Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
obracím se na Vás opět s prosbou.
Máte některá zkušenost s internetovým obchodem korunka.cz? Chtěla bych si od nich koupit pračku se sušičkou. Přece jen to je dost peněz, tak by bodly nějaké reference ![]()
Děkuji. Lucie
Koupila jsem si myčku a pračku z tohoto obchodu před rokem a byla jsem spokojená. Problém nastal teď , když se objevila závada na pračce a já ji budu muset reklamovat u servisní firmy, ale myslím, že v obchodě by mě přímo na ně odkázali také.
Julda
Ahoj Lucko,tento internetový obchod je v APEKu, tak by to mělo být v pohodě. Já jsem kupovala přes net u www.obchodni dum.cz a také to bylo O.K. Porozhlédni se i po jiných internet. obchodech, neboť ceny dokáží být dost rozdílné. Tak se měj Ajka
Jéé, Juldo, a už si s někým z korunky o tomto problému mluvila? Právě tohoto se bojím. Co když bude nutná reklamace???
Díky. Lucie
Ajko, už několik dní hledám a porovnávám a právě v té korunce je cena bezkonkurenčně nejnižší. Dodají ji do 2dnů, zadarmo.
Dnes jsem si pro jistotu udělala výlet do shopping parku a v kamenných obchodech by mě vyšla skoro o 5tisíc dráž.
Díky.L.
Lucko, zkus ještě http://www.apek.cz/…ez%20obav%20(certifikace)?Open&area=Projekty&grp=N%C3%A1kup%20bez%20obav%20(certifikace)&lng= , máš tam všechny certif. obchody. Ale třeba už jsi všechny viděla.
Ahoj,
my jsme nakupovali na Korunce před Vanocemi několikrat, a vse prislo s potvrzenymi zarucaky tak jak melo a vcas. Az budeme zase neco potrebovat, urcite se na ne obratime, jsou nejlevnejsi aspon v tom sortimentu ktery jsme kupovali my.
Katka
Ahoj Lucko, my a naši rodiče nakupujeme na korunce běžně a úplně bez problémů. Reklamace i v pevném obchodě probíhá přes servisní firmy, úplně stejně se reklamuje i zboží z i-obchodu. Je to jenom psychologické, protože nemáš kam zajít „někoho seřvat“, když se něco děje.
Koukni ještě na www.kasa.cz - tam jsem ještě nenakupovala, ale jsou taky levní.
Radka
Tak je rozhodnuto. Jdu do korunky.cz
Ajko, díky za ten apek.cz
Radko, psala jsem ti sms, takže jsem se nespletla a byla to korunka, že jo?
.
Holky, moc jste mi pomohly! Jdu rovnou objednávat.
Díky! Lucie
Ahoj Lucy,
zapomněla jsem mobil u našich. Tak proto jsem nereagovala, zítra pro něj zajdu.
Měj se
Radka