Nehubnu moc rychle?

489
31.8.13 11:36

Nehubnu moc rychle?

V úterý to budou přesně 2 týdny co jsem se vrhla na hubnutí. Ráda bych dala dolů 13kg. Původní váha 76kg/173cm, takže žádná silná nadváha.
Nedržím žádné „zázračné“ diety, jen jsem začala zdravěji jíst 5× denně, když je čas, tak jsem cvičila i Jillian. Cítím se fajn.
Dnes jsem vlezla na váhu a dole mám 2,7kg. Což jsem teda šťastná jak blecha, ale x krát jsem různě četla, že ideální úbytek je 0,5-1kg za týden.
Takže dotaz zní: nehubnu moc rychle? Nerada bych, aby se pak dostavil jo-jo efekt a já to měla hned zpět. Nebo to je jen prvotní rychlý úbytek a pak už to půjde pomaleji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
260
31.8.13 11:44

@veveronik pokud si niky nějak stravu neupravovala začátek jde vždy rychleji, Tělo se. pokud by to šlo dále takhle rychle tak přidat stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
31.8.13 11:44

Zezacatku to jde vzdy rychleji, mohla jsi byt i zvodnena. Uvidis nasledujici tydny. Pokud jis 5 krat denne, jojo efekt by se dostavit nemel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
31.8.13 11:51

Já prvních pár dní taky dala hooodně dolů, pak se to srovnalo a šlo to cca to kilo týdně.
Pokud jsi začala jíst kvalitně a pravidelně, tak jsi se mohla odvodnit, vyčistila se ti střeva.
Pokud by si dál hubla hodně rychle, tak si přidej trochu jídla ke každé porci, aby sis neodrovnala tělo…
Máš v té stravě dost všech živin? Aby si nejedla pětkrát denně jablko s knekebrotem - tudy fakt cesta nevede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
31.8.13 12:05

Neboj brzo se to zpomali a pak dokonce zastavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.8.13 12:11

Jak píší holky, ze začátku to jde rychle a pak se to zbrzdí..nejhorší je sundat posledních pár kg :mrgreen:, tak se drž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
31.8.13 12:17

@Mar__tanka1983 myslím, že dost všech živin mám. 5× denně jablko a knekebrot je fakt extrém a tak hubnout nechci ;)
@Deníííí díky, snad to nějak půjde. Začátek je OK, ale musím nějak vydržet. Já bych měla těch 13kg dole nejraději za měsíc :lol:

DÍKY :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.8.13 12:19

@Deníííí díky, snad to nějak půjde. Začátek je OK, ale musím nějak vydržet. Já bych měla těch 13kg dole nejraději za měsíc :lol:

DÍKY :kytka:

kdo néé :mrgreen:..za půl roku nemáš co dělat :palec:..ikdyž budou ty nebezpečné vánoce a tak celkově zima, tma, která vybízí k lenošení a žranicím, aspoň u mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
31.8.13 12:26

Brzo se to zpomalí, neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
31.8.13 12:32

@veveronik hele ja se ujistila co je extrem. Za 4dny v nemocnici jsem ztratila 7kg! Byla jsem tak oslabena, a nechtela tomu verit! Ale ted jsem zase 4kg nabrala a zacnu pomaleji.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
31.8.13 12:35

Ten první týden můžeš zhubnout i víc, třeba dvě kila, dolů jde i voda, pokud se začneš jinak stravovat a přijímáš třeba míň soli a tělo se zbaví vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
31.3.14 11:43

Já jsem začla hubnout v listopadu z 66 kg teď mám 58. První dvě kila jsem taky zhodila za týden, pak se to zpomalilo a teď už dva týdny stojím na stejné váze a ta poslední dvě plánovaná kila ne a ne dolu :cert: :lol: takže myslím, že u tebe se to taky zpomalí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
31.3.14 11:48

@veveronik Teď zpočátku to může jít rychleji, kdyby to takhle mělo pokračovat i další týden, chtělo by to zpomalit (kvůli jojo efektu). Jestli máš aspoň trochu možnost, nech si změřit složení těla na pořádném přístroji(In-Body, Tanita) a kontroluj co měsíc, aby sis byla jistá, že nehubneš svaly místo tuku(což se při rychlejším hubnutí často děje). Je super, že jíš pravidelně a hlavně že cvičíš- určitě v tom pokračuj! Jo a poslední, co mě napadá- hlídej si pitný režim a hlavně dostatek bílkovin (cca |1,5 g na kg Tvé hmotnosti), jde to dobře třeba přes www.kaloricketabulky.cz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková