Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Běžné přípravky spotřebujeme vždycky. Horší je to u těch opalovacích krémů. Ty vždycky zbydou, projdou a pak se vyhodí. A taky teda tělové mléko, to skoro každý rok dostanu k Vánocům a i když mám dobrou vůli, že se s tím budu mazat, tak vždycky tak dvakrát a pak mě to nebaví
Jinak dopotřebovávám šampony a sprcháče od dcery. Ta si vždycky koupí nové a ty staré, kde je třeba ještě třetina, ty by vyhodila. No jo, vlastně, a ještě mi tu leží pleťová maska, kterou nemám už asi půl roku čas si napatlat. ![]()
@Semtex píše: Víceže, to je zajímavé, jak rychle se spotřebuje 90 % krému, a pak ta zbylá trošička ne a ne dojít
@e008 píše: Více
u nás to vše dopotřebovává babička - staré šampony používá na mytí podlahy, staré krémy na natírání nohou ![]()
. Přijde mi zbytečné nakupovat tunu kosmetiky když prostě mám
. Pokud dostanu, nemám důvod kupovat další. Výjimkou je, když ta daná kosmetika dela nějaké zlé, masti vlasy třeba.
Líčidla kupují fakt když dojdou,
Já to prostě vyhodím dříve, než spotřebuji. Třeba v pudru si peru ty houbičky, ale stejně tam zanáším celý den spínu z obličeje v práci a už v půlce mi přijde ten pudr špinavý prostě. Každopádně řasenky taky už nejsou po měsíci super, aniž by došly nebo tekuté rtěnky jsou také o nánosu špíny dovnitř, bakterií. Nejsem fakt nějaký magor, ale vím, jak se potím v obličeji a rychle se přepudruji například. Vše jde do pudru, někdy je až mokrý a vsakuje se to. ![]()
@arinecka píše: Více
Mně hlavně vadí, jak paleta stínů vypadá, když jsou v té půlce ![]()
@Buba mara píše: Více
my ty opalováky poslední dny na dovče patláme maximálně
nebo je rovnou necháme na dovče. Sprcháče a šampony vypláchnu lahve, když tam je ten centimetr -Teď třeba na mytí parapetů.
Ne. Mám dva pubertaky a mám pocit, že kromě věčně prázdné lednice
to v koupelně není lepší
Takže jen chodím a vyhazují prázdné obaly a moje peněženka pláče
Nejraději mají samozřejmě moji kosmetiku ![]()
Hele a stává se vám taky, že dojde v jeden den několik věcí, které máte načaté různě dlouho? Nám tuhle v jeden den došel toaleťák, sprcháč, šampon, pečící papír a alobal. ![]()
@stinga píše: Více
Sprcháč je boží na okna ![]()
Doporučeno paní, co uklízí a fakt bomba.
Jinak zrovna nedávno známá psala, že mají hodně sprchacu, že daruje. Tak mě to překvapilo, u nás teda nic nezůstává ![]()
@Micilin píše: Více
to se mi nestane, jen občas toaleťák, protože ho někdo asi žere. Šampon a kondicionér kupuji sobě v předstihu a to i třeba dva různé. Mám doma kozí asi polovinu a koupila jsem nějaký v DM s olejem a to mám doma ještě na lupy. Sprcháče beru furt, kupuji v DM po dvacce, k tomu vezmu jeden lepší. Teď jsem manželovi koupila tři obyč a jeden za 70. Má hroznou spotřebu. I tekutá mýdla beru po víc. Já chodím do DM furt. Pečící papír a alobal taky drží pár let. Já si píšu do mobilu co dochází. Mám tam už třeba jedlou sodu, které je asi 2 cm v dóze, rybičky žrádlo a to ho je asi 1/4 a tak to mám se vším. Měla jsem tam minulý měsíc i pudr a to mám doma tři poloviční. Koukám na ten seznam každý den. Hlavně když vejdu do Hornbachu, tak kouknu jestli není v seznamu něco odtamtud třeba nebo v DM, Globusu. A doma na cokoliv sáhnu, tak jestli je zásoba. Mám už i náhradní uchoštoury, odličovací tampony i normální.
@stinga píše: Více
já to dělám taky ![]()
Už jsem vytírala i s pleťovou vodou, prostě škoda no. A dřevěné schody potom tolik nevrzaly ![]()
Já nesnáším zbytky, netěší mě, že se to spotřebuje, mě irituje, že je tam ten zbytek. Nejradši bych si otevřela nový a nečekala, vždy mám v zásobě ![]()
Dekorativku ale nespotřebuji, tužší lak, nebo řasenka. Rtěnka co je už patlavejsi. To prostě vyhodím.
Většinou to ani nespotřebuji a zejména drogerii rovnou vyhodím, nesnáším takové ty zbytky cca 2-3 cm odspodu ma sprcháčích a šamponech a cekat až se to spotřebuje, takze to letí do koše, to samy šminky, řasenky, krémy a vůně, ktete jsem víc nez rok nepoužila a které byly otevřené nebo načaté…stejně jako po létě letí nespotřebované opalováky a kosmetika a přípravky určené na léto, jako různá tělová mléka s třpytkama, letní mycí gely, UV šampóny, mlíka prodluzujici opálení apod…