Batole spadlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35712
14.8.18 08:55

Už jsi byla u toho psychologa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
14.8.18 08:57

vlastní podnájem, azylovy dum jsi neuvazovala? tohle prostředí není pro psychiku nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
14.8.18 08:58

@Izumi Miyako Z takového pádu se holce nic nestalo…horší dopad na ni bude mít vaše neustále přeštěkávání s matkou. Pro klid vás všech bych fakt zvážila nějaké osamostatnění, i kdybys měla dočasně odejít někam do azyláku. Tohle soužití vám fakt nesvědčí. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606

Je mi lito mimina ne proto, ze spadlo, ale proto, ze musi zit v takovem prostredi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
@Izumi Miyako píše:
Holky stala se mi nemilá věc. Oblékala jsem malou na přebalováku. A stalo se to, že mi nějak přelezla ruku, kterou jsem ji držela a chtěla slézat dolu, zároveň jsem ji držela, ale ona pořád pokračovala v pohybu, takže skončila na zemi a trochu si tukla hlavou.

Viděla to matka a začala na mě řvát, že jsem tu holka chtěla zabít. Tak jsem ji řekla, ať drží hubu a začalo se na mě řvát pro změnu kvůli tomu.

Takže tu brečím a podle rodičů nemám proč brečet a že si mám zvykat, že je to život. Rodiče jsou v tomhle dokonalí a neuznávají chyby.

Příště dávej větší pozor a odstěhuj se od rodičů,očividně to psychicky nedáváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76007
14.8.18 09:01

@Izumi Miyako přestaň si už furt stěžovat na rodiče, teď jsi rodič ty, a OSAMOSTATNI SE, uvidíš, jak se ti uleví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27569
14.8.18 09:01

zvykej si batolata padají neustále jakmile začnou chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
14.8.18 09:03

Mala bude OK. Pokud se konečně odstehujes a začneš se sebou neco dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
14.8.18 09:10

Dr na chirurgii mi kdysy rekl,ze pokud spadne dite ze stejne vysky,jakou ma samo,obvykle o nic nejde.Pokud je to do hlavy sledovat,jestli neni spave,malatne,nezvraci a nema zacervenale oci a pod ocima,pripadne krev z ucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.8.18 09:26

@pikola ano, dávno.

@kacaba379 Její 14,5 měsíce…

@ka2ka Podle mých rodičů padají batolata jenom matka krávám. Správné matce nespadne batole ani při učení chůze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
14.8.18 09:29

@Izumi Miyako a chodíš nějak pravidelně a pomáhá to? Už pracuješ na tom aby jsi se osamostatnila? Nebo necháš rodiče aby ti ten život zkazili celý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76007
14.8.18 09:30

@Izumi Miyako a praktická rada pro příště, když byla má dcera v tomto věku, začala jsem ji přebalovat i oblékat na posteli, protože je hodně živá a bála jsem se, že z přebalováku spadne, koupila jsem takový měkký široký přebalovák
a neřeš furt ty rodiče, jestli se nedokážeš odstěhovat, tak aspoň choď hodně ven, proč jste pořád u všeho s matkou, to nedělá dobrotu s neříkej, že to nejde a že u vás nejde kam jít, všechno jde, ale musí se chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.8.18 09:31

@Izumi Miyako přečetla jsem si tvé minulé diskuze a tvoje matka je s prominutím kráva… měla by jsi vyřešit jak se co nejdříve osamostatnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12543
14.8.18 09:52
@Izumi Miyako píše:
Holky stala se mi nemilá věc. Oblékala jsem malou na přebalováku. A stalo se to, že mi nějak přelezla ruku, kterou jsem ji držela a chtěla slézat dolu, zároveň jsem ji držela, ale ona pořád pokračovala v pohybu, takže skončila na zemi a trochu si tukla hlavou.

Viděla to matka a začala na mě řvát, že jsem tu holka chtěla zabít. Tak jsem ji řekla, ať drží hubu a začalo se na mě řvát pro změnu kvůli tomu.

Takže tu brečím a podle rodičů nemám proč brečet a že si mám zvykat, že je to život. Rodiče jsou v tomhle dokonalí a neuznávají chyby.

Vim, ze to neni rada, ale v zivote bych si nedovolila mame rici .drz hubu.uprimne by me to ani nenapadlo a to je taky sva..jo rici..nemluv ted atd..no nic, souziti s mamou te drti a odnasi to dite a ver, ze to vnima..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
14.8.18 10:03

A myslis ze tim ze o tom budes psat na emiminu se vyresi co? Ty to resit nechces jen si postezujes. Kolikrat ti tu lidi radili co delat.

Tohle fakt nechapu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák