Baví vás vaše zaměstnání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
705
2.1.20 18:34
@Andymo píše:
Holky (a kluci) otazka do placu - bavi vas vase prace? Pokud ne, jak jste prisli na to, co vam vyhovuje? (Krome casteho stridani zamestnani, to nevypada v CV moc dobre :D ). Porad se hledam, nemam bohuzel zadny konkretni zajem, obor jsem zmenila a stejne to neni vonco. Diky za vase zkusenosti.

Mám stredni průmyslovou školu textilní s maturitou.
Ale delat svarece v kovovyrobe.
A bavi me to moc👍 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
2.1.20 18:41

Bavi me moc. I kdyz teda po RD mam malinko jinou napln prace, tak uz to neni co to bylo, ale zacinam si zvykat. A prisla jsem k ni uplnou nahodou. Potrebovala jsem vypadnou z me predchazejici prace. Tak jsem zkousela. Ani po pohovoru mi nebylo jasne co budu delat, ale nasla jsem se v tom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.20 18:43

Jsem ucitelka 3 rokem a letos jsem trefila takovou sebranku, ze se do prace vylozene netesim. Kdyby se naskytla jina prilezitost jdu hned, mezitim doufam v utek na materskou :roll:

• Citovat
  • Upravit
533
2.1.20 18:44

Ano baví. Jsem pečovatelka v terénu. Většinu klientů mám stálou a sedime si. Takže si kolikrát připadám, že jenom chodím po návštěvách u babiček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.20 20:11

Nebaví pracuji ve zdravotnictví a poslední roky se strašně změnilo chování pacientů, rodin. Takže když je někdo na vás od rána nepříjemný, poté nepříjemné rodiny nemůže vás to bavit. A v mém kolektivu to z tohoto důvodu nebaví nikoho. Penize jsou ale potřeba :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17472
2.1.20 22:13

Budu se vymykat tomu vysokoškolskému průměru na epipi. :lol: Dělala jsem prodavačku a bavilo mě to hrozně moc. Pak jsem ale musela práci změnit, nosím teď druhý měsíc poštu. Na jednu stranu mi vyhovuje, že vlastně nemusím komunikovat s žádnými lidmi (poštu mi vozí až domů, jen si předáme krabice mezi dveřmi), na druhou stranu si připadám hrozně sama, nemám s kým pokecat o životě a tak. Mám taky trochu problém se vykopat z domu, ale jak vyrazím, tak už je to v pohodě. V jednom uchu sluchátko, přemýšlím si o svým, projdu se, vyčistím si hlavu. Není to špatná práce, vlastně mě to docela i baví, jen je to teda fyzicky o kus náročnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
3.1.20 01:41

Před třicítkou jsem začala dálkově studovat a změnila obor, dělám teď v IT a baví mě to moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
3.1.20 07:19
Dik holky za vase pribehy. Tem, co jsou spokojeny, gratuluju :) Nam ostatnim asi nezbyva asi, nez hledat a snad se najde neco, co bude sedet. Je ale fakt, ze mam pocit, ze nic moc neumim a v nicem nevynikam, tak to bude tezky :think: :)
a v jakém oboru pracuješ? Nebo děláš v oboru, co jsi se vyučila/vystudovala?

No hele vystudovana pomahajici prof., ted je to klasickej kancl, spis obchodni svet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
3.1.20 10:17
@Anonymní píše:
Nesnáším všechny práce, které jsem kdy dělala. Ještě jsem nenašla co by mě bavilo. Nejhorší je práce s lidmi. Nejraději bych byla zalezlá sama v kanclu a něco si tam kutila, ale o tom si můžu nechat jen zdát. Dělala jsem zatím jen v kancelářích, přemýšlím že snad radši půjdu někam dopńovat zboží. Možná lepší si to prostě odtrpět, ale jít s čistou hlavou domu. Opravu nevím, jsem už z toho na prášky. Ráda bych už skoro ve 30 věděla, co by mě vlastně bavilo dělat. Úplně nejraději bych chtěla dělat z domova jako viruální asistentka, ale zatím se nedaří. :pocitac:

Já dělám virtuální asistentku pro cestovku z domu. Jednou za měsíc jedu pak na školení do Prahy. Ale víš co, musela jsem si taky projít peklem v agenturách, zajistit si praxi a vše, co kolem tady toho byznysu funguje a navíc jsem se musela učit jazyky. Teď po 10 letech praxe a jazycích sedím doma u pc a zpracovávám objednávky, co spadnou do systému. Ale je fakt, že takové místo se hledá špatně. Musíš mít znalosti, nikdo tě nic učit nebude, maximálně tě zaučí na rezervák a můžeš začít prodávat, odbavovat, vypisovat mejly do zahraničí atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
3.1.20 10:22
@Jagwa píše:
Ano baví. Jsem pečovatelka v terénu. Většinu klientů mám stálou a sedime si. Takže si kolikrát připadám, že jenom chodím po návštěvách u babiček :lol:

A já myslela, že je to náročná práce :lol:.
Hele ne vážně, opravdu si vážím takových lidí, kteří jsou ochotni přijet domů za stařečkama, pomoct jim.
Vždycky mě zajímalo, jestli i jako pečovatelky třeba pícháte injekce - např. inzulín, anebo s těmito věcmi musí jít ke klasickému Mudr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.20 10:24

Já jsem třeba mnoho let byla manažerka…na různých pozicích v různých firmách… Ale začala jsem si uvědomovat, jak mě nebaví pracovat s lidma a že mě na mojí práci všude nejvíc bavilo, když jsem si občas v klidu sama matlala nějaké reporty…
Tak jsem se během druhé rodičovské naučila trochu programovat a trochu další potřebné věci a teď dělám datového analytika. Finančně jsem si nepohoršila, ale dělám přesně to, co mě baví a co mi jde

• Citovat
  • Upravit
1064
3.1.20 10:31

Já jsem učitelka a práce mě baví. Jasně, občas se mi nechce, občas toho mám plný zuby, ale celkově mě to baví. Hlavně mám pocit užitečnosti. A mám to skoro vystudované (už jen diplomka a Mgr. státnice :dance: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
3.1.20 15:11

@FraDeu na to jsou zase terénní sestřičky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.20 15:34

Řidička MKD

Já svoji práci zbožňuji jsem řidička kamionu… Jezdím mezinárodku a nechci dělat nic jiného, ale bohužel to nejde :,( je to životní styl a musí to bavit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.20 20:13

Ano baví, pár let po škole jsem dělala kancelářskou práci, která mě vlastně moc nebavila… Tak jsem nelenila a šla jsem do ozbrojených složek, kde jsem již několik let a neměnila bych… Omlouvám se za anonym vzhledem k mému zamestnani

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat