Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte maminky,
chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s polskými kočárky Firkon? Pokud ano, mohly byste napsat, jak jste s tímto kočárkem spokojeni a jaké vidíte výhody a nevýhody? Díky moc za každou zkušenost.
Nathina
Ahoj Nat…sice zatim osobní zkusenost s Firkonem nemam,ale brzo budu mit.Moje kamaradka vozila je to uz rok a pul ve Firkonu myslim,ze v F10 a byla velmi spokojena.Pry by dalsi kocar kupovala zase Firkona.Zajimalo by mne zda se tu vazne nenajde nekdo, kdo ma zkusenost s Firkonem Vector.Doufam,ze je bezvadnej co se tyce kvality a cenove take neni nejdrazsi mozna pro nekoho ma minus,ze nelze otocit rukojet,ale to mne snad vadit nebude.Velikou vyhodou aspon pro mne bude oddelavaci vanicka a skladaci podvozek zvlast,to se mi na nem libi.Jo a take vanicka je dost dlouha myslim,ze ma okolo 90cm.Ja vse zjistim az za par mesicu takze Ti Nathi ted neporadim tak jak bys chtela.Take bych uvitala zkusenosti maminek s kocarky od firmy Firkon, ac mne uz to je fuk kocarek mam v garazi a uz se tesim az ho vytahnu,coz si jeste par mesicu pockam.
Ahojky,
diskuze ohledně Firkonů už tady proběhla viz Diskusní fóra 2. stránka.o))
https://www.emimino.cz/modules.php?…
tak se na to kdyžtak koukni.o))
A přeju šťastnou ruku při výběru (mimochodem já o Firkonu uvažovala taky - o Vektoru - má hodně pozitivní reference. Bohužel nejde překlápět rukojeť, což jsem požadovala, takže jsem se vrhla do taktéž polského kočárku firmy DorJan Cross Country.) Předevčírem mi ho přivezli až domů .)) a taky za skvělou cenu 5900,–- v kamenných obchodech se prodává za cenu 7600 ,–- takže pokud budeš kočárek kupovat doporučuju kouknout se na něj v obchodě a koupit přes internet - i když ten Vektor přes net asi nekoupíš - aspoň když já se po tom před 3 měsíci pídila tak to nešlo.
Ahojky
Markéta + Michal 36tt
AHOJ!!!
Já mám kočárek Firkon 9 (v zápřahu půl roku) a jsem s ním docela spokojená. Koupili jsem ho přímo v Polsku a tak vyšel opravdu velmi výhodně. Je to 4kombinace a má vše co jsem od kočárku požadovala- brzdy na všech kolech, přehazovací rukověť, tichý kloub v boudičce, dofukovací kola a tak.
Jen jsem si koupila jinou slídu než u toho byla. Ta původní byla slabá a roztrhla se mi. Momentálně jsem rozpárala kolečko a přes internet si objednala nové, takže i v tomto ohledu je to bez problémů.
Pokud bych byla detailista, tak by mohl být větší košík na nákup.
Velikost korbičky je pro nabalené půlroční mimino ve fusaku knopová, ale to podle mého průzkumu řeší i maminky s jinými značkami kočárků. Pro jiné roční období by to bez problémů stačilo.
Tak to by asi tak bylo. Pokud by's měla ještě nějaký dotaz, ráda ti ho zodpovím.
Čauky Dajka
Ahoj…dik za info,ja myslela zkusenosti s Vectorem,kdo uz treba jezdi. Pres net ho asi nesezenes myslim,ze ho prodava Ella Spacil ve Dvore Kralove nad Labem a pak nejaka prodejna na Kladne.No,ale toto je mi fuk daji se sehnat v Polsku primo Klodzko nebo pry Jeleni Gora,ale tu nemam overenou, o Klodzku vim mam ho odtamtud sama.Vyjde teda o 1500Kc levneji nez u nas myslim konkretne Vector a maji dost velky vyber potahovych latek.Tady ho prodavaj za 6490Kc co jsem videla na netu.Tot asi vse Nikkol