Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já chodila roky k Simoně do Krajinské. Já svůj stoleček v kadeřnictví, je to úplně na konci ulice směrem k Husovce - salon je v patře - bohužel už nemám číslo díky změně mobilu
Byla opravdu šikovná a rychlá
Ale už je to přes 5 let, co jsem u ní byla naposledy ![]()
@luciášice píše:
Ahoj, otázka je jednoducháKam v ČB chodíte na gelové nehty? Potřebuju doporučení na to, kde dělají pěkné, přirozené, tenké nehty a ne žádné tlusté lopaty
Vietnamce ne-e
Zdravím, mohu vám doporučit svou známou Květu Šnorkovou, dělá mobilní manikérku…můžete se sejít buď u vás doma, nebo kdekoliv jinde.Na FB má otevřenou skupinu, stačí zadat Mobilní manikérka. ![]()
@Carrinka @andreazbudejc Díky za tipy…Mě je celkem jedno, jestli půjdu do salónu nebo to k nějaké paní domů. Hlavně, aby materiál byl kvalitní a nehty přirozené.
Ahoj, tímto bych chtěla oživit diskusi. Doporučíte mi někdo nějakou šikovnou slečnu či salon, kde dělají pěkné gelové nehty a kde není dlouhá objednávací doba? Děkuji ![]()
Ahoj
Sehnala jsem přes kamarádku nehtařku Niky. Zatím mám od ní teprv druhé nehty, ale musím říct že supr po všech stránkách - dostala sem i vlastní pilníky
! Jezdí ke mě, protože se s prckama nikam moc neutrhnu. Teď mi na přání objednala,,chlupy" na nehty - nevím jak se tomu říká jinak
tak se už nemůžu dočkat dalšího doplnění, vypadalo to úžasně!
Její stránky nehtydomu.wgz.cz
Ahoj, otázka je jednoduchá
Kam v ČB chodíte na gelové nehty? Potřebuju doporučení na to, kde dělají pěkné, přirozené, tenké nehty a ne žádné tlusté lopaty
Vietnamce ne-e