Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
12.5.11 12:29

Brunifid - pro děti mám krém na opalování z DM (babylove). JEden 40 a druhý 50. Musím mít dva,protože je věčně někam položím a pak nemůžu najít. :zed: :zed: :zed:

Já děti nechávala nahé. Nepamatuji si, že by měly odřené bříško. :think:

POli je dnes tak neskutečně ukňouraná. Furt jen piští a řve. Už aby šla spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 12:32

Holky, ja jsem ted tak nasr.. , ze se musim podelit, jinak s necim prastim. Ti prazsti grazlove zas na neco prisli…zdrazujou jizdny. Doted jezdily deti do 10let zadara. Odted bud budou platit polovicni od 6ti, nebo musi mit Opencard :cert: a pak budou jezdit zadara az do 15ti. Ostatni jizdny prekopali a zdrazili fest, 24 za pul hodky, nebo 32 za 90 minut. Za pul hodiny nestihnu vyzvednout deti, takze jedna cesta na dve zastavky mi prijde na 32 :cert:
Opencard zatim uspesne sabotuju, protoze mne s tim tak nas…li, ze to presahuje vsechny meze. A ted vymysleli teda jeste lepsi zpusob, jak z nas ty udaje vymlatit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 12:32
Achdarek píše:
Brunifid - pro děti mám krém na opalování z DM (babylove). JEden 40 a druhý 50. Musím mít dva,protože je věčně někam položím a pak nemůžu najít. :zed: :zed: :zed:

POli je dnes tak neskutečně ukňouraná. Furt jen piští a řve. Už aby šla spát.

Achdarku a ty jsi ty BL kupovala letos? Ja to shanim jak blazen a rikali mi, ze uz nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 12:34

A abyste pochopili, co mne vytocilo uplne nejvic, tak mala ukazka: „Zdražení jízdenek vynese 200 miliónů korun. Měly by se jimi pokrýt náklady na novinku, kterou je právě jízdné zdarma. Celková částka by měla vyjít na 240 miliónů korun, čímž se ztráta podstatně sníží.“
Proste lepi jeden pru..r dalsim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 12:34

A jinak dekuju za pochvaly, to jste mne potesily :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
12.5.11 12:37
asha píše:
Achdarek píše:

Achdarku a ty jsi ty BL kupovala letos? Ja to shanim jak blazen a rikali mi, ze uz nejsou.

Letos ne, mám z loňska. To mně nenapadlo,že ho přestali dělat.

To je jak IKEA. :cert: V dětském pokoji máme nábytek ze série trofast, s tím, že budeme dokupovat postupně dle potřeby. Právě nastala potřeba koupit ještě jednu skřín na Polinčino oblečení, zatím ho mám různě rozstrkané. A oni jí nemají v nabídce. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
12.5.11 12:39
asha píše:
Holky, ja jsem ted tak nasr.. , ze se musim podelit, jinak s necim prastim. Ti prazsti grazlove zas na neco prisli…zdrazujou jizdny. Doted jezdily deti do 10let zadara. Odted bud budou platit polovicni od 6ti, nebo musi mit Opencard :cert: a pak budou jezdit zadara az do 15ti. Ostatni jizdny prekopali a zdrazili fest, 24 za pul hodky, nebo 32 za 90 minut. Za pul hodiny nestihnu vyzvednout deti, takze jedna cesta na dve zastavky mi prijde na 32 :cert:
Opencard zatim uspesne sabotuju, protoze mne s tim tak nas…li, ze to presahuje vsechny meze. A ted vymysleli teda jeste lepsi zpusob, jak z nas ty udaje vymlatit :jazyk:

No prostě chtějí aby všichni měli opencard, aby se jim ten „úžasný projekt“ vyplatil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 12:40
Achdarek píše:
asha píše:
Achdarek píše:

Letos ne, mám z loňska. To mně nenapadlo,že ho přestali dělat.

To je jak IKEA. :cert: V dětském pokoji máme nábytek ze série trofast, s tím, že budeme dokupovat postupně dle potřeby. Právě nastala potřeba koupit ještě jednu skřín na Polinčino oblečení, zatím ho mám různě rozstrkané. A oni jí nemají v nabídce. :cert: :cert: :cert:

Jo to nastve!
Taky se desim, ze nez koupime nahradni potah na gauc, prestanou ho delat.

Jinak mne sptve, ze prestali delat tu Laveru, detskou sensitive 50, ve spreji a meli i v tube. Ted maji jen 30. Tak jsem loni presla na BL a letos smula :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 12:41

A vubec, co se to tu dneska deje?? Nejdriv mne to behem psani odhlasi a ted mi zas chodi upozorneni na mobil 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.5.11 12:45
Anielkha píše:
M-a-j-a píše:
Už jsem na to otevírání přišla :-)
Už se těším až na mě budou lid koukat jako na blbce a proč to dítě tak trápím :mrgreen: :mrgreen:
Majo je krasna, ale doufam, ze bude prakticktejsi nez ta moje cerna.. ta je uplne olezla :( fuj, porad se na ni neco chyta…

Tak už jsem si všila, že se n ni všechno chytá, ale váleček z Ikei to jistí :-) S ním to jde hezky dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
12.5.11 12:48

Bruni: Já Stelu mažu 50 od Daylongu. Nemám tedy speciálně dětský, ale já sama mám alergii na sluníčko a bez 50 nemůžu vylézt. Loni jsem zkusila „jen“ 30 a dopadla jsem bledě.

Chm, já doma dítko nahaté nemám. Tak nějak mi to je divné, taky nechodím nahatá. :-)

Ale mrzí mě, že ji nemůžu dát někam na deku, na trávu a jestli budou ta vedra jako loni, tak já to přežiju v pohodě, ale co ona? :nevim: Už teď je pod střechou 27 stupňů a přes noc to klesne na „krásných“ 25. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 12:57
Achdarek píše:
asha píše:
Opencard zatim uspesne sabotuju, protoze mne s tim tak nas…li, ze to presahuje vsechny meze. A ted vymysleli teda jeste lepsi zpusob, jak z nas ty udaje vymlatit :jazyk:
No prostě chtějí aby všichni měli opencard, aby se jim ten „úžasný projekt“ vyplatil.

To je jasny, zmetci :cert: Fakt se mi prici davat jim udaje o detech… Buhvi, kde skonci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.5.11 13:01
asha píše:

ja jsem taky silene nastvana, debilni opencard nekomu narvat musi… :cert: hlavne, ze si to musi okecat…

fakt podpora udrzitelnosti… uz davno se vubec nevyplati jezdit autobusem… :-(

• Citovat
  • Upravit
4509
12.5.11 13:05

jo opencard teda mam, kdyz jsme se prestehovali tak se mi ji uracili udelat po ctvrt roce, zadala jsem v lednu a dostala ji nekdy v dubnu :zed: jako litacka dobry, ale jinak to pro me ztraci smysl, vyuzila jsem ji tak na 2,5 mesice, pak jsem sla na neschopenku a bylo po dojizdeni po praze…

hele ted v sama doma povidali a hadrech s uv filtrem 8-o jenze to bych potrebovala aspon 5 kousku od vrsku a 5 od spodku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.5.11 13:09
lenholka píše:
jo opencard teda mam, kdyz jsme se prestehovali tak se mi ji uracili udelat po ctvrt roce, zadala jsem v lednu a dostala ji nekdy v dubnu :zed: jako litacka dobry, ale jinak to pro me ztraci smysl, vyuzila jsem ji tak na 2,5 mesice, pak jsem sla na neschopenku a bylo po dojizdeni po praze…hele ted v sama doma povidali a hadrech s uv filtrem 8-o jenze to bych potrebovala aspon 5 kousku od vrsku a 5 od spodku :roll:

Mne prave nejvic vadi ta zneuzitelnost udaju. Oni je pak nekomu prodavaji… :cert: Tak nejak si vydelat musi, ze jo :zed:

Ty hadry…ja ti nevim, ale nakolik propusti UV treba bavlna? Ja se pod oblecenim nikdy neopalila :think: By mne zajimalo, nakolik je to jen obchodni trik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure