Batole neumí jíst

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4398
1.11.17 21:44
@Anonymní píše:
Tohle u nas nejde ani omylem, uz ted nam vyhrozuji hospitalizaci, neprichazi v uvahu, ze by treba zhubnul. U normalnich deti ano, ale on je zhruba na 1 percentilu, tak to nejde. I z toho duvodu jsem to zkousela pouze 3 dny.@e008
Kojeny je stale, ale prijde mi, ze si toho mleka nikdy moc nevytahl. Dokud teklo “samo”, tak to bylo ok, jak to slo hur a musel vic tahat, tak problem. On i z lahve s brckem vypije malo, proste si jen tak ucucne, jakoby na to nemel silu. Polykani bude asi v pohode, ale asi fakt vadi ta kratsi uzdicka, nebo nevim, proc si s tim jidlem v puse tak blbe poradi. Asi ho fakt nema cenu trapit a hlavni jidla nehrotit a trenovat na svacinach. K

No projizdela jsem net a opravdu nedokonale polykani se vyznacuje, ze po polknuti zustava zbytek potravy v ustech. A jak prospival do roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.17 21:57

@e008
Ono to bylo vzdycky blby, ale drzi si krivku, tak aspon neco.

No a s tim polykanim, zjisti to nekdo, jak to tedy je?

• Citovat
  • Upravit
4398
1.11.17 22:01

My chodime na logopedii, kde resi potize s polykanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
1.11.17 22:04

Dcera začala trochu víc jíst až kolem druhého roku. Do té doby tak z 80% kojená a dostat do ní něco byl horor, do toho nechtěla ani pít. Teď je jí dva a půl a je to o dost lepší, ale musím jí krmit. S pitím je to pořád špatné, musela jsem jí místo vody začít dávat šťávu, jinak by byla schopná se za celý den nenapít(krom kojení). Má 11 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
1.11.17 22:09

Urcite cvicte, asi to bude otofacialni stimulace, to pomuze.Moje dcera byla taky takova, mixovane nebo sklenicky mela do 2 let.Taky hubenour. Ja ji netrapila a vuci okoli se zatvrdila.Ona mela jeste problemy, ze nechodila, tak jsem si rikala, at mi vsichni trhnou nohou.Ted ji budou 3 a ji celkem normalne, jen rohlik si cupuje a ji jen vnitrek a proste porad miluje polivky.Ale ji a uz ma i vahu lepsi.Ono ti reknou, ze dobrovolne neumre, ale jsou deti, ktery se minimalne nechaj pekne vysilit a nedonuti je to stejne k nicemu, jen k dalsimu bloku.Rid se svymi pocity.Nebo sklenickama jen dotlacej-za odmenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí