Barvení vlasů při kojení, může uškodit?

96
23.1.05 21:50

Barvení vlasů při kojení

Ahoj holčiny,
mám dotaz, myslíte, že by mohlo nějak uškodit,když si obarvím vlasy v období kojení? Bojím se, že by se to nějak mohlo dostat do mlíčka nebo by třeba mohlo těma chemikáliema smrdět a mimi by nechtělo papat.
Vypadám strašně a musím se přeci manžílkovi líbít…Vím že v těhotenství se to nedoporučuje,ale při kojení nevím.
Dík za rady a zkušenosti.
Radka a Sabinka 3m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vvv
1364
23.1.05 22:13

Ahoj Radko, tušm krátce po šestinedělí jsem zatoužila zase vypadat jako ženská :) a radostně jsem běžela na přeliv (barvu jsem si pravda dala až někdy po půl roce) - s požehnáním lékaře pokud se týče vlivu na mlíčko. Na mě celá návštěva kadeřnictví tehdy zapůsobila velice psychoterapeuticky :) a proto vřele doporučuji především jako relaxaci, i když s následným úprkem domů, abych stihla po hodině a půl včas nakojit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
23.1.05 22:13

ahoj

myslim,ze se nemusis obavat,ja jsem si barvila vlasy i v tehotenstvi i v obdobi mezi kojenim. A mlicko delffinkovi porad chutnalo :wink:
tak hura do toho :)

magrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.1.05 23:42

Ahoj Radko,
v tehotenstvi se trvala a barveni nedoporucuje kvuli tomu, ze hormony pracuji a misto vytouzene krasne barvy bys mohla mit na hlave kdovico :roll: Pri kojeni ale uz neni duvod se omezovat, do mlicka se to urcite nedostane. Tak at se manzovi libis! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
25.1.05 18:24

I já jsem si barvila vlasy nejen v těhotenství, ale i při kojení - vše bez problémů.
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
25.1.05 20:45

Ahojky,

i já jsem v době těhotenství neodolala a pravidelně chodila ke kadeřnici. Sice používám jen přeliv kvůli oživení barvy vlasů, ale i tak, jak mě rostlo bříško, snažila jsem se vypadat k světu aspoň pomocí kadeřnice. Po šestinedělí jsem vyrazila znovu a zatím malé mlíčko chutná. A já si taky krapet zarelaxuji mezi kojením… :)

Jarka a Dominička (skoro 3měsíce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky