Batole a angína

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
9.11.11 14:26

No vidíš, ty už to máš všechno zmáknuté :-D :palec:
Dietu bych nezaváděla, jen UM bych asi dělala do rýžového odvaru. Tím rozhodně neublížíš :-)
Rýžový odvar - 2,5 dkg rýže (obyčejnou, ne parboiled) +
500 ml vody. Rýži rozvařit do měkka a rozmixovat. Doplnit převařenou vodou do 500 ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.11.11 18:18

Tak měl kolem 4zase 38,7 dala sem mu nurofen a má 37,2 tak uvidim…snad uz to bude dobre…jen to postupne odchazi…vcera mel teplotu celej den vkuse :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.11.11 18:32

Tak to už vypadá, že je to na dobré cestě :-) A co ten průjem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.11.11 21:06

No v každé plínce má takovej ten vodovej ústřik,co děsně smrdí.Teď k večeru tam měl jen kolečko o velikosti tak desetikoruny. Ani před spaním žádná závažně vysoká teplota. Jen tu ted teda hodinu řval jak na lesy :( Ale už spinká a v 11 ho čeká buzení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
16.8.16 16:59

Maly 20m dnes dostal atb na anginu. Mel 2 dny opravdu vysoke horecky, dnes to kleslo. Dr mi rekla, ze musi lezet v posteli, max muze jit na zachod, jinak to muze mit osklive nasledky Jak jste to u takhle malych deti dokazali. V postylce nechtel nikdy byt, jen na spani…A jeste o tech probiotikach, dr nic nerikala, tak kdy se maji zacit brat? Diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.8.16 17:48

@e008 Pokud se skutecne jedna o anginu, asi bych nasasila vsechny paky ho v te posteli udrzet. Respektive nemusi lezet v posteli, ale proste jakkoliv zabranit nejakemu behani a litani - sledovanim pohadek, prohlizenim knizek, muzete si stavet z lega. A jeste lze dite pripoutat do kocarku a delat dlouhe vychazky. Vic mi nenapada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
16.8.16 18:24

@Amys Mam strach jit s nim ven, kdyz ma horecku… Navic jsem to chytla od nej, to vypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.8.16 18:34

@e008 Tak pokud je v kocarku, tak mu cerstvy vzduch udela jedine dobre. Vsak je tam obleceny. Horsi je, jestli jsi to chytla taky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
16.8.16 19:02

Nikdy jsem anginu nemela, mam tam jednu bilou kulicku na mandli, v krku me ale neboli. Ani maleho, aspon podle jidla se to nezda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.8.16 09:10

V posteli být nemusí, stačí v klidu a doma. Ven bych s teplotou u dítěte nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.8.16 09:28
@e008 píše:
Nikdy jsem anginu nemela, mam tam jednu bilou kulicku na mandli, v krku me ale neboli. Ani maleho, aspon podle jidla se to nezda.

Tak to je divne, mezi hlavni priznaky anginy patri prave bolest v krku. Mela jsem anginu pred par tydny a bylo peklo se i napit, natoz pak najist. Co se tyce cepu na mandlich, ty mivam normalne. Ma fakt anginu? Antibiotika zabiraji az po trech az ctyrech dnech, takze nejakou dobu trva, nez se ty priznaky zmirni :nevim:
Ale neplati to naopak, takze kazda bolest v krku anginu neznaci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.8.16 09:30
@Sergej píše:
V posteli být nemusí, stačí v klidu a doma. Ven bych s teplotou u dítěte nešla

Proc by dite v kocarku nemohlo byt pri nemoci venku? Vsak se doporucuje cerstvy vzduch, takze prochazka prece nevadi. Jaky je rozdil v tom, jestli dite sedi v kocarku a nebo doma? Naopak v tom kocarku bude spis sedet, nez doma, kde ho v klidu udrzi hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.8.16 09:58

@Amys dle doporučení dvou pediatrů, já osobně seč tím řídím, ale je to samozřejmě na každém, jak se rozhodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.8.16 10:32

@Sergej Tak ja delam rozdil mezi tim, zda dite nekde bude pobihat a nebo se poveze v kocarku. Samozrejme tim nemyslim prochazku do nakupniho centra, ackoliv jsem obcas s nemocnymi detmi i do kramu musela, ono to obcas jinak udelat nejde. Ale pokud je dite teple oblecene a prekryte dekou v kocarku, pak neni prilis velky rozdil v tom, zda je doma zavrene v mistnosti a nebo venku na cerstvem vzduchu. Samozrejme s petiletym ditetem tohle clovek udela uz dost tezko. Ale treba s takovym dvouletym v tom vidim spis prinos :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.20 19:09

Ahoj. Syn 19mes. Ráno odmítal UM…přez den baštil ale né moc s chutí… Furt vyplazuje jazyk a strká si prsty do pusy a říká au (zuby má všechny ) Napadla mě hned angína…už jsem 3 dávala nurofen/paranel a teď měl naposled 39. Trva to, než se to srazí a už po 3h má teplotu zpět. Večerní UM taky odmítl. Teď jsem ho dala ležet. Mám jet teď na pohotovost aby se rychle toho zbavil? Asi jo co :think:
Je prvně nemocný s horečkama.

Diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+