Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky tak teď jsem se tady s manželem zasmála. Přečťete si první příspěvek a jsem zvědavá jestli příjdete na to, čemu jsme se smáli?
https://www.emimino.cz/…-stim-69460/
M-a-j-a píše:…že by čajíček , š'távička , kašička ?
Holky tak teď jsem se tady s manželem zasmála. Přečťete si první příspěvek a jsem zvědavá jestli příjdete na to, čemu jsme se smáli?
Haninac píše:
Ahoj,prosím prosím o radu - s malým budeme jezdit často na víkend na chatu. Zatím jsme byli jednou a to s papírovkama
DíkJá se jejich používání chci časem úplně vyhnout, tak se chci zeptat jak řešíte víkendy mimo domov? V čem ty pleny skladujete? Existuje nějakej veeelkej pytel? přebalujeme často.
My na víkend jezdíme vždy na chalupu s pračkou… No v tvém přípedě bych asi přikoupila čtverce, ať máš dostatek plínek a pořídila veliký pytel, nebo dva.
Co třeba ty počůrané přemáchnout a nechat ususšit (pokud bude hezky, rychle to uschne). No a nebo si koupit alany a z části používat ty ![]()
Ráďa69 píše:M-a-j-a píše:…že by čajíček , š'távička , kašička ?
a na něco jsi ještě zapomněla
Virozka a angínečka…
![]()
A to mi manžel říkal, že jí mám napsat, jestli to třeba není zaněteček mozkových blaneček
![]()
Tak ja jsem prave ve fazi: Ctvrty?? Nikdy!!!
Ale pocitam, ze do hodiny to bude zas dobry ![]()
Na vikend staci ten pytel, pokud je minen odjezd v patek odpo a navrat v nedeli vecer, nemusi se ani nic prat, nebo doma peres pliny denne? Jen to musis vychytat tak, abys v patek mela vsechny pliny vyprany, ja nechavam patecni varku dosychat na miste.
Asho - copak den byl náročný
Já teda dnes měla pocit,že je uškrtím.
Ale mají oba rýmu, navíc venku zima.
Tak snad zítra bude líp.
Právě jsem se na fleru chtěla pokochat plenkami od Kisy a narazila jsem tam na nové plenky Přijdou mně docela pěkné. A za rozumnou cenu, jen jsou teda bez zapínání. ![]()
Majo: No to je něco na mě, ten příspěvěk. Ale bod k dobru, že nepíše „my pijeme čajíček, šťávičku.“ ![]()
achdarku co mi to delas
si zase vybiram vzor ze to za tu cenu prubnu, zvlast ted na leto az se budu chlubit
![]()
lenholka píše:
i kdyz drzelo by to bez svrchnaku na spendlik??
Ja myslum,ze i snapka by tam sla narvat,ne ? Spendlik urcite......ja si spis rikam zda mysli svrchnaky pul ci i vlnaky co se tba natahuji
ale vypadaji teda pekne.......jen jz jsou nuda ty vzory
vetsinu uz mam doma ![]()
Mirii píše:lenholka píše:Ja myslum,ze i snapka by tam sla narvat,ne ? Spendlik urcite......ja si spis rikam zda mysli svrchnaky pul ci i vlnaky co se tba natahuji
i kdyz drzelo by to bez svrchnaku na spendlik??ale vypadaji teda pekne.......jen jz jsou nuda ty vzory
vetsinu uz mam doma
me se libi ty husicky modry, nad tema vazne uvazuju ![]()
Achdarku ty už tam jsou dlouho
Mi vadí, že nemají to zapínání. S tím bych se neuměla poprat
![]()
Fly no to by bylo ještě lepší ![]()
Lenholko nuda, mam je doma
jak rikam nejak me nic nenadchlo.....cekam az zase nekdo prijde s nejakym novym vzorem......
Asho tak jsem zkuusela tu oracku s predpirkou a voda na predpirku je vazne studena
takze misto toho davam machani navic ci prani navic
Ivus ten patentek je na kridlu- ten precvaknout pujde,ne?