Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
A teď všechny naše vlňáčky. Teď jsem konečně spokojená a už nic nekupuju. ![]()
Ráďa69 píše:
A teď všechny naše vlňáčky. Teď jsem konečně spokojená a už nic nekupuju.
Ty jsou nádherný.
Achdarek píše:
Jéé, já mám strašnou radost. Tobíka vzali do školky.![]()
![]()
Gratuluju!!! O starost min, co? ![]()
Ráďa69 píše:
Krasny! A nmodelka koukam docela spolupracuje ![]()
Achdarek píše:
![]()
To sis oddechla , co?
Nás to čeká příští rok
. SOurozence nikde nemáme , tak jsem zvědavá…a chci jí dostat na Prahu 4…
asha píše:Ráďa69 píše:Krasny! A nmodelka koukam docela spolupracuje
Děkuji. Jo , docela spolupracuje , obzvlášť, když vezmu v potaz , že kašle chudák jako pes. Ona se fotí celkem ráda…
Ráďa69 píše:Achdarek píše:To sis oddechla , co?
![]()
Nás to čeká příští rok. SOurozence nikde nemáme , tak jsem zvědavá…a chci jí dostat na Prahu 4…
Jo, oddechla. On tu školku fakt potřebuje. Na Praze 4 nám ho vzali, tam máme trvalý bydliště, ale nechce se mi ho vozit přes celou Prahu. Tak ted ho máme na Praze 13, manžel to má 5 minut od práce.
Ráďa69 píše:Achdarek píše:To sis oddechla , co?
![]()
Nás to čeká příští rok. SOurozence nikde nemáme , tak jsem zvědavá…a chci jí dostat na Prahu 4…
A kam na 4? Letos to byl brutus i u nas, kde jeste loni brali i prespolni. Letos se nedostali ani mistni ![]()
Achdarek píše:Ráďa69 píše:Jo, oddechla. On tu školku fakt potřebuje. Na Praze 4 nám ho vzali, tam máme trvalý bydliště, ale nechce se mi ho vozit přes celou Prahu. Tak ted ho máme na Praze 13, manžel to má 5 minut od práce.Achdarek píše:To sis oddechla , co?
![]()
A tam máte trvalý bydliště?
asha píše:Ráďa69 píše:A kam na 4? Letos to byl brutus i u nas, kde jeste loni brali i prespolni. Letos se nedostali ani mistniAchdarek píše:To sis oddechla , co?
![]()
No chtěla bych na Jílovskou , školka je proti škole, kam chodí David a já (snad) budu kousek odtamtud pracovat.
A kam chodíte vy? Jesli to není tajný ![]()
Ráďa69 píše:asha píše:No chtěla bych na Jílovskou , školka je proti škole, kam chodí David a já (snad) budu kousek odtamtud pracovat.Ráďa69 píše:A kam na 4? Letos to byl brutus i u nas, kde jeste loni brali i prespolni. Letos se nedostali ani mistniAchdarek píše:To sis oddechla , co?
![]()
A kam chodíte vy? Jesli to není tajný
Pisnice…
Ráďa69 píše:
To by šlo taky - to máme po cestě
A odkud ze jste?