Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy2 píše:A kde že jsou ty slevy?
Hodím odkaz až co mi na to řekne chlap až příjde domů z práce ![]()
né že bych byla vysr…, ale teprv tu výbavičku pořizuju, a třeba ani ty plíny nejsou moc dobré
, ale vyzkoušíme ![]()
Mirii píše:lenholka píše:Lenholko a kdo je sefem skupiny? Bych se aj pridala,mam narozenou dcerku taky v zari......evi.an píše:Brunifild taky latkuje ale k nam do zamceny nechodi, asi jsme pro ni nemeli mistolenholka píše:dostala jsem jedny svrchňáčky (PULky - Thirsties), tak proč to nevyužít. Odhodlávala jsem se k tomu asi měsíc, pročetla hromadu diskusí…zatím teda jen přes den a jen na doma a uvidím. Zkusím si pořídit nějaký ty kalhotkový plíny, to bude možná spíš pro moje obě levé ruce
evi.an a co ze jsi se rozhodla k latkovani??.
Mmch kdo je ta třetí z nás záříjňátek? O tobě jsem věděla, ale o nikom jiném nevím…taky jsem si prave myslela ze jsem jedina
snad nevadí,že odpovím já: AAlisek
ankasz píše:Katy2 píše:A kde že jsou ty slevy?Hodím odkaz až co mi na to řekne chlap až příjde domů z práce
né že bych byla vysr…, ale teprv tu výbavičku pořizuju, a třeba ani ty plíny nejsou moc dobré, ale vyzkoušíme
No právě proto by jsi odkaz měla hodit hned, ať na to mrknem a popřípadě varujem které nebrat. ![]()
Asi 360. Nedavno jsem je kupovala ve sleve za 190 tusim…nebo jeste min…ale uz je nemajiiii
Tak napis za kolik,klidne SZ. Jestli je nevezme nekdo jiny…ja jsem momentalne docela bezpenez…ale docasne ![]()
asha píše:
Asi 360. Nedavno jsem je kupovala ve sleve za 190 tusim…nebo jeste min…ale uz je nemajiiiiTak napis za kolik,klidne SZ. Jestli je nevezme nekdo jiny…ja jsem momentalne docela bezpenez…ale docasne
Mám tu taky jednu pruhovanou, hnědo žlutý proužek, jen teda má nějaké otrhané šňůrky, ale ty by jsi si je určitě opravila. Pak tu mám ještě jednu růžovou (obě šnůrky) a jednu modrou (zcela bez šnůrek). Všechny tři Prodám za 180kč včetně pošty, chce někdo? ![]()
JO a od té modré teda šnůrky mám schovany, tak bych se mohla pokusit je tam i přišít. ![]()
Katy2 píše:
JO a od té modré teda šnůrky mám schovany, tak bych se mohla pokusit je tam i přišít.
Mirii píše:Katy2 píše:
JO a od té modré teda šnůrky mám schovany, tak bych se mohla pokusit je tam i přišít.![]()
![]()
Se nesměj, já mám totiž na to lidi, jen jsem to tady nechtěla veřejně přiznat, že mám tak šikovného manžela.
![]()
Tak PC 180, dám za 90. Ale nejsou otrhané, jako ty od Katy. ![]()
Alpaka píše:
Tak PC 180, dám za 90. Ale nejsou otrhané, jako ty od Katy.
Jen že já dávám 3 za 180kč i s poštou.
A otrhaná je jen jedna, druhá už je skoro opravená a třetí je naprosto ok. ![]()
Katy2 píše:Alpaka píše:Jen že já dávám 3 za 180kč i s poštou.
Tak PC 180, dám za 90. Ale nejsou otrhané, jako ty od Katy.A otrhaná je jen jedna, druhá už je skoro opravená a třetí je naprosto ok.
To je jen 30,– Kč za jednu rozdíl. Já osobně předám Gladys v Praze, takže nekupuje zajíce v pytli jako by koupila Katyplenky. ![]()
Alpaka píše:Katy2 píše:To je jen 30,– Kč za jednu rozdíl. Já osobně předám Gladys v Praze, takže nekupuje zajíce v pytli jako by koupila Katyplenky.Alpaka píše:Jen že já dávám 3 za 180kč i s poštou.
Tak PC 180, dám za 90. Ale nejsou otrhané, jako ty od Katy.A otrhaná je jen jedna, druhá už je skoro opravená a třetí je naprosto ok.
Ti dám zajíce v pytli.
Ty moje jsou opravdu ok, šňůrky urvala pračka, jsem je kráva nezavazala. ![]()
Z tech vasich dokonalych manzelu brzo chytnu depku
![]()
Tady se prodávají HHS:-) Taky nějaké na MMB mám. Kdyby někdo chtěl.
Já je teda mám ráda. Ale tím, že jsem si našila a ještě našiju vlastní plenky, tak jich fakt mám hodně. Mám i jednu disanu a pak vlastní alá disana. Každé má svoje výhody i nevýhody. Já ted zavazovačky nepoužívám, mnohem víc mně vyhovují vv na kalhotový sklad a pak samozřejmně kalhotové. Mám v plánu si ŠD koupit bambusové froté a ještě nějaké vv našít. Moc s emi líbí, ž eje to relativně štíhlé balení, a taky mně vyhovuje to zapínání na snapku.
A Tobík dnes spí v zelené itti bitti. Tím mně teda překvapil,že nevyžadoval svou oblíbenou žlutou.