Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ty bubliny, co fouká ten kluk na obrázku, jsou nakreslené magnetickou barvou, to je super nápad, obrázky ti pak drží přímo na zdi
My sice nemáme vymalováno na fialovo,ale máme v této barvě doplnky,takže spíš rpro inspiraci,jaká barva by se ti k fialové hodila,na povlečení je barviček dost ![]()
Máme teda holčičí pokoj ![]()
to je všechno krásný ty barvičky, ale problém je že takový hezký obrázky asi nenamaluji ani kdyby jsemm se zbláznila ![]()
befana píše:
My sice nemáme vymalováno na fialovo,ale máme v této barvě doplnky,takže spíš rpro inspiraci,jaká barva by se ti k fialové hodila,na povlečení je barviček dost
Máme teda holčičí pokoj
Ahoj befano ![]()
Moc se mi libi ta postel, hlavne to mekky okolo, vzpominam si, jak jsi tu mela diskusi, ze nevis jestli se uz nezbavit postylky - a vidim, ze uz jste se zbavili
. Copak je to za postel ?
Omlouvam se holkam za vlezeni do diskuse.
Ahoj Goldi, ja jsem taky premyslela jaky barvicky pro naseho mrnouse, je to kluk, ale prvni dite, takze doufam, ze druhy bude holcicka:-) Snazila jsem se tedyk to vymyslet trosku neutralne. Jak psaly holky, tak mame taky travu a zviratka. Tu travu jsem nejdriv oblepila pruznou malirskou paskou a pak vymalovala a ty zviratka maluju jednobarevne od ruky, podle predlohy z internetu. Jeste to nemam hotovy, pouze jsem začala, chtěla bych tam mít taky hodně zvířátek. Je to prave jednoduchy, jak je to jednou barvou, muzes to opravovat, nejsem taky zadnej picasso, ale takhle si myslim, ze to vypada celkem pekne:-) Samolepek jako vzoru je hodne, ale kdybych je kupovala, tak se asi nedoplatim, jsou to dost palky. Treba tuhle zirafu jsem snad videla za 1800Kc. Tak hodne uspechu!! ![]()
tak my máme pokojík pro kluka v barvě zeleno béžové a nechali jsme mu nakreslit na stěny viz. foto
nigra07 píše:
Ahoj Goldi, ja jsem taky premyslela jaky barvicky pro naseho mrnouse, je to kluk, ale prvni dite, takze doufam, ze druhy bude holcicka:-) Snazila jsem se tedyk to vymyslet trosku neutralne. Jak psaly holky, tak mame taky travu a zviratka. Tu travu jsem nejdriv oblepila pruznou malirskou paskou a pak vymalovala a ty zviratka maluju jednobarevne od ruky, podle predlohy z internetu. Jeste to nemam hotovy, pouze jsem začala, chtěla bych tam mít taky hodně zvířátek. Je to prave jednoduchy, jak je to jednou barvou, muzes to opravovat, nejsem taky zadnej picasso, ale takhle si myslim, ze to vypada celkem pekne:-) Samolepek jako vzoru je hodne, ale kdybych je kupovala, tak se asi nedoplatim, jsou to dost palky. Treba tuhle zirafu jsem snad videla za 1800Kc. Tak hodne uspechu!!
Nigro,
máš to moc hezké. Jednoduché, veselé, prostě úžasné.
Ta podlaha je nějaké PVC?
Teď řešíme to stejné, malujeme celej půdní byt (samá šikmina) pod dohledem archtektky… Do dětského pokojíčku určitě nééé fialovou… fialová je barva agresivity, žárlivosti a nenavozuje pocit bezpečí… pokud to bude holčička tak růžovoučkou, broskvovou nebo žlutou, zelenkavou … taky jsem chtěla fialovou
a jak vynmalovat ty šikminy… stoupni si před každou a uvidíš jak vyniknou za denního světla… někde je to světlejší a někde tmavší od stínu. Tam kde je to tmavší můžeš přidat na odstínu a tím pádem to zvýrazníš… ve členitým prostoru by mělo být vymalováno až ke stropu a ne taková ta linka…Strop může být bílý nebo zas o stupeň světlejší.
Moooc se mi líbí varianta od Ppetry tím se já budu trošku inspirovat… moc pěkný.
nakukovatelka píše:befana píše:
My sice nemáme vymalováno na fialovo,ale máme v této barvě doplnky,takže spíš rpro inspiraci,jaká barva by se ti k fialové hodila,na povlečení je barviček dost
Máme teda holčičí pokojDomestav,i ty doplňky
Ahoj befano
Omlouvam se holkam za vlezeni do diskuse.
Moc se mi libi ta postel, hlavne to mekky okolo, vzpominam si, jak jsi tu mela diskusi, ze nevis jestli se uz nezbavit postylky - a vidim, ze uz jste se zbavili. Copak je to za postel ?
Goldenko : já taky neumím malovat. Sama to ted v části pokoje budu řešit dětskou tapetou.to se mi líbí víc než jen malé samolepky,které mi ve finále dcera odlupuje ![]()
Hasky píše:
a na druhé straně
Hasky píše:
a na druhé straně
critline píše:
Jestli můžu- kolik taková malba na zeď stojí?moc se mi to líbi máme vybrané dost drahé samolepky ale tohle by holka asi nestrhla. děkuji.Hasky píše:
a na druhé straněHasky píše:
a na druhé straně
My měli vymalováno a ta malba obrázků stála nějak okolo 3500,– Paní to malovala 2dny od rána do večera, ale moc se nám to líbí a prckovi(13měsíců)taky. Spinká v pokojíčku od 9měsíce a po spinkání vždy ukazujeme na obrázky a říkáme co to je, je nadšenej.
Petta - díky moc:-) My s našim taťuldou jsme co se týče bydlení na takový ty jednoduchý čistý linie. Ondráš chtěl dokonce i pokojík nechat bílý, ale to se mi pro dítě zdálo moc smutný a studený. Takže to dopadlo takhle:-) Hlavně mi vždycky přijde, že co si člověk udělá sám, tak má z toho o to větší radost, když se to jakžtakž povede:-) Nakonec je i on spokojený. Podlaha je přírodní, na způsob marmolea..Všem kutilkám zdar