Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
5.8.11 20:34

ivusko, chci se zeptat, jestli nemáš nějaké „zkušební“ vlňáčky :think: zdá se, že nele vadí vlna - teda vlněné disany. udělaly se jí suché fleky na stehnech a na bocích. pak jsem přestala dávat vlňáky (měla je jen na noc a já pak dávala hnusky) a fleky zmizly. no a pak jsem opět zkusila vlňáky a do pár dnů byly fleky zpátky. tak teď je opět nedávám a fleky jsou zas pryč. :nevim: tak bych si chtěla koupit tvoje vlňáčky, jenže bych je potřebovala vyzkoušet, jestli jí taky nebudou vadit :nevim: nemáš nějaké z doby, kdy jste je zkoušeli? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.8.11 21:20
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
Ivu: Mam dotaz… poztracela nebo rozbila jsem si vsechny snapky…a v brane nemaj. Bylo by mozny si je ted objednat s odberem nekdy pristi tyden (utery streda) jako jestli budete v Brne. A druhy souvisejici dotaz… chtela jsem si na zkousku koupit jednu plinku na snapku… budou? Abych nemusela objednavat jen snapky… :oops:
Ano, teď budeme celý týden v Brně a manžel v práci, takže možný odběr na obou místech. Pár snapkových plínek jsem doplňovala při posledním naskladnění, ale bohužel už jsou pryč, přestali nám vyrábět materiál a sháním náhradu, takže teď nebudou neurčitě dlouhou dobu :-?

dobre, tak ja si promyslim na co jineho manzela premluvim :lol: abys minechystala jen takovou pidiobjednavku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.8.11 21:28
zuzanecka81 píše:
pomeranco, kdyby ti nevadila červená snappka, mám tu jednu úplně novou a už se jí ani nechystám používat :nevim:

zuzi: barva by nevadila, ale to by se asi nevyplatilo posilat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
5.8.11 22:13

Ivu, mám prosbu, nejde mi za žádnou cenu přidat odběr novinek na tvých stránkách - prostě se mi nic neobjeví.. a já chci taky hned vědět o nových plínečkách :-D co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.8.11 22:22
tinpet píše:
Ivu, mám prosbu, nejde mi za žádnou cenu přidat odběr novinek na tvých stránkách - prostě se mi nic neobjeví.. a já chci taky hned vědět o nových plínečkách :-D co s tím?

Máš asi Internet Explorer, že? V něm to totiž nefunguje, netuším proč. Napiš mi do SZ svou e-mailovou adresu, přidám tě ručně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
6.8.11 06:55

Zdal se mi v noci sen o tom, ze mam pytel na plinky od anavy… toz jestli tohle neni znameni, tak uz nevim :think: :mrgreen: jdu to objednat, dokud manzel spi :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
6.8.11 08:11

pomerančo: To je jasné znamení. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
6.8.11 09:53
pomeranca píše:
Zdal se mi v noci sen o tom, ze mam pytel na plinky od anavy… toz jestli tohle neni znameni, tak uz nevim :think: :mrgreen: jdu to objednat, dokud manzel spi :twisted:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
6.8.11 10:20

Achdárku slíbila jsem ti, že napíšu jak schne AIO od Kisy. Vkládačku jsem měla ještě tu starší z B-K flísu a ta schne celkem rychle. „Obal“ je minky a beránek. Byla jsem překvapená, že to schne opravdu rychle. Večer jsem pověsila a ráno suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
6.8.11 20:19

A jaká je AIO Kisy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.8.11 20:47

Ahoj holky! Nevim, jestli si na me pamatujete, ale kdysi ksem tu z vas tahala rozumy jeste v tehu ohledne latek.. Prisla jsem se poradit na ctverce a vy jste me zlomily na latky, ktere mi pak manza ale zatrhl :-( ted mam zlaticko tri a pul mesice doma a v nedeli jsem objednala prvni anavy plinku, tak snad bude sedet a budu dokupovat dalsi! Pampersky me uz fakt michaji a desne smrdi :-( tak se k vam zase pridam do klubu, jestli muzu.. Jen moc nestiham docitat, prdola mi dava zabrat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
8.8.11 21:08

Ahoj, já si tě sice nepamatuju, ale proč ti chlap zatrhl látku? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
8.8.11 21:27

Chlap asi zatrh nové látkovky, ne? Když viděl ty ceny :lol: Můj taky vrčel…a už si zvykl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
8.8.11 21:28

Házím to i sem:
Holky: šila jsem teď malé sukýnku, a zbyla mi ještě na jednu látka, třeba i vic nasbíranou…kdyby někdo chtěl, písněte SZ. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.8.11 21:32

No nejen kvuli cenam, ale i kvuli praci navic.. Uz tak videl, jak jsem nestihala paks malym.. Ale ted uz je to lepsi, tak si budu pomalu nakupovat, pokud budou ok :-) a taky jsem netusila, ze pampersky tak hrozne smrdi, tak jsem se latek vzdala, az tak eko zena nejsem, ale ted mi uz fakt vadi ten smradecek, uplne to stipe v nose, kdyz si clovek cichne k zadecku :-( a jine plinky moc nesedi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure