Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s batohy Vango, konkrétně s batohem Vango ventis.
Uvádí ho jako turistický a cyklistický batoh, velikostně by měl být tak akorát 25 l, měl by mít síťovaná záda.
Chtěla bych ho koupit manželovi k narozeninám, pro něho je hlavní podmínka velikost (ta by odpovídala) a kapsičky na bederním pásu. Nosil by ho na kolo, lyže, případně na pěší výlety.
Na obrázku vypadá pěkně, někde jsem našla i foto zezadu, měl by být i docela lehký.
Jenom mě zaráží cena, bojím se aby za cca 800,– nebyl tak nějak fórový. Jsme zvyklý na kvalitu Deuter, ale nic se mi z letošní nabídky nezamlouvá.
Prosím, máte tedy někdo s těmito batohy zkušenost ( i třeba s jiným )? Bohužel nemám možnost ho vidět nikde naživo a nechci ho úplně zbytečně objednávat.
Díky
@Zeleňule jsem zkoušela mrknout a cena nízká nejspíš proto, že už není téměř k sehnání - na mallu - již se neprodává, na dalších serverech taky. Jeho původní cena mezi 1500 -2000 kč. Ten sam model
bude nejspíš doprodej, v takovém případě bych se toho nebála, je fakt že za 600 kč, co jsem ho našla v jedné akci, by se mi podezřelý zdál..