Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ja to nechapu, tesi te, ze se to nevyhodi? Nebo ze si muzes koupit neco dalsiho?
Mne to vadi, mam uz roky sve osvedcene veci a vadi mi, ze je zas musim jit shanet ![]()
Jsem ráda, když něco dochází, že konečně vyhodím obal. Blbý je, že to často zaznamená dcerka, která chce všechno sbírat.
Kornoutky od lízátek, papírky od bonbonů, brčka nebo lžičky z cukrárny (ty co se normálně vyhodí), obaly od vitamínů, doplňků stravy, krabice od papírových kapesníků, obaly tik-tak, teď už zařadila i krabice, v kterých dovezu nákup a chci je vzít k popelnici a moje vyřazené oblečení, které jsem chtěla vyhodit, třeba rozpáraná košile na zádech…
pomoc, to má po manželovi, také hromadí.
Já to tedy mám naopak. Vždycky se divím, jakto, že už to došlo
.
@dedrichov píše: Více
Ja nekdy neco vyhodim (nachystam manzelovi na odneseni do popelnice), protoze je to fakt stary a pak to najdu v dilne u manzela, ze si tim jeste bude natirat ruce
![]()
@Anonymní píše: Více
To mě moc nebaví, než se dostanu na dno, tak mi to přestane vonět a už potřebuju změnu. Proč anonym?
A to se nestyď, tady je takových úchylek, za které se nikdo nestydí, že běžná spotřeba nemůže ničemu uškodit…
Joooo, akorát mě štve, jak už je tam toho před koncem jenom trosicka a porad ne a ne dojit
![]()
Mám to úplně stejně.
Aktuálně mi dochází šampon, mám tam tak na jedno umytí a včera mi došlo sérum, velice uspokojující pocit dobře vykonané práce se okamžitě dostavil ![]()
Je jediná věc u které mě to neskutečně vadí - kosmetické tampony na čištění, často když mi dojdou nemám doma další balení a je 9 večer ![]()
Tak me to naopak vadi, pokud je to dobra vec, tak ze ji musim shanet znovu (casto dojde naprosto nevhod
) a pokud ne tak ze ne a ne dojit ![]()
jo a moje deti maji take sklony sbitat papirky od kdeceho jako nejvzacnejsi poklady a ty si pak pred nami schovavat
uz aby z toho vyrostly ![]()
Ahoj, možná to bude znít jako kravina, ale..
Chci založit diskuzi, která se týká spotřebovávání produktů, většinou jde o kosmetiku, jako jsou krémy na tělo, vůně, sprcháče, pudry na obličej, stíny na oči a podobně.
Nějakým způsobem mě vždy potěší, když něco spotřebuji.
Je tu někdo, kdo to má stejně/ podobně, jaké jsou Vaše pocity?
A nebo někdo, kdo to má naopak?