Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte zkušenost s kosmetickou v Praze?
Příspěvek upraven 01.10.25 v 07:43
Ahojky, zkusila bych jinou kosmeticku. Jasně, čištění pleti je v pořádku. Ale moje kosmetička vždy pleť po čištění zklidňuje sérem a zapracovává ho ultrazvukem. Neodchazim červená… A to mám pleť zanesenou hodně..
Jo a ještě moje kosmetička používá na čištění ultrazvukovou špachtli. Je to min bolestivé a rychlé… Maximálně domáčkne zbytky…
Ja mam extra citlivou plet, moje kosmeticka vi, ze nesmi vymackavat, jinak jsem rudy pubertak jeste 3 tydny! ma proste jine postupy a nikdy mi nic nemacka… zmen kosmeticku ![]()
Cisti sama. Kup si kvalitni ultrazvukovou spachtli, pouzivej viz videa. Za ta leta znam tento postup: Navlhci plet vodou (prip. micelarni vodou), nandej na ni peeling, vmasiurj do pleti, po chvili z pleti smyj.Pak navlhci plet, projed ji jemne spachtli. Potom nanes na plet masku, nech ji pusobit. Tu omyj pak vodou, vysus, na to nejakou zvlhcovaci emulzi nebo nejaky lehky svezi krem.Vse z drogerky za par korun.Radu let jsem utracela u kosmeticek, jen mam po mackani jizvcky. PROTO UZ JEN SAMA.