Baví vás vaše zaměstnání?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bavi vas vase zamestnani?
Holky (a kluci) otazka do placu - bavi vas vase prace? Pokud ne, jak jste prisli na to, co vam vyhovuje? (Krome casteho stridani zamestnani, to nevypada v CV moc dobre
). Porad se hledam, nemam bohuzel zadny konkretni zajem, obor jsem zmenila a stejne to neni vonco. Diky za vase zkusenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano, mé obé práce jsou mé koníčky. Ráno se vzbudím a těším se do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám v zahradnictví. A můžu říct že mě to baví
jsem mezi lidmi, práce dost a je rozmanitá, člověk je na čerstvém vzduchu když může. Plat není buhvijaky, ale radši budu dělat práci ráda než se někde kousat do ruky a nesnášet to tam za větší peníze.
s tím co mám se to dá zvládnout slušně.
Dělala jsem v kanclu. Byla jsem tam celou dobu sama a fakt mi hrabalo. Nikdy více.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andymo a v jakém oboru pracuješ? Nebo děláš v oboru, co jsi se vyučila/vystudovala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není to tak, že bych si v tom libovala nebo bych dělala svůj koníček… Ale jsem s tím v pohodě, někdy se tam těším, jindy ne, tak normálka. Práce jako taková mi nevadí, někdy mě to celkem i baví, záleží, co dostanu za úkol. Určitě nechodím do práce naštvaná, to bych ani dlouhodobě nedala. Dělám asistentku v kanceláři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V práci jsem plně spokojená, je zajímavá a neměnila bych, ale nedá se říct, že by mě bavila ve smyslu koníčku nebo že bych se vyloženě klepala, až zase budu další den makat
co se týče hledání, tak mě si můj obor našel sám. Naskytla se příležitost a já ji vzala.
- Citovat
- Upravit
Tak netvrdim, ze se do prace tesim, doma bych byla radsi, rentier nicmene nejsem, tak pracovat musim, ale jinak jo, moje prace me bavi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Baví mě. Někdy více, někdy méně. Někdy se mi tam nechce a někdy se těším. Hodně záleží na tom, s kým mám zrovna službu. Ale ano, moje práce mě naplňuje. Nevydržela bych někde, kam bych chodila s nechutí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesnáším všechny práce, které jsem kdy dělala. Ještě jsem nenašla co by mě bavilo. Nejhorší je práce s lidmi. Nejraději bych byla zalezlá sama v kanclu a něco si tam kutila, ale o tom si můžu nechat jen zdát. Dělala jsem zatím jen v kancelářích, přemýšlím že snad radši půjdu někam dopńovat zboží. Možná lepší si to prostě odtrpět, ale jít s čistou hlavou domu. Opravu nevím, jsem už z toho na prášky. Ráda bych už skoro ve 30 věděla, co by mě vlastně bavilo dělat. Úplně nejraději bych chtěla dělat z domova jako viruální asistentka, ale zatím se nedaří. ![]()
- Citovat
- Upravit
Bavi. Az ve 30r. jsem zjistila, ze mam rada praci u deti a mladeze. Jen mi vadi nejiste podminky, takze delam skolu, abych se posunula dal a mela jistejsi podminky a moznost vyberu. Protoze pocit nejistoty nemam rada.
Do prace se tesim, ze kazdy den je originalni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem šťastná, že o volbě své profese jsem měla brzy jasno a udělala vše proto, abych ho mohla vykonávat. Svou práci miluji a neumím si představit, že bych dělala něco jiného ![]()
Vidím, ale u své mamky jaké to je, když člověk neví. Ani v polovině života nenašla práci, která by byla to pravé.
Její životopis je na několik stran a vystřídala mnoho oborů od švadleny, přes obchodního zástupce po prodavačku a už zase není v současné práci spokojená…
Někteří to tak asi prostě mají a musí si prostě vyzkoušet mnoho zaměstnání než najdou to ideální. Držím palce ať ho zakladatelko brzy najdeš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak prace sansonierky s jistym velkym prijmem by me asi bavila vic, ale nestezuju si. Mam intelektualni práci, obcas z toho mam i dobry pocit, primerena odměna a primerene lidi a důležitosti. Momentalne me podrzeli a budu rada, kdyz se tam budu moci po rodicaku vratit
- Citovat
- Upravit
Ne, aktualni napln prace me nebavi a nenaplnuje. Ale je to skloubitelne s detmi a blizko, takze to jeste nejaky ten rok preziju.
Pak se ale chci vratit k predchozi pozici, ktera me naplnovala, ale je prilis hekticka.
- Citovat
- Upravit
Ano, moje práce mně baví. Tento obor i specializaci jsem vystudovala a od VŠ získávala zkušenosti, abych byla tam, kde dnes jsem. Chce to pár let praxe a i máknout na sobě
Nestěžuji si ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit