Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ivusko, chci se zeptat, jestli nemáš nějaké „zkušební“ vlňáčky
zdá se, že nele vadí vlna - teda vlněné disany. udělaly se jí suché fleky na stehnech a na bocích. pak jsem přestala dávat vlňáky (měla je jen na noc a já pak dávala hnusky) a fleky zmizly. no a pak jsem opět zkusila vlňáky a do pár dnů byly fleky zpátky. tak teď je opět nedávám a fleky jsou zas pryč.
tak bych si chtěla koupit tvoje vlňáčky, jenže bych je potřebovala vyzkoušet, jestli jí taky nebudou vadit
nemáš nějaké z doby, kdy jste je zkoušeli? ![]()
ivuska.h píše:pomeranca píše:Ano, teď budeme celý týden v Brně a manžel v práci, takže možný odběr na obou místech. Pár snapkových plínek jsem doplňovala při posledním naskladnění, ale bohužel už jsou pryč, přestali nám vyrábět materiál a sháním náhradu, takže teď nebudou neurčitě dlouhou dobu
Ivu: Mam dotaz… poztracela nebo rozbila jsem si vsechny snapky…a v brane nemaj. Bylo by mozny si je ted objednat s odberem nekdy pristi tyden (utery streda) jako jestli budete v Brne. A druhy souvisejici dotaz… chtela jsem si na zkousku koupit jednu plinku na snapku… budou? Abych nemusela objednavat jen snapky…
dobre, tak ja si promyslim na co jineho manzela premluvim
abys minechystala jen takovou pidiobjednavku
zuzanecka81 píše:
pomeranco, kdyby ti nevadila červená snappka, mám tu jednu úplně novou a už se jí ani nechystám používat
zuzi: barva by nevadila, ale to by se asi nevyplatilo posilat…
Ivu, mám prosbu, nejde mi za žádnou cenu přidat odběr novinek na tvých stránkách - prostě se mi nic neobjeví.. a já chci taky hned vědět o nových plínečkách
co s tím?
tinpet píše:
Ivu, mám prosbu, nejde mi za žádnou cenu přidat odběr novinek na tvých stránkách - prostě se mi nic neobjeví.. a já chci taky hned vědět o nových plínečkáchco s tím?
Máš asi Internet Explorer, že? V něm to totiž nefunguje, netuším proč. Napiš mi do SZ svou e-mailovou adresu, přidám tě ručně.
Zdal se mi v noci sen o tom, ze mam pytel na plinky od anavy… toz jestli tohle neni znameni, tak uz nevim
jdu to objednat, dokud manzel spi ![]()
pomeranca píše:
Zdal se mi v noci sen o tom, ze mam pytel na plinky od anavy… toz jestli tohle neni znameni, tak uz nevim![]()
jdu to objednat, dokud manzel spi
Achdárku slíbila jsem ti, že napíšu jak schne AIO od Kisy. Vkládačku jsem měla ještě tu starší z B-K flísu a ta schne celkem rychle. „Obal“ je minky a beránek. Byla jsem překvapená, že to schne opravdu rychle. Večer jsem pověsila a ráno suché.
Ahoj holky! Nevim, jestli si na me pamatujete, ale kdysi ksem tu z vas tahala rozumy jeste v tehu ohledne latek.. Prisla jsem se poradit na ctverce a vy jste me zlomily na latky, ktere mi pak manza ale zatrhl
ted mam zlaticko tri a pul mesice doma a v nedeli jsem objednala prvni anavy plinku, tak snad bude sedet a budu dokupovat dalsi! Pampersky me uz fakt michaji a desne smrdi
tak se k vam zase pridam do klubu, jestli muzu.. Jen moc nestiham docitat, prdola mi dava zabrat ![]()
Ahoj, já si tě sice nepamatuju, ale proč ti chlap zatrhl látku? ![]()
Chlap asi zatrh nové látkovky, ne? Když viděl ty ceny
Můj taky vrčel…a už si zvykl. ![]()
Házím to i sem:
Holky: šila jsem teď malé sukýnku, a zbyla mi ještě na jednu látka, třeba i vic nasbíranou…kdyby někdo chtěl, písněte SZ. ![]()
No nejen kvuli cenam, ale i kvuli praci navic.. Uz tak videl, jak jsem nestihala paks malym.. Ale ted uz je to lepsi, tak si budu pomalu nakupovat, pokud budou ok
a taky jsem netusila, ze pampersky tak hrozne smrdi, tak jsem se latek vzdala, az tak eko zena nejsem, ale ted mi uz fakt vadi ten smradecek, uplne to stipe v nose, kdyz si clovek cichne k zadecku
a jine plinky moc nesedi..