Baví mě spotřebovávat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
10.4.24 14:34

Většinou to ani nespotřebuji a zejména drogerii rovnou vyhodím, nesnáším takové ty zbytky cca 2-3 cm odspodu ma sprcháčích a šamponech a cekat až se to spotřebuje, takze to letí do koše, to samy šminky, řasenky, krémy a vůně, ktete jsem víc nez rok nepoužila a které byly otevřené nebo načaté…stejně jako po létě letí nespotřebované opalováky a kosmetika a přípravky určené na léto, jako různá tělová mléka s třpytkama, letní mycí gely, UV šampóny, mlíka prodluzujici opálení apod…

• Citovat
  • Upravit
2902
10.4.24 15:23

Běžné přípravky spotřebujeme vždycky. Horší je to u těch opalovacích krémů. Ty vždycky zbydou, projdou a pak se vyhodí. A taky teda tělové mléko, to skoro každý rok dostanu k Vánocům a i když mám dobrou vůli, že se s tím budu mazat, tak vždycky tak dvakrát a pak mě to nebaví :lol: Jinak dopotřebovávám šampony a sprcháče od dcery. Ta si vždycky koupí nové a ty staré, kde je třeba ještě třetina, ty by vyhodila. No jo, vlastně, a ještě mi tu leží pleťová maska, kterou nemám už asi půl roku čas si napatlat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77121
10.4.24 15:28
@Semtex píše: Více
že, to je zajímavé, jak rychle se spotřebuje 90 % krému, a pak ta zbylá trošička ne a ne dojít :think: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77121
10.4.24 15:30
@e008 píše: Více

u nás to vše dopotřebovává babička - staré šampony používá na mytí podlahy, staré krémy na natírání nohou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
10.4.24 17:37

:roll: :think: :think:. Přijde mi zbytečné nakupovat tunu kosmetiky když prostě mám :nevim:. Pokud dostanu, nemám důvod kupovat další. Výjimkou je, když ta daná kosmetika dela nějaké zlé, masti vlasy třeba.
Líčidla kupují fakt když dojdou,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6259
10.4.24 17:44

Já to prostě vyhodím dříve, než spotřebuji. Třeba v pudru si peru ty houbičky, ale stejně tam zanáším celý den spínu z obličeje v práci a už v půlce mi přijde ten pudr špinavý prostě. Každopádně řasenky taky už nejsou po měsíci super, aniž by došly nebo tekuté rtěnky jsou také o nánosu špíny dovnitř, bakterií. Nejsem fakt nějaký magor, ale vím, jak se potím v obličeji a rychle se přepudruji například. Vše jde do pudru, někdy je až mokrý a vsakuje se to. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6259
10.4.24 17:46
@arinecka píše: Více

Mně hlavně vadí, jak paleta stínů vypadá, když jsou v té půlce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6259
10.4.24 17:49
@Buba mara píše: Více

my ty opalováky poslední dny na dovče patláme maximálně :-) nebo je rovnou necháme na dovče. Sprcháče a šampony vypláchnu lahve, když tam je ten centimetr -Teď třeba na mytí parapetů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120

Ne. Mám dva pubertaky a mám pocit, že kromě věčně prázdné lednice :roll: to v koupelně není lepší :roll: Takže jen chodím a vyhazují prázdné obaly a moje peněženka pláče :roll: Nejraději mají samozřejmě moji kosmetiku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2011

Hele a stává se vám taky, že dojde v jeden den několik věcí, které máte načaté různě dlouho? Nám tuhle v jeden den došel toaleťák, sprcháč, šampon, pečící papír a alobal. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
10.4.24 17:51
@stinga píše: Více

Sprcháč je boží na okna :lol:
Doporučeno paní, co uklízí a fakt bomba.

Jinak zrovna nedávno známá psala, že mají hodně sprchacu, že daruje. Tak mě to překvapilo, u nás teda nic nezůstává :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6259
10.4.24 18:07
@Micilin píše: Více

to se mi nestane, jen občas toaleťák, protože ho někdo asi žere. Šampon a kondicionér kupuji sobě v předstihu a to i třeba dva různé. Mám doma kozí asi polovinu a koupila jsem nějaký v DM s olejem a to mám doma ještě na lupy. Sprcháče beru furt, kupuji v DM po dvacce, k tomu vezmu jeden lepší. Teď jsem manželovi koupila tři obyč a jeden za 70. Má hroznou spotřebu. I tekutá mýdla beru po víc. Já chodím do DM furt. Pečící papír a alobal taky drží pár let. Já si píšu do mobilu co dochází. Mám tam už třeba jedlou sodu, které je asi 2 cm v dóze, rybičky žrádlo a to ho je asi 1/4 a tak to mám se vším. Měla jsem tam minulý měsíc i pudr a to mám doma tři poloviční. Koukám na ten seznam každý den. Hlavně když vejdu do Hornbachu, tak kouknu jestli není v seznamu něco odtamtud třeba nebo v DM, Globusu. A doma na cokoliv sáhnu, tak jestli je zásoba. Mám už i náhradní uchoštoury, odličovací tampony i normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
10.4.24 19:30
@stinga píše: Více

já to dělám taky :lol:
Už jsem vytírala i s pleťovou vodou, prostě škoda no. A dřevěné schody potom tolik nevrzaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
10.4.24 19:32
@Hanka1 píše: Více

jé, tak to bych neuměla, ale chtěla bych :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6690
10.4.24 19:40

Já nesnáším zbytky, netěší mě, že se to spotřebuje, mě irituje, že je tam ten zbytek. Nejradši bych si otevřela nový a nečekala, vždy mám v zásobě :mrgreen:

Dekorativku ale nespotřebuji, tužší lak, nebo řasenka. Rtěnka co je už patlavejsi. To prostě vyhodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí