Utopené děti - jak moc hlídáte u vody děti vy?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1497
3.8.18 10:48

utopene deti

Je tp hrozne, staci blba minuta a dopadne to jak v te Lhote. uplne me to desi. Jak moc hlidate u vody deti vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64867
3.8.18 10:51

Děcka v tomhle věku bych na vodě nepustila z očí. Navíc prý neuměli plavat, řekl to ten otec. Ale na druhou stranu pokud je pravda, že ti pracovníci z koupaliště odmítali cokoliv řešit a trvalo hodinu, než se začalo něco dít, tak je to hodně smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.8.18 10:54

Nespustím z nich oči. Radši bych s nima k vodě nechodila vůbec, kamarádce se utopil chlapeček. Ale děti nemůžou za moji panickou hrůzu, takže sedím u bazému, oči mám jak šnek a trpím dokud nejsou děti na dece. Je to na budku :zed:

• Citovat
  • Upravit
1139
3.8.18 10:55

Je to hrůza, co se stalo. Zdá se mi, že letos je těch nehod už nějak moc. :,( U vody se měním v hysterickou matku a od dětí se nehnu. U tohoto jezera jsme byli minulý týden a u vstupu je velká cedule Koupání na vlastní nebezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
3.8.18 10:59

Koupila jsem synovi takovy ten plovaci pas sevylor,prijde mi lepsi nez kruh,z toho muze vypadnout.kdyz jdem plavat cela rodina,tak to jde,ale kdyz jdu sama a musim se venovat miminu,tak je tí uhlidani des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15408
3.8.18 11:07

Jsme zrovna u moře, děti mám už velké - 10 a 15 let, oba už dlouho a opravdu dobře plavou a stejně z nich ve vodě nespustím oči. Zrovna včera jsem se rozcilovala na manžela, jak může nechat mladšího plavat za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
3.8.18 11:09

mame take Sevylor, je bezpečný. Nicméně dite nespustim z oci, sama s 2 nechodím. Ani na zahrade v bazénku co ma 5 cm vody ani ve vaně nenechám bez dozoru (syn 4r) Pokud se bouchne do hlavy je utopený za minutu. Z vody a ohne mam myslim oprávněně lehkou hysterii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
3.8.18 11:10

U kruhu je většinou napsáno, že dítě v kruhu musí být neustále pod přímým dohledem dospělého. I když je otázka, jestli by to dětem pomohlo, psali, že tam matka vběhla do vody a začala se topit taky.
Tohle je bohužel vždy chyba dospělých, žádná nešťastná náhoda. Někteří rodiče mi přijdou ohledně bezpečí svých dětí trochu moc „relax, take it easy“, někdo má kliku a dětem se nic nestane, někdy to skončí neštěstím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
3.8.18 11:13

V pondělí jsem v aquaparku v Olomouci předávala dítě (cca tříleté) plavčíkům, protože hystericky chodilo kolem velkého bazénu a volalo mámu. Ta přišla, až když ji vyvolali a tvářila se, že přece byla kousek od něj :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
3.8.18 11:15

@Bara04 to ja se s nima teda koupat chodim.na starsiho teda koukam fakt porad a kdyztak je ,,vez dozoru,, mimino,tam je zatim mensi mira rizika. Samotny maly decko bych dal nez na breh nebo brouzdalko nepustila. V tomhle pripade nemeli sanci :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
3.8.18 11:17

Dcera 7 let může být sama jen v brouzdališti (max. hloubka pod pás), do hluboké vody chodíme jen s ní. A mladší nás má pořád za zadkem. Překvapuje mne, kolik malých dětí běhá po koupáku samotných. Běžně za svou návštěvu lovím 1-2 batolata, která by se utopila i ve 40 cm hloubce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
3.8.18 11:18
A od kolika let nebo od jakých schopností považujete za bezpeční, respektive lépe řečeno přípustné, dítě nechat samotné k vodě? Třeba na bazén, , na Lhotu…
Si třeba nedovedu představit, že bych v patnácti měla jít na plavečák s maminkou. :nevim:
@ivašot. píše:
Jsme zrovna u moře, děti mám už velké - 10 a 15 let, oba už dlouho a opravdu dobře plavou a stejně z nich ve vodě nespustím oči. Zrovna včera jsem se rozcilovala na manžela, jak může nechat mladšího plavat za sebou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
3.8.18 11:21
@Hadumi píše:
Dcera 7 let může být sama jen v brouzdališti (max. hloubka pod pás), do hluboké vody chodíme jen s ní. A mladší nás má pořád za zadkem. Překvapuje mne, kolik malých dětí běhá po koupáku samotných. Běžně za svou návštěvu lovím 1-2 batolata, která by se utopila i ve 40 cm hloubce.

JO, taky tam, kde po pás stačí smí být sami. Plavou oba, 7 a 9 . Na hloubku smí jen se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
3.8.18 11:23

@Lama Lama Mně přijde, že tak od 12? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
3.8.18 11:27

@jestericka34 moji rodice maji nezakryty bazen,jak ja ho nenavidim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák