Půjčovna krosniček Brno - prosím kde?

LL
1057
31.8.13 12:02

půjčovna krosniček Brno - prosím kde?

Ahojky holky, prosím o rychlou pomoc. V pondělí odjíždíme na dovolenou do hor a ráda bych pro prcka (2,5 roku) půjčila na 14 dní krosničku. Nevím, jestli ji využijeme, ale chtěla bych to zkusit. Neporadíte, kde v Brně se dá půjčit, že bychom tam v pondělí ještě zajeli? Úplně jsem na to zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
482
31.8.13 12:21

Hudy sport na Veveří. Loni jsme od nich měli pujčený Deuter tři. ALe nevím, zda na 14 dní to nebude moc drahé. Je potřeba to rezervovat, mají je často rozpujčované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
31.8.13 12:52

@LL krosničky nevím, ale v ecocapartovi http://ecocapart.cz/ nebo v bráně k dětem http://www.branakdetem.cz/ se dá půjčit nosítko. Ale asi to taky bude na 14 dní drahé :think:

• Citovat
  • Upravit
LL
1057
31.8.13 13:14

@MinkaD Děkuji. Volala jsem tam, ještě jsem tam někoho zastihla, než zavřeli. Nosítko jedno mají. Ale pravda 100,– Kč na den. To by nás to přišlo dost draho :-( Říkala jsem si, že na víc dní budou mít třeba slevu. Navíc vůbec nevím, jestli v tom malý bude chtít být. Loni na jaře, když měl rok, jsme ho měli půjčené od kamarádky a využili ho pouze 2 dny. Teď už by se do něj nevešel, jinak bych si ho zase půjčila.
@Lizzi Děkuji. Nemám s nosítky zkušenost, ale myslím, že pro našeho malého 16,5 kg prdelky je potřeba spíš ta krosnička na záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
31.8.13 13:19

@LL no tak na 16,5 kg je krosnička rozhodně lepší, nosítka jsou obecně asi do 15kg..

• Citovat
  • Upravit
10713
31.8.13 15:03

Nosítka jsou do dvaceti kilo (uvádí to třeba manduca, ergo, kibi) Akorát spíš budou nepohodlná pro dítě, že jsou užší. Kibi teda ne, to se dá rozšířit. V týdnu jsem zkoušela Tula toddler, to je taky vhodné pro větší děti… Doma mám skaldino, ale tam je extradlouhá čekačka, to do dovolené nestihneš :think:

Jinak vím, že v bazárku svět dětí (u Semilassa) půjčují cestovní postýlky, možná by se šlo domluvit i na půjčení krosny :nevim: Akorát je teda blbý, že tam mají otevřeno až odpoledne, takže pro vás asi pasé

Já osobně bych se s krosnou tahat nechtěla… :oops: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková