Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6271
21.12.10 21:23
Katy2 píše:A kde že jsou ty slevy? :-D

Hodím odkaz až co mi na to řekne chlap až příjde domů z práce :lol:
né že bych byla vysr…, ale teprv tu výbavičku pořizuju, a třeba ani ty plíny nejsou moc dobré :nevim: , ale vyzkoušíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
21.12.10 21:26
Mirii píše:
lenholka píše:
evi.an píše:
lenholka píše:
evi.an a co ze jsi se rozhodla k latkovani?? :))
dostala jsem jedny svrchňáčky (PULky - Thirsties), tak proč to nevyužít. Odhodlávala jsem se k tomu asi měsíc, pročetla hromadu diskusí…zatím teda jen přes den a jen na doma a uvidím. Zkusím si pořídit nějaký ty kalhotkový plíny, to bude možná spíš pro moje obě levé ruce :-) .
Mmch kdo je ta třetí z nás záříjňátek? O tobě jsem věděla, ale o nikom jiném nevím… :nevim:
Brunifild taky latkuje ale k nam do zamceny nechodi, asi jsme pro ni nemeli misto :lol: taky jsem si prave myslela ze jsem jedina
Lenholko a kdo je sefem skupiny? Bych se aj pridala,mam narozenou dcerku taky v zari......

snad nevadí,že odpovím já: AAlisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.12.10 21:27
ankasz píše:
Katy2 píše:A kde že jsou ty slevy? :-D
Hodím odkaz až co mi na to řekne chlap až příjde domů z práce :lol:
né že bych byla vysr…, ale teprv tu výbavičku pořizuju, a třeba ani ty plíny nejsou moc dobré :nevim: , ale vyzkoušíme :wink:

No právě proto by jsi odkaz měla hodit hned, ať na to mrknem a popřípadě varujem které nebrat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.12.10 21:27

Asi 360. Nedavno jsem je kupovala ve sleve za 190 tusim…nebo jeste min…ale uz je nemajiiii :cry: Tak napis za kolik,klidne SZ. Jestli je nevezme nekdo jiny…ja jsem momentalne docela bezpenez…ale docasne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.12.10 21:35

Evi zkusim ji napsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.12.10 21:37
asha píše:
Asi 360. Nedavno jsem je kupovala ve sleve za 190 tusim…nebo jeste min…ale uz je nemajiiii :cry: Tak napis za kolik,klidne SZ. Jestli je nevezme nekdo jiny…ja jsem momentalne docela bezpenez…ale docasne :mrgreen:

Mám tu taky jednu pruhovanou, hnědo žlutý proužek, jen teda má nějaké otrhané šňůrky, ale ty by jsi si je určitě opravila. Pak tu mám ještě jednu růžovou (obě šnůrky) a jednu modrou (zcela bez šnůrek). Všechny tři Prodám za 180kč včetně pošty, chce někdo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.12.10 21:39

JO a od té modré teda šnůrky mám schovany, tak bych se mohla pokusit je tam i přišít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.12.10 21:40
Katy2 píše:
JO a od té modré teda šnůrky mám schovany, tak bych se mohla pokusit je tam i přišít. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.12.10 21:41
Mirii píše:
Katy2 píše:
JO a od té modré teda šnůrky mám schovany, tak bych se mohla pokusit je tam i přišít. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

Se nesměj, já mám totiž na to lidi, jen jsem to tady nechtěla veřejně přiznat, že mám tak šikovného manžela. :-P :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
21.12.10 21:43

Tak PC 180, dám za 90. Ale nejsou otrhané, jako ty od Katy. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.12.10 21:46
Alpaka píše:
Tak PC 180, dám za 90. Ale nejsou otrhané, jako ty od Katy. :-P

Jen že já dávám 3 za 180kč i s poštou. :-P A otrhaná je jen jedna, druhá už je skoro opravená a třetí je naprosto ok. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
21.12.10 21:49
Katy2 píše:
Alpaka píše:
Jen že já dávám 3 za 180kč i s poštou. :-P A otrhaná je jen jedna, druhá už je skoro opravená a třetí je naprosto ok. :lol:

To je jen 30,– Kč za jednu rozdíl. Já osobně předám Gladys v Praze, takže nekupuje zajíce v pytli jako by koupila Katyplenky. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.12.10 21:51
Alpaka píše:
Katy2 píše:
Alpaka píše:
Jen že já dávám 3 za 180kč i s poštou. :-P A otrhaná je jen jedna, druhá už je skoro opravená a třetí je naprosto ok. :lol:
To je jen 30,– Kč za jednu rozdíl. Já osobně předám Gladys v Praze, takže nekupuje zajíce v pytli jako by koupila Katyplenky. :jazyk:

Ti dám zajíce v pytli. :cert: Ty moje jsou opravdu ok, šňůrky urvala pračka, jsem je kráva nezavazala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.12.10 22:03
Se nesměj, já mám totiž na to lidi, jen jsem to tady nechtěla veřejně přiznat, že mám tak šikovného manžela. :-P :-P :-P :-P :-P

Z tech vasich dokonalych manzelu brzo chytnu depku :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
21.12.10 22:11

Tady se prodávají HHS:-) Taky nějaké na MMB mám. Kdyby někdo chtěl.

Já je teda mám ráda. Ale tím, že jsem si našila a ještě našiju vlastní plenky, tak jich fakt mám hodně. Mám i jednu disanu a pak vlastní alá disana. Každé má svoje výhody i nevýhody. Já ted zavazovačky nepoužívám, mnohem víc mně vyhovují vv na kalhotový sklad a pak samozřejmně kalhotové. Mám v plánu si ŠD koupit bambusové froté a ještě nějaké vv našít. Moc s emi líbí, ž eje to relativně štíhlé balení, a taky mně vyhovuje to zapínání na snapku.

A Tobík dnes spí v zelené itti bitti. Tím mně teda překvapil,že nevyžadoval svou oblíbenou žlutou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure