, Chtěla bych se zeptat, když na to dám odbarvovač chytne mi to do rezava? mám v plánu si na to dát ten odbarvovač a potom klasika stříbrnou barvu na vlasy. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
62
7.6.20 19:48

Dost záleží zda odbarvuješ barvené nebo přirozené vlasy, každopádně zrzava nebudeš, to většinou bývá u tmavých odstínů. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.20 19:54

Odbarvuji barvené vlasy, přirozeně mám tmavou blond až hnědou

• Citovat
  • Upravit
30408
7.6.20 20:06
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji poradit, mám teďka vlasy ve zlatavým odstínu blond (prostě taková ta medová) a chtěla bych to stáhnout na platinu/bílou, Chtěla bych se zeptat, když na to dám odbarvovač chytne mi to do rezava? mám v plánu si na to dát ten odbarvovač a potom klasika stříbrnou barvu na vlasy. :mrgreen:

Nikdy v životě bych si tohle nedělala doma - když tak ať ti to udělá profesionál. S odbarovačem skončíš se žlutou slámou na hlavě a pak ta náprava škod bude nejen dražší, ale taky pro vlasy mnohem větší masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
7.6.20 20:29
@hanka.br. píše:
Nikdy v životě bych si tohle nedělala doma - když tak ať ti to udělá profesionál. S odbarovačem skončíš se žlutou slámou na hlavě a pak ta náprava škod bude nejen dražší, ale taky pro vlasy mnohem větší masakr.

V týdnu jsem byla u kadeřnice a na vlastní oči jsem viděla, jak tu žlutou flekatou slámu dokáze vyrobit i „profesionál“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
7.6.20 20:41
@ivašot. píše:
V týdnu jsem byla u kadeřnice a na vlastní oči jsem viděla, jak tu žlutou flekatou slámu dokáze vyrobit i „profesionál“

O důvod víc se do toho doma amatérsky nepouštět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
7.6.20 20:51
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji poradit, mám teďka vlasy ve zlatavým odstínu blond (prostě taková ta medová) a chtěla bych to stáhnout na platinu/bílou, Chtěla bych se zeptat, když na to dám odbarvovač chytne mi to do rezava? mám v plánu si na to dát ten odbarvovač a potom klasika stříbrnou barvu na vlasy. :mrgreen:

Nedelej to sama, není to sranda. Barvim se na takovou tu studenou az platinovou blond, moje vlasy jsou takove nijake, mysi, spinava blond. Kadernici da neuveritelne práce, aby docilila pozadovane barvy a to chodim co pet tydnu, stravim tam klidne ctyri hodiny, po barve musí dat ještě preliv, protože na tech odrostech to ma stale nazlouly odstin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
7.6.20 20:53
@hanka.br. píše:
O důvod víc se do toho doma amatérsky nepouštět.

To rozhodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
8.6.20 06:31

Já používala bílý melírovací prášek a peroxid. Raději bys ale měla zajít ke kadeřnici, ať si nezničíš vlasy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí