Batole a nárazový vítr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7221
30.3.24 19:29

Tak můžete jít někam dovnitř :nevim:. Nebo dát na kočár pláštěnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
30.3.24 19:57

@mado To jsem přehlédla, my totiž chtěli dnes do ZOO a vzdali jsme to, byla tam snad celá ČR, parkoviště plné a všude davy. A ono i jinde bylo spousty lidí už od dopoledne, jak kdyby všichni chtěli být jen venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24313
30.3.24 20:06

Vítr bych asi až tolik neřešila. Ono záleží jaké to počasí přesně je, ale řešila bych ten písek. Ukaž mu prostě zprávy. My chtěli zítra jet k našim na chatu a nevím jestli to nezrušíme kvůli nejmenšímu. Asi úplně nechci, aby byl dlouho venku. Tak to zkus přes toto. Když jsou velké větry tak jdeme maximálně chvíli na zahradu do míst, jde tolik nefouká. Zoo by mě vadila teď kvůli velkému množství lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7720
30.3.24 20:29

My jsme dnes byli venku víc než 3 hodiny :oops: Ale vítr tady nefoukal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
30.3.24 20:33

My jsme tedy dnes venku byli, zítra budeme celé dopoledne. Deti jsme venku taky potkali. Spíš bych to brala dle vás. Na naše děti to teď yvliv nemá a nikdy jim oči nenafoukaly. Spíš to bylo někdy otravné- nepříjemné.

• Citovat
  • Upravit
11846
30.3.24 20:43

Když je velký vitr ven s dětmi nechodím pokud to není nezbytně nutné (- lékař, nákup) a to ještě tak že honem přeběhnout do auta, žádný zdrzovacky…mladšímu vítr teda zatím nijak nevadí, aspoň se nezdá ale starší fnuka a zakrývá si uši takže jí to je minimálně nepříjeme…když řeknu že jdeme domů tak říká že ano..kdyz ale máme jít domů když je pěkně tak skoro nikdy nechce…
Na výlet bych nejela…
Venku jsme teda dneska chvíli byli ale u příbuzných na zahradě a u nás nefoukalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
30.3.24 21:20

V našem kraji nefouká. Jakože fouká, ale ne teď. :mrgreen:
No ale ven bych ve vašem případě nešla. Jako stačil mi ten písek ze Sahary a ač netrpim na nic, tak tohle mi vadilo.
Takže bych nikam nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3060
30.3.24 23:26

My chodíme ven každý den, pokud teda neleje jak z konve. Fouká tu celý týden, ale na hodinu až dvě ven jdeme. Včera jsme byli skoro tři hodiny, dnes hodinu. Jako taky mě ten větr ser. e, ale co s děckem celý dny doma. To je na palici ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
31.3.24 22:00

Dnes fučelo opravdu hodně, ale zítra má ještě přitvrdit. JV Morava. Venku jsme byly celý den skoro, bylo teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31030
31.3.24 22:27

Ja celkem jsem pro chodit ven za jakychkoliv podminek, pokud deti moc neremcaj, ale treba nase nejmladsi dite prudsi vitr fakt v batolecim veku nesnaselo, takze by to bylo za trest pro vsechny. Takze ja bych neplanovala nic velkeho a ridila se ditetem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
31.3.24 22:40

U nás jsou v době velkého větru uzavřené parky i některá dětská hřiště v blízkosti zeleně a vysokých stromů. Oblepuje to městská policie páskou zákaz vstupu. Hřiště uzamknou.
Opravdu nesnáším silné větry. A to za příznivého počasí umíme být venku taky celý den a klidně jdeme i v mírném dešti nebo mrazu. Máme rádi horské nebo podhorské zimy, nejlíp se sněhem, i když v poslední době je ho taky málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
31.3.24 22:53

@1Pears1 no přesně, padající stromy nebo i větve jsou docela nebezpečné, moje známá jela s přítelem už minulou sobotu z wellness, cesta vede lesem, a zastavili u chlápka, který stál u auta s úplně rozbitým předkem - spadl mu na auto strom, naštěstí se mu nic nestalo, prý jim říkal, že to auto chtěl v létě vyměnit, ale zase takhle to nemyslel - no měl štěstí, že vyvázl živý - a to před týdnem ještě nebyl ten vítr tak šílený, jako je teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí