Rozbity nos? Co s krvácením?

1570
25.7.18 22:58

Rozbity nos? Co s krvácením?

Syn upadl a praštil se do nosu. Zastavili jsme krvácení a nosik je natekly.Ted v noci se vzbudil a krev z nosu tekla opět. Rano budu volat pediatře…Nebo lepší jet rovnou do nemocnice? :,( Myslíte ze bude dobře a nemůže dítě vykrvácet? Syn ma skoro 3 roky a cca 17-18 kilo. Ikdyz je pořizek tak se mi to moc nelíbí :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
54
25.7.18 23:00

Předklonit aby krev odtekala za krk a na čelo dat studeny obklad.. většinou jde jen o zilku, která praskne znovu .. kdyby krvácení trvalo déle klidně volejte 155…dejte vědět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
25.7.18 23:06

Krvácení se zastavilo dobre, už se nám to stalo i dřív ze syn jak ma silnější rýmu kychne a praskne mu žilka. Jednou se ráno vzbudil a celá postel od krve i obličej. Pediatra říkala, ze někdy ta žilka může prasknout když je slaba…ach jo snad do rána už krvavé překvapení nebude :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.7.18 23:10

Po uraze to bude asi normální ale doktorce pro klid duše zavolat můžete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
25.7.18 23:13

Ja bych s nim asi radsi na pohotovost jela, aby mu udelali rtg, jestli to nema zlomene. S nedislokovanou zlomeninou nic nedelaji, ale s dislokovanou (posunuta kustka) ano, nos rovnaji. Mne syn zlomil nos asi v deset rano, ja jsem cekala do odpoledne na manzela, nez jsem jela na pohotovost a kdyz jsem se kolem osme vecer dostala na radu, tak mi doktorka rikala, ze mam stesti, ze mam cistou zlomeninu bez dislokace, protoze tim, ze jsem to mela uz tolik hodin, tak by mi pry na orl museli ten nos lamat a narovnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
25.7.18 23:30

Spí budit ho už nebudu .Rano to budem řešit..... Chtěli jsme do Zoo takže ta tím.padá a budem.objíždět doktory :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
26.7.18 15:37

Jeli jsme k pediatře , ted jsme byli na ORL a čekáme na rentgen …Nakonec dobrý. Rentgen ukázal, že syn nos zlomeny nemá, jen hodně natekl jak se blbe praštil.Musíme ledovat a v pondeli na kontrolu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák