Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
2.1.12 20:58

Ty šatičky jsou bomba :D

• Citovat
  • Upravit
8651
2.1.12 21:00
pomeranca píše:
jé Ivi, to je nádhera :pankac: chci taky holčičkůůůů abych ji mohla takhle strojit :oops:Jsem se Tě chtěla něco zeptat… co to jen bylo :think: jo ahá, jaký to je rodit potřetí? Bolí to míň, nebo stejně, jako předtím? Měla jsi strach, nebo sis už byla „jistá“, že to prostě zvládneš levou zadní? Vím že je to individuální, zajímají mě tvoje pocity ;) Jedna z věcí co na na CS štve, že to normální pořád nemám za sebou a nevím jaký to je… :(

Jojo, jsem ráda, že ji můžu navlíkat do kde čeho, chuděra :lol:

O to, jaké to je rodit potřetí atd. bude ten můj deníček, snad to někoho moc nezklame nebo tak… Ale faktem je, že to byl pro mě nejtěžší porod. Asi tomu dost nahrálo to, že jsem přecejen dlouho přenášela a to čekání mě zmáhalo, do toho posledních pár dní Klárka nemocná a Ondráš ukňučený, doma manžel, tak jsem si připadala, že nějak neplním svůj úkol, když furt nerodím (přitom on byl rád, že může být víc s náma)… Vánoce byly super, na tom se to naštěstí nepodepsalo. No a navíc jsem tentokrát měla celkem strach z bolesti (i když předchozí porody nebyly nijak traumatizující a hlavně z Ondrova jsem měla super vzpomínky) a malou motivaci, neměla jsem takové to euforické těšení se na mimino :nevim: Tož tak, podrobněji snad v tom deníčku, teď už to zas vidím trochu jinak, než druhý den po porodu, co jsem si to tak nahrubo sepsala právě proto, abych si uchovala ten okamžitý dojem z toho všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.1.12 21:01
careynka píše:
Ivus, to je sladky!!!!! Chceme fotky live na Julince :-D

Budou, čekám, až odpadne pupík, už drží jen na kousku, tak snad zítra nebo pozítří. Za dnešní noc hlásím jednu durch protentěnou hnusku :pankac: A pak že jsou super spolehlivé :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.1.12 21:03
ivuska.h píše:
careynka píše:
Budou, čekám, až odpadne pupík, už drží jen na kousku, tak snad zítra nebo pozítří. Za dnešní noc hlásím jednu durch protentěnou hnusku :pankac: A pak že jsou super spolehlivé :cert:

to uz? Vojtovi drzel jak zidovska vira :-D tyden v porodce a jeste mu ho rezali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.1.12 21:06
ivuska.h píše:
careynka píše:
Budou, čekám, až odpadne pupík, už drží jen na kousku, tak snad zítra nebo pozítří. Za dnešní noc hlásím jednu durch protentěnou hnusku :pankac: A pak že jsou super spolehlivé :cert:

A mazes to tim specialnim mazanim? Nebo klasika- lih? Benovi drzel snad tri tydny :think: Nebo aspon jsem ho ve trech tydnech poprvy koupala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.1.12 21:06
careynka píše:
ivuska.h píše:
careynka píše:
to uz? Vojtovi drzel jak zidovska vira :-D tyden v porodce a jeste mu ho rezali

Ondrovi držel asi 9 dní, ale průměrně odpadává do týdne… Tož uvidíme, třeba mám blbý odhad :lol: Jenže už bych ráda zkusila tu látku, tak si to asi idealizuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
2.1.12 21:07

Ivuško to jsou krásný oblečky :srdce:
Broki bambucký máslo je dobrý,ale mě teda taky nijak nevoní, ale ani nesmrdí :-) ale pomáhá Bětce ne různý opruzeniny :-)
Xlin mám doma pletené vlnňáky z merina a nemůžu na ně dopustit, trochu se zaplstnatěly a je to stoprocentní spolehnutí a to nemusí být ani noc v lázni :-) nejsou tak objemný jako třeba ty popliny, ale ber to tak že ve vlňákách není ani teplo ani zima, prostě ta teplota je ok :-) a ty už zase látkuješ? Malej už je v pohodě?

• Citovat
  • Upravit
8651
2.1.12 21:09
asha píše:
ivuska.h píše:
careynka píše:
A mazes to tim specialnim mazanim? Nebo klasika- lih? Benovi drzel snad tri tydny :think: Nebo aspon jsem ho ve trech tydnech poprvy koupala :mrgreen:

Jen párkrát denně lihem, ale už je vidět, že po krajích se uvolnil, drží už jen cca třetinou uprostřed, tam je teda ještě dost vlhký… Ještě jsme nekoupali, nebyla po narození vůbec od krve, mázek jen pod pažema a v tříslech (a v pipce), takže to se jen na několikrát setřelo… A zadek jí myju pod kohoutkem po kadění, takže to koupání nějak nespěchá. jen teda Klárka se toho nemůže dočkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
2.1.12 21:22

Maminky látkařky, poraďte. Chystám si látkovou výbavičku pro mimčo, z počátku bych chtěla používat čtverce + zavazovačka + vlňáčky.Mám možnost nakoupit flanel za velmi dobrou cenu. Napadlo mě, zda by bylo možné z něj ušít právě čtvercovou plenku,ale nejsem si jistá, zda by to dobře sálo a jestli by z toho držel např. novosklad. A ještě přemýšlím jaký rozměr. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.1.12 21:30

smarja to obleceni je uzasny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
2.1.12 21:46

Ivuško,ty jsou boží!!! Taky chci holčičkuuuuu :mrgreen: Pomerančo,mám to podobně,taky mi nějak chybí to prožití normálního porodu…I když kdo ví co bych mluvila,mít porod za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
2.1.12 21:52
Brokianaa píše:
Ivuško,ty jsou boží!!! Taky chci holčičkuuuuu :mrgreen: Pomerančo,mám to podobně,taky mi nějak chybí to prožití normálního porodu…I když kdo ví co bych mluvila,mít porod za sebou :-)

Každej chce to co nemá :mrgreen: Ale já si pořád myslím, že přirozený porod je lepší než jakýkoli císař :nevim: tak snad nezměním názor. Pak se podělím o zkušenosti :pankac:

Doprčic… :pocitac: to dítě odmítá usnout samo :zed: byli jsme přes Silvestra na chalupě… a takhle to dopadlo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.1.12 10:15
vlastah píše:
Maminky látkařky, poraďte. Chystám si látkovou výbavičku pro mimčo, z počátku bych chtěla používat čtverce + zavazovačka + vlňáčky.Mám možnost nakoupit flanel za velmi dobrou cenu. Napadlo mě, zda by bylo možné z něj ušít právě čtvercovou plenku,ale nejsem si jistá, zda by to dobře sálo a jestli by z toho držel např. novosklad. A ještě přemýšlím jaký rozměr. Děkuji.

Na flanelu asi moc nebude držet snappi sponka a taky toho moc nenasaje, bude asi hrubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
3.1.12 10:27

Já mám doma dvě IV flanelky a snapka na nich nedrží vůbec a savost téměř žádná! Mám schované na novoše až někdy bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
3.1.12 10:48

Děkuji za odpovědi. Tak třeba ušiju pár čtverců jen pod hlavičku, mají celkem pěkné dětské vzory:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure