Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
31.12.10 13:43
zuzanecka81 píše:
holky, fakt nechcete ty moje? 8-)

Hele já mám, myslím, nějaké na cestě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4509
31.12.10 13:55

zuzi ja bych je zkusila, za to nic nedam ze jo a stejne se ted chci zbavit aspon casti sketch tak at mi zase neco pribyde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
31.12.10 14:07

Holky já tu mám taky 3 BI zavazovačky kdyby některá chtěla. :wink: Růžová, modrá a hnědo žlutý proužek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
31.12.10 14:11

no to mi delate schvalne :cert:
Bl nejsou pruzny jo??a to je jediny nebo jsou zase v jinym dobry??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.12.10 14:37
lenholka píše:
zuzi ja bych je zkusila, za to nic nedam ze jo a stejne se ted chci zbavit aspon casti sketch tak at mi zase neco pribyde :mrgreen:

Nedáš? Ona je posílá zadarmo???? 8-o :mrgreen:

Jsem v tom nadšení, jak se mi povedlo uvázat, zapomněla dát svrchňáky :zed: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
31.12.10 14:53
lenholka píše:
no to mi delate schvalne :cert:
Bl nejsou pruzny jo??a to je jediny nebo jsou zase v jinym dobry??

Rozhodně bys měla vyzkoušet obojí, abys to mohla dobře porovnat, rozuměj :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5393
31.12.10 15:01

holky-motalky, já vás obdivuju! :potlesk: mě to fakt nejde… moje nejoblíbenější varianta je plína narovno a pulky. nevím, co budu dělat, jestli neluš začne trousit několikrát denně :roll:
hlavně se mi líbí, že takhle jí to nedělá moc velký zadek - si na ty proporce nejdřív musím pomalu zvykat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
31.12.10 15:05

a k těm zadkům ještě: jak mimina oblíkáte? myslím takhle malý mimina - bodýčka a dupačky 68 už nám jsou malý, v 74 totálně plavem. na dupačky už teda rezignuju a pořídím polodupačky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
31.12.10 15:08

Zavazovačky od BI jsem měla, Disanu mám doma jednu. POdle ní jsem si ušila svoej zazovačkyze starých triček.

Každá má své výhody i nevýdy. Tak jako je to u všech plenek. Mně teda vyhovovali obě dvě.

BI jsem dlouho používala na noc, jde krásně vycpat.
A pak taky v létě jsem do ní dávala jen vlněný obdélník a už žádné svrchňáky. A to bylo docela fajn balení.

Mně se na zavazovačkách líbí, jak se přizpůsobí každému dítěti.

SWD ( simplex ) a Blueberry ( basix ) mají nové AIO plenky. Docela se mi líbí, že jsou aio, ale mají navíc i kapsu na dovycpání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
31.12.10 15:10

holky, když tu tak nabízíte ty plíny, nemáte na prodej některá BumGenius kapsovku? mi přijde, že nám sedí střihově nejlíp. jak jsou na tom se střihem aio bumg.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
31.12.10 15:30
zuzanecka81 píše:
a k těm zadkům ještě: jak mimina oblíkáte? myslím takhle malý mimina - bodýčka a dupačky 68 už nám jsou malý, v 74 totálně plavem. na dupačky už teda rezignuju a pořídím polodupačky. :think:

Zuzi já dupačky nepoužívala téměř vůbec, používala jsem jen polodupky. Na bodýčka jsem používala prodloužení (extendor), kdyby někdo mál zájem, tak mi tu jeden leží už ladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.12.10 15:34

Co jsou polodupačky? :oops:
Já dávám velikost 62 a 68, jsou nám přes tři měsíce :mrgreen:

Tak plínu narovno a na to PULky, to bych těch PULek musela mít plnej šuplík, když malá kadí 3-4× denně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51750
31.12.10 15:35

Polodupačky jsou jen do pasu, prostě kalhoty s ťapkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.12.10 15:44
Katy2 píše:
Polodupačky jsou jen do pasu, prostě kalhoty s ťapkama.

8-o Tak to jsem ještě neviděla.
Já mám nejradši dupačky s rozepínáním mezi nožičkama :palec:

• Citovat
  • Upravit
10713
31.12.10 15:45

polodupacky mam jedny a jsou super. Jinak se mi jeste docela osvedcily puncochy. jsou pruzny a zaroven si je mrne nestahuje z noh jako ponozky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure